Mélytorok-technika (18+)

A mélytorok-technika elsajátítása - akár az összes többi extrém fogás - idõt, kitartást és sok-sok gyakorlást igényel. A mélytorok-technika lényege, hogy a száj és a torok egy vonalba kerüljön, vagyis, hogy a pénisz - netán dildó vagy egyéb tárgy (pornófilmekben szinte mindent lenyelnek a szereplõk) - egyenes úton haladhasson a torok irányába. Ezt könnyen elérhetjük, ha az ágyon fekve az ágy szélérõl enyhén lelógatjuk a fejünket, míg partnerünk fölénk térdel. 

forrás: [origo]

Kísérletezhetünk más pozitúrákkal is - például a 69-es -, a lényeg, hogy a nyak hátrabillentett állapotban legyen. Nyelvünket kicsit toljuk elõre - ahogy azt torokvizsgálat közben is tesszük -, hogy a nyelv hátulsó része minél jobban letapadjon, utat engedve így a hímvesszõnek. Mielõtt nekilátnánk a kísérletezgetésnek, elengedhetetlen, hogy a hímvesszõ - illetõleg a száj - nagyon (nagyon) nedves legyen. Ezt elérhetjük valamilyen folyadékkal vagy síkosító használatával. A lényeg, hogy kiszáradt állapotban meg se próbáljuk a mûveletet.

Lassan a testtel!

A mélytorok technika következõ lépéseként igyekezzünk minél jobban kifeszíteni a torkunkat, valahogy úgy, mint azt a reggeli ásítás során tesszük. A torok kifeszítése elsõ ízben nem épp kellemes, de némi gyakorlással megszokható. Fogjuk meg partnerünk merev szerszámát - elsõ ízben semmiképp ne engedjük át neki az irányítást - és óvatosan toljuk torkunk felé. (A nyelv mindvégig maradjon lefeszítve, a torok pedig kitágítva). Próbáljuk meg minél lejjebb nyomni a hímvesszõt, de amint ránktör az öklendezés, és úgy érezzük, hogy nem bírjuk tovább, azonnal húzzuk ki szánkból, pihenjünk, és próbálkozzunk késõbb. Ne adjuk fel az elsõ kudarc után, senki nem született a pénisznyelés képességével.

Aki próbálta már az anális szexet, bizonyára emlékszik a popsiizom azon reflexszerû görcsére, amikor a pénisz hatására sokkszerûen megfeszül, és csak nehezen képes újra ellazulni, hogy beengedje a látogatót. Nincs ez másképp a torok esetében sem, mihelyt valami a torok felé közelít, a számtalan idegvégzõdésnek köszönhetõen a garat automatikus összehúzódással reagál, és lehetetlenné válik a behatolás. A kitartás pontosan ahhoz szükséges, hogy ezt a reflexet elnyomjuk, és kellõképp ellazítsuk torokszerekezetünket. Ne ijedjünk meg, de elõfordul, hogy hónapokat vesz igénybe, míg teljesen ellazultan tudjuk befogadni kedvesünk férfiasságát.

Amikor a pénisz eléri a torok mélységét, elõfordulhat, hogy úgy érezzük, a hímvesszõ akadályba ütközött, és nem megy tovább. Ilyenkor egy kicsit erõteljesebben irányítsuk a mélybe a hímvesszõt. Ezt a pár lépést érdemes nagyon alaposan begyakorolni, és addig próbálgatni, amíg meg nem szoktuk a különleges érzést. A pornóban gyakran alkalmaznak érzéstelenítõ szereket, amik a torok ellazulását szolgálják, de csakis receptre kaphatók. Házilag azonban semmiképp ne nyúljunk érzéstelenítõkhöz, elengedhetetlen, hogy legalább köszönõviszonyba kerüljünk az érzéssel, nehogy az ijedtség, egy rossz levegõvétel vagy félrenyelés, észrevétlen sérülés miatt baj legyen. Állítólag a jégkocka szopogatása is kellõképp lehûti az idegvégzõdéseket, és könnyebbé válik a mélytorkozás.

A megfelelõ légzéstechnika elsajátítása is nagy szerepet játszik a kivitelezés sikerességében. Igyekezzünk a légzést az orron keresztül megoldani, és semmiképp ne próbálozzunk vele szájon át, bár a Deep Throat fõszereplõnõje állítása szerint a szájon át való légzést látta praktikusnak, mikor a hímvesszõ épp kifele halad a torokból. Ha nátha, allergia vagy egyéb zavar pillanatnyilag eltorlaszolja az orrot, halaszuk el a pénisznyelést más napokra, amikor nem áll fenn a fulladás veszélye.

Egy kis ráadás

A mélytorok-technika nem merül ki a fent leírtakban, a pénisz izgatását tovább fokozhatjuk. Amikor például a hímvesszõ mélyen bennünk van, próbáljuk a nyelés mozzanatát imitálni, ennek hatására ugyanis a torokizmok a pénisz törzsére tapadnak a férfi nem kis örömére. Minél gyakoribb idõközönként nyelünk, annál izgatóbbá válik a torokmaszázs. A bevállalósabbak még azt is megengedik, hogy a partner a torokba élvezzen, amibõl - ízlelõbimbók hiányában - semmit nem fogunk észrevenni. A hangszálak rezegtetése ugyancsak kellemes vibrálást okoz a férfi számára, így amikor parnterünk mélyen bennünk van, próbáljunk meg hangot kiadni magunkból, épp csak annyira, hogy megrezegjenek a hangszálak.

A mélytorok-technikával nagyon sokan visszaélnek, és van rá példa, hogy valaki szabálysoan beleerõszakolja hímvesszõjét a másik torkába, és maga az erõszaktevés okoz kielégülést a számára. Pornónyelven ezt "gagging-nek" hívják, és a szakirodalom a parafíliák kategóriájába sorolja. Gagging esetén az áldozat akarata ellenére történik meg a behatolás, és egészen a hányás, sõt, fulladásos állapot eléréséig erõlteti azt az elkövetõ. Erre a látványra alapoz számos olyan hardcore ponró, ami a befogadó kínlódása révén próbálja lázba hozni a nézõt.


[origo]