Nemzetközivé lesz az elsõ meleg hotel (18+)

A 2003-ban megnyitott Hotel Axel Barcelona sikerén felbuzdulva, a vezetõség nagyra törõ terjeszkedésbe kezdett Európa- és Amerika-szerte, elkezdvén a lánc második hotelének, a Hotel Axel Buenos Airesnek építését.

A Buenos Aires-i hotel 48 szobával, étteremmel, koktélbárral, pihenõteremmel, wellness szolgáltatásokkal, medencével ellátott kerttel és szoláriummal, szabadtéri bárral, valamint a hotel egész területét lefedõ Wifi hálózattal várja majd vendégeit. Nyitását 2007 áprilisára tervezik.

Barcelona és Buenos Aires példáját követve a Hotel Axel vezetõsége további hotelek nyitását tervezi olyan sokszínû nagyvárosokban és azok környékén, melyek szolgáltatásait kifejezetten a meleg közönségnek szánják. A tolerancia jegyében, heteróbarát szállodaként szívesen látják a különnemû párokat is.

A barcelonai hotel 2005-ben elnyerte az OutTraveller magazin olvasóinak közönségdíját, a világ legjobb melegszállodájaként bemutatva az Axelt.

"Mindez egy álommal kezdõdött, megnyitni egy hotelt, mely a meleg világhoz, az én világomhoz kapcsolódik. Egy haladó és toleráns helyet, ahol a különbözõség és annak tisztelete még érték. Büszke vagyok rá, hogy elsõként nyitottam meg egy ilyen hotelt Barcelonában, a meleg közösségre fókuszálva, és azon dolgozom, hogy kibõvítsem ezt egy új, hamarosan nyitó hotellel Buenos Airesben." -- nyilatkozta Juan Juliá Blanch, az Axel Vállalat vezérigazgatója.


(pride.hu)