Lassú nyelvcsapásokkal (18+)

Õszintén megvallva valóban többször hangzik el, hogy nem szeretek nyalni, mint ahány nõ nyíltan tiltakozik a felláció gyakorlása - és élvezése - ellen. Ennek oka talán az elmaradásban keresendõ, hogy sok nõ még mindig nem meri kimondani, valójában egy alapos nyalásra vágyik, de az is lehet, hogy a nõk szemérmesebb, látszólag visszahúzódóbb szexuális magatartásáról kialakult képnek felel meg mindez. Olyanról azonban bizonyosan nem nagyon hallunk, hogy egy szórakozóhely mellékhelységében egy nõt spontán, önzetlen és viszonzást nem váró orális szexben részesített volna valaki. Sok nõ egyenesen feszélyezve érzi magát, ha egy férfi szája a puncija felé közelít, és az ellenérzés lerombolásában nem sokat segít, ha a férfiak a nyalás felesleges voltáról értekeznek fennhangon.

forrás: [origo]

Tanácsos a húzódozó pasiknak azért is megbarátkozni a gondolattal, mert egy nyelvét s száját jól használó férfi olyan maradandót nyújthat egy nõnek, amit sokáig nem felejt el, ami a legtrükkösebb és legvirtuózabb szeretkezés emlékét is elhalványítja. Persze mind a nõ, mind a férfi részérõl elvárt feltétel a bizalmas és meghitt kapcsolat, kevés olyan nõ van, aki az elsõ adandó alkalommal fesztelenül nyújtja oda magát a férfi (vagy nõ) arca elé.

A titok nyitja

Sok férfi hiszi azt, hogy a tökéletes orális technikát már rég elsajátította, neki már semmi újat nem tudnak mutatni, mondani a témában. Erre a tévhitre keményen rácáfolnak azok az eredmények, amelyek azt mutatják, hogy a férfiak jelentõs hányada minden kreativitást és hozzáértést mellõzve fog hozzá a nõ orális izgatásához, és csak a két szokványos pózban (a nõ a hátán fekszik és terpeszt, illetve a jól ismert 69-es ) ûzi a nyelvjátékot. Általánosságban elmondható, hogy a férfiak többsége nem tudja, mit is kezdjen az elé táruló látvánnyal, és a punci anatómiáját illetõen is csak kevesen vannak képben. A hiányos tudás nem eredményez mást, mint hogy a legtöbben a lehetõ legegyszerûbb megoldást választják a punci izgatására: turmixgép bekapcsol, és kever, amerre csak bír.

Sokan persze inkább azt a megoldást választják, hogy ideológiákat gyártva tartózkodnak a nyalás gyakorlásától, mivel nem tudják biztosan, hogyan is fogjanak hozzá. Az utóbbi elkerülése végett fogadjunk meg pár jó tanácsot és integráljuk ezeket szexuális enciklopédiánk orális fejezetébe. Közben ne feledjük, hogy egyik test sem egyforma, a használati utasítást pedig csakis a partnertõl szerezhetjük be, éppen ezért kérdezzünk, kísérletezzünk és tanuljunk.

Az elõjáték

Nem kell bizonygatni, hogy az elõjáték legalább annyira fontos, mint maga a közösülés, és a legtöbb nõ számára elõétel nélkül nem csúszik a fõfogás, vagyis az orgazmus elmarad. Elsõ és legfonotsabb, jegyezzük meg, hogy az orális szex nem pusztán a punci kényeztetésérõl szól, sokkal inkább a test szájjal való édesgetésérõl - e tekintetben pedig a nõi test felülete a korlátlan lehetsõgek tárháza. Bevezetõ gyanánt ne intézzünk egybõl támadást a csiklóra, hanem kezdjük sokkal, de sokkal távolabbról. A lábujjak, a nyak, az ujjak, a köldök, a térdhajlat, a comb belsõ területének nyelves izgatása olyan ízelítõt adhat a kedvesnek, hogy garantáltan leveti maradék gátlásait is. Körözzünk nagyokat a punci körül, és csak sejtessük, hogy mi lesz a folytatás - ne adjuk meg neki egybõl a kielégülést, de túlzottan hosszúra se nyújtsuk a prológust.

Síkosan sokkal szebb az élet, így ha tehetjük, nyállal (vagy netán punciízesítõvel) vonjuk be a felületet, és kényeztessük sikamlósan a kedvest. Száraz kézzel, cserepes szájjal, szúrós borostával, és csontszáraz szájjal eszünkbe ne jusson a puncit megközelíteni. Ha nyáltermelésünk nincs formában, oldjuk meg a kérdést kedvesünk puncinedvével, mártogassuk meg ujjunkat hüvelyében, vagy szívjuk meg enyhén, és kenjük be vele az izgatanadó felületet.

A tökéletes idõzítés érdekében pillantsunk fel néha, és olvassuk le partnerünk arcáról, milyen hatást vált ki belõle az érintés. Testbeszéde elárulja, miképp vélekedik a mûveletrõl, csípõjének mozgása, a kapaszkodó, markoló fogások, a légzés gyorsasága, nyöszörgése, hangjának torzultsága mind-mind izgalmi állapotának jelzõi. Testének ritmusából felmérheted, hogy a gyors vagy a lassúbb mozgást kívánja-e, abból pedig, hogy csípõjét menniyre szorítja a férfi nyelvéhez, illetve mennyire tolja el magától, hamar kiderül, hogy az erõs vagy a gyenge izgatást élvezi. A nõk egy része fájdalmasan éli meg a csikló direkt stimulálását, míg mások alig éreznek valamit, ha nem oda koncentrálódik a cselekmény.


A dologhoz az is nagyban hozzájárul, hogy a nõ mit olvas le a férfi arcáról nyalás közben. Az érzelem nélküli tekintet, a fintor, az erõlködés, a túlzott koncentráció, de az unottság is derékba törik a nõi vágyat, ez esetekben tehát jobb, ha bele sem kezdünk a bugyikörútba. Csak akkor ízleljük kedvesünk nemi területeit, ha valóban nagyon-nagyon meg szeretnénk kóstolni õt. Akinek fenntartásai vannak a punci ízét, illatát, formáját vagy egyáltalán annak orális érintését illetõen, gyúrjon inkább a kézimunkára, semmint a nyelvi mûveletekre, az ellenérzés kiül az arcra, és hidd el, a nõk stresszelik magukat eleget ezek miatt, nem kell rátenni egy lapáttal.

forrás: [origo]

Közelebbrõl

Ha az alaplépéseken sikeresen túljutottunk, közelítsünk a tiltott gyümölcs felé! Elsõ körben nyelvünk hegyével térképezzük fel az intim területet! Írjunk le apró és finom vonalakat nyevünk hegyével (anélkül, hogy ajkainkat is bevetnénk a játékba) a nagy, majd a kisajkak mentén, körözzünk gyengéden a csikló körül, majd nyaldossuk meg a hüvely bejáratát (de nyelvünkkel még ne hatoljunk mélyre). Ezek a finom ceruzavonalak azt szolgálják, hogy mézesmadzag gyanánt megmutassuk neki, mire számíthat, hogy egyetlen négyzetmillimétert sem hagyunk majd ki (miközben a nõ már azt várja, hogy ne csak a nyelv, de az ajkak is puncira tapadjanak, és a nyelv-száj kettõse kényeztesse õt).

Ha már nem akarjuk tovább izgatni, a nedvek folyásából látjuk, hogy mindenre felkészült, csókolj bele a punciba úgy, mintha a szájával tennéd ugyanezt. Alapvetõen minden nõ erre vágyik, s valóban, a csókhoz hasonlóan az ajkaidra és nem a nyelved bökdösõdésére vágyik. A nyelved is használhatod természetesen, de hosszú, függõleges csapásokat alkalmazz, a hüvelybemenettõl a csikló irányába haladva.

Ne hagyjuk figyelmen kívül, hogy a nõ intim része a legérzékenyebb területek egyike, annak erõs stimulálása, szívása, harapása az ellenkezõ hatást is kiválthatja. (Szigorúan tilos mindezek mellett a nõ hüvelyébe fújni, ennek komoly egészségügyi kockázatai vannak! A punci külsõ területeinek fújással való hûtése természetesen megengedett, sokak által használt technika.)

Ha elérkezettnek látod a pillanatot, közelítsd meg csiklóját, de mozdulataid ekkor is kövessék az igényeket, a lasúbb, nyálasabb, érzékibb nyelvcsapások az ajkak puhaságával kombinálva hatásosabbak, mint a nyelv magányos hadjárata. Szánkat is aktívan bevetve a kényeztetésbe vákuumszerûen szívjuk, szopogassuk a puncit. Kezdjük a nagyajkakkal, csússzunk lefelé a gát irányába (aki szereti, a popsi környékét is bevonhatja), majd hatoljunk az érzékenyebb területek felé. Ízleljük meg a kisajkakat, és tapadjunk rá a csiklóra nedves ajkainkkal (miközben nyelvünkkel tovább folytatjuk a stimulálást).

Ha azt észleljük, hogy kedvesünk közelít a csúcs felé, ne essünk abba a hibába, hogy felgyorsítjuk a nyelvmunkát, folytassuk ugyanabban a tempóban (sõt, kapcsoljunk vissza egy fokozatot!), és hagyjuk, hogy elélvezzen. Olyan intenzív orgazmust okozhatunk ezzel, hogy õ maga is meglepõdik majd. Kedvesünk punciját az orgazmus után is tovább kényeztetjük, nagyon lassan, így, egy kis szünetet hagyva hamar újra nekikezdhetünk a csókolgatásnak. Hab a tortán, ha egy-két orgazmus után gyengéden szeretkezni kezdünk vele, hidd el, önzetlenségedtõl és odafigyelésedtõl el lesz alélva.

Pózok orálra

A leggyakoribb orális póz, mint azt fentebb említettük, a 69-és és a szimpla hátrafekvõs, terpesztõs, holott a szexhelyzet változtatásával az orális szex egyhangúságán is sokat változtathatunk. Szinte valamennyi póz lehetõvé teszi, hogy a nyelv megközelítse a nõ intim területét, csak egy kis fantázia és hajlandóság kell hozzá. A szexpózok száma végtelen, igyekezzünk valamennyiben megtalálni az orális lehetõséget. Két fontos, de egyszerû fogást most megosztunk veletek. A férfi húzza magára a nõt úgy, hogy a nõ nyaka és vállai az ágyon támaszkodnak, lábait pedig a férfi nyaka köré kulcsolja. Háta simuljon a férfi hasára. A férfinak úgy kell megtartania a nõt, hogy a kitekert póz miatt ne érezzen túl nagy nyomást nyakában és a vállainál. Kulcsolja kezeit a nõ derekára, és szája máris a kívánt ponton kezdheti meg az ízpróbát.

A második felállás a mindenki által ismert kutyapóz orális változata, ismét a nõk kedvelt, ám ritkán kiélvezett formája. Mivel az orális szex nem szükségszerûen az elõjáték része csupán, közösülés alatt éppúgy bevethetünk egy kis orált, ez azért is praktikus, mert sok nõ a csikló izgatásának ideiglenes mellõzésével lassan elkedvetlenedhet. Ha kutyapózban éppen kedvesünkbe hatolunk, és érezzük, hogy hamarosan eléri a csúcsot, szálljunk ki testébõl, kússzunk egy kicsit lejjebb, és folytassuk nyelvünkkel az izgatást. Kedvesünk orgazmusa után - mikor õ már azt hinné, vége a játéknak - hatoljunk be újra, és folytassuk a közösülést. A nõk ilyenkor másodszor, de van hogy harmadszor is el tudnak menni. Erre a fordulatra egyik nõ sem számít, mert nem szoktak hozzá ilyen figyelmességhez, így érdemes uralkodni magadon, és nem azonnal ajtóstul rontani a házba.


[origo]