Mindent az orgazmusról...

Orgazmuslecke


forrás: [origo]


Hol is tartunk manapság? Mi értelmét látjuk a szexnek, és teljesítménycentrikusságunk következtében kialakult orgazmushajszolásunk milyen következményekkel jár? Kielégítõ a szex kielégülés nélkül?

forrás: [origo]

Frigid-e a nõ?


forrás: [origo]


A frigiditás nem más, mint a nemi vágy csökkent vagy hiányzó volta. A nõk jelentõs hányada átél frigid szakaszokat, s ha akár csak a természetben elõforduló példákat nézzük, ezt nem tekinthetjük, s nem is tekintjük patológiás mûködésnek. Az viszont bizonyos, hogy fõként Freud tehet mindenrõl, s hogy a kasztrációs félelem helyett inkább csiklófélelemrõl kéne beszélnünk.

forrás: [origo]

Tantrikus szex


forrás: [origo]


Sokan - tévesen - a tantrikus szexet a nemiség egy ártatlanabb és finomabb formájaként említik, a valóságban a Tantra egy életforma, egy sajátos út, ami az abszolút szeretetrõl, fejlõdésrõl, az én szabadságáról szól, amiben a szexualitás is az egyén fejlõdésének van alárendelve.

forrás: [origo]

Csorog, csepeg, spriccel


forrás: [origo]


A nõi ejakuláció mind a mai napig azok közé a vitatott kérdések közé tartozik, ami megosztja a tudósókat. Egy részük szerint kizárt, míg mások szerint igenis létezik. Vitatkozás helyett azonban egyszerûbb a tapasztalás. A hüvely speciális stimulálásával akár spriccelõ váladék távozhat a hüvelybõl.

forrás: [origo]

Orgazmusjavítás házilag


forrás: [origo]


Az orgazmust tucatnyi tényezõ befolyásolja, és saját testünk szeszélyes mûködése mellett annyi tévhit övezi, hogy olykor igen nehéz az élvezés maga. Tény, hogy sokan boldogtalanok szexuálisan, pedig a baj sokszor könnyen orvosolható, és az ágyban segítséget leginkább a partnertõl és magától várhat az ember. Kötelezõ az elõjáték, a csiklómasszázs és a koncentráció.

forrás: [origo]

Jóni-masszázs


forrás: [origo]


A nõi szexualitás misztikus falain hatol át az, aki elsajátítja a nõi nemiszerv különleges masszírozását, a jóni-masszázst. A masszázs segítségével a nõ könnyebben lesz képes bizalmat és intimitást kiépíteni partnerével. A masszázs célja nem az orgazmus elérése, hanem az ahhoz vezetõ örömteli út megtapasztalása. 

forrás: [origo]

Lingam-masszázs


forrás: [origo]


A Lingam szanszkrit eredetû szó, és a férfi hímtagját jelöli. A Lingam-masszázs pedig a Tantra (megszentelt szexualitás) által oly" nagyra becsült és tisztelt technika, melynek révén az emberben felszabadul a kreatív energia és az öröm.

 

forrás: [origo]

Fulladásos orgazmus


forrás: [origo]


Az orgazmus elérésének többféle módja létezik, ezek közé tartozik többek között a fulladással átélt extázis. A technika nagyon veszélyes, elegendõ egy óvatlan mozdulat, és a légzés mindörökre leáll, a technika alkalmazása tehát különös óvatosságot igényel, s semmiképp nem ajánlott!

 

forrás: [origo]

Ájulásos orgazmus


forrás: [origo]


Nem csupán a tirkárnõvel félrelépõ idõsödõ üzletembernél jelentkezhetnek szívproblémák szex, különösképpen pedig orgazmus után. A test és az elme különös reakciókat produkálhatnak, ilyen többek között az ájulás vagy az erõteljes rosszullét, esetleg bizonyos érzékelési zavarok. 

forrás: [origo]

A vágy képlete


forrás: [origo]


Az emberben legbelül olyan láthatatlan erõk munkálkodnak, amelyek ösztönösen pozitív élmények keresésére és a negatívok elkerülésére késztetik. Ennek értelmében egyszerûen azért szeretkezünk, mert jó nekünk. De miért, és hogyan?

 

forrás: [origo]

G-pont: az örömcentrum


forrás: [origo]


A körülbelül másfél centiméter átmérõjû gombocska óriási erõket képes felszabadítani. Eddig is tudtuk, hogy intenzív örömökhöz tudja juttatni a nõt, de kiderült, hogy fájdalmat is csillapít - feltéve, ha óvatosan bánunk a csípõs ételekkel.

 

forrás: [origo]

A férfi G-pontja


forrás: [origo]


A háziorvos vagy urológus által elvégzett vizsgálatok miatt a férfiak egy része a prosztata hallatán kellemetlen élményekre asszociál, míg bizonyos hányaduk pontosan tudja, hogy mekkora szexuális kielégülést tud nyújtani ezen gesztenye nagyságú mirigy izgatása.

 

forrás: [origo]

Színlelt örömök


forrás: [origo]


A nõk fele közösüléskor nem élvez el, tíz százalék soha életében nem éri el a csúcsot, és legalább felük már csinált úgy, mintha... De honnan lehet tudni, ha egy nõ színleli az orgazmust? És egyáltalán miért színleli?


[origo]