Mindent az önkielégítésrõl...

Tanuld az önörömöt


forrás: [origo]


Azt hihetnénk, az önkielégítés könnyû és mindenki számára elérhetõ módja a testi örömöknek. Sokan tapasztalják azonban, hogy önmagunk megismerése nem is olyan egyszerû, fõleg, ha vakvágányra tévedtünk. Van, aki rászokik, és van, aki nem tudja hogy kell. Tippek, trükkök kezdõ maszturbálóknak.

forrás: [origo]

Így csinálják a lányok


forrás: [origo]


Plüssmaci, elektromos fogkefe vagy éppen a zuhanyrózsa, a szende kislányokat nem kell manapság félteni. Minden elképzelhetõ tárgyat magukévá tesznek, minden elképzelhetõ helyen magukhoz nyúlnak, fantáziájuk és eszköztáruk egyszerûen nem ismer határokat. Ha ötletekre van szükséged, olvass igaz történeteket!

forrás: [origo]

Szexualitás százalékban


forrás: [origo]


Minden nõ számára mást jelent a szexualitás, a csúcsra is mindenki másképp jut el. A nõk idõnként maszturbálnak, többségük a csikló izgatása nélkül nem megy el, néha az orgazmust is megjátsszák, és többség számára a méret tényleg nem annyira fontos. Nézzük a nõk szexuális szokásait számokban!

forrás: [origo]

Maratoni masztiparti


forrás: [origo]


Május az önkielégítés ünneplésének ideje. A Nemzetközi Maszturbációs Hónapot 1995 óta jegyzik a világ számos országában azzal a céllal, hogy a testi örömszerzés természetessége társadalmilag elfogadott jelenséggé váljon, és a fiatalok szexualitásról alkotott képét jótékonyan befolyásolják. Ünnepeljünk, maszturbáljunk!

forrás: [origo]

Szervezz te is masztipartit!


forrás: [origo]


Önkielégítsünk együtt május 26-án! Idén is eljõ a masztrubálás világnapja, s már jócskán benne járunk az önkielégítés hónapjában is. Segítünk, hogy méltóképp ünnepelhess, szervezz te is masztipartit!

 

forrás: [origo]

Masztitörténet 1.


forrás: [origo]


A történelem folyamán sokan és sokféleképp mondták már meg hogy, mennyit, mikor és hogyan masztrubálhatunk, és hogy egyáltalán tehetjük -e. Az idõk azonban hála istennek változtak, és mára már az egyszemélyes örömszerzés sem bûn. Íme egy kis körkép az önkielégítés kultúrtörténetérõl.

forrás: [origo]

Masztitörténet 2.


forrás: [origo]


Társadalomtudományi hipotézisek, orvostudományi vizsgálatok, magasröptû filozofálások rendre véleményt akarnak formálni a maszturbációt illetõen. Egy biztos, foglalkozunk vele, vagyis magunkkal, sokan, és sokat. Mindenesetre azt, aki tudja, hogy maszturbálni jó, mindez nagyon hidegen hagyja.

forrás: [origo]

Répa és dezodorflakon - házi segédeszközök


forrás: [origo]


A répát fogyasztásra, a dezodort illatosításra, a borosüveget pedig ivásra használjuk - elvileg. Egyesek eszköztárában ezek a tárgyak egészen más célt szolgálnak, új értelmezést nyernek, mégis nem árt a fokozott óvatosság, ugyanis a felhelyezett tárgyakat mohó testünk könnyen elnyelheti. 
 


[origo]