Kézimunka (18+)

Kamaszkorban persze gyakran az ujjazás játssza a fõszerepet, talán pont ezért hanyagolják sokan a késõbbiekben, mikor már sok más, felnõttes játék is szóba jöhet. Pedig a kéz érzéki és finom, összetett mozgásra képes, ráadásul szinte bárhol és bármikor bevethetõ. Felejtsd el a megdörzsölöm-bedugom alapot, és szánj egy kis idõt rá, hogy kiderítsd, mennyire hatásosan tudsz zongorázni a nõn, aki elõtted fekszik.

forrás: [origo]

A Pont
Feltételezzük, hogy tudod, ajtóstul nem rontunk a házba, és tudod, hogy a csikló milyen érzékeny terület, így nyilván csak akor nyúlsz hozzá, mikor a nõ már kellõképp izgatott, és alig várja, hogy megérintsd. Ez a lehetõ legegyszerûbb terep, reakciói azonnal és egyértelmûen elárulják, mennyit és milyen ritmusban igényel a körkörös simogatásból. Légy résen, mert rajtad is múlik, hogy hagyod-e elélvezni rögtön az elején, azt azonban vedd figyelembe, egy idõ után nincs visszaút, az orgazmus elõtti pillanatban abbahagyni és újabb technikát bevetni nem ér.

A középsõ
Kulcsfontosságú szereplõje a bábozásnak a középsõ ujj, mellyel a legegyszerûbb technika bármely megközelítésben prímán kivitelezhetõ. Alkalomtól és típustól is függ, hogy a gyors és ritmikus vagy a lassú elnyújtott mozdulatok a célravezetõk, de kellõ elõkészítés mellett biztos lehetsz benne, hogy a nõ saját igényeinek megfelelõen szeretkezni kezd majd a kezeddel.

Kettõt egyszerre
A fenti két technika egyesítésével garantált sikert érhetsz el. Kétféleképp adhatod meg partnerednek a dupla élvezetet.Vagy egyik kezeddel a csiklót ingerled, másikkal pedig az ujjaidat veted be, vagy egy kézzel oldod meg mindezt. Ez utóbbi megfelelõ kéztartással könnyen kivitelezhetõ, hisz hüvelykujjad pont a megfelelõ szögbe kerül, akár szembõl, akár oldalról közelítesz.

Nyugodt ujjak
Nem kell mindig mozogni, ezt is jó, ha tudod. Egy vagy két ujjat bevezetve, bent egészen apró kis mozdulatokat, rebbenészszerû impulzusokat leadni egészen õrjítõ lehet. Fõleg, ha ujjaidat mindvégig bent tartva ezzel a finom, lassú technikával az egész hüvely hosszát végigkíséred. Csak lassan.

A csavarhúzó
Profi módszer és garantált siker, ha a lánnyal szemben elhelyezkedve ujjaidat úgy vezeted be, hogy tenyered lefelé néz. Miközben kifelé húzod, kezedet megfordítod, hogy tenyered felfelé nézzen. Figyelve a reakciót és az izgalmi görbe emelkedését, a tempót folyamatosan változtathatod.

Csúszka
Ugyanilyen eredményes lehetsz akkor is, ha megfelelõ nedvesítésrõl gondoskodva a csiklót két oldalról vegigsimítva lecsúszol a hüvelyig, majd oda is besiklasz. Ezt is saját és partnered kedve szerint ismételheted a végtelenségig, vagy az élvezésig.

Hármas befutó
Akik már túl vannak az anális játékokon, vagy egyszerûen vállalkozó kedvûek, kipróbálhatják, milyen a szabadon maradt kisujjat finoman a popsiba vezetni. Érdemes óvatosan kezdeni, hogy legyen idõ az ellazulásra, bár a kisujj nem olyan nagy falat, és ha a vágy a tetõfokára hág, sok nõ örömmel fogadja ezt a közeledést. Mindazonáltal elsõ randin nem kell feltétlenül ezzel kezdeni, és tartsuk szem elõtt a higiéniát is, a kisujj ezek után tabu a hüvely számára.

Bármilyen formában ûzitek is a mindkettõtök számára élvezetes kézimunkás elfoglaltságot, egy alapos manikûr elengedhetetlen elõtte, hisz nincs annál rosszabb, amikor a hüvely falát erõteljesen végigkarmolja egy ápolatlan köröm.


[origo]