Ha a kukkoló is beszáll (18+)

A dogging nem más, mint nyilvános helyen való szeretkezés, parkolókban, parkokban és egyéb hasonló helyszínen. Magyar megfelelõlje egyelõre nincs, arról pedig megoszlanak a vélemények, hogy a kifejezés honnan ered. Van, aki a kutyasétáltatás közben történt véletlenszerû kukkolásból eredezteti, mások a kutya módra való szeretkezésbõl vezetik le, mindenesetre valószínûleg a hetvenes években alakult ki, mikor a szabad szex idején a férfiak meglesték a szerelmeskedõ párokat.

Pár évtizeddel késõbb, mikor a swinger klubok és a swingelés divatba jött, lassan felfedezték, a szabad ég alatt még izgalmasabb a közösségi élmény, így lassan új formát és értelmet nyert a dogging. A leskelõdõk lassan rájöttek, hogy az új párokat egyáltalán nem zavarja, ha meglesik õket, direkt produkálják magukat, sõt mi több, még arra is hajlandók, hogy bevegyék az illetõt a partiba.

Akinek komoly hajlandósága van a leskelõdésre, és nem csupán akkor érdeklõdik, mikor véletlenül beleakad egy párba a Sziget egy félreesõ szegletében, könnyen kielégítheti kíváncsiságát, ráadásul úgy, hogy senkit nem zavar, mert még várnak is rá.

Ha tehát elszántad magad, kezdetnek térképezd fel, merre érdemes elindulni! Hála az internetnek, naprakész lehetsz, hogy melyik ország melyik városában hol érdemes lesben állni, sõt, azt is könnyen megtudhatod, ki mikorra idõzíti a show-t egy bizonyos parkolóban.

Így jóval gyorsabban célt érsz, mintha minden egyes parkba beugranál egy kis kukkolás reményében, arról nem is beszélve, hogy egy idõ után felhívod magadra a figyelmet, és a hivatalos szervek nem nézik jó szemmel a nyilvános helyen történõ szexelést.

A pontos helymeghatározásnak a helyszínen kifinomult eszközei vannak, ha a meglesni való pár elõzetesen megadta mobiltelefonszámát, üzenetek küldözgetésével a csipogás elvezet a tetthelyhez. Még profibbak a bluetoothos telefonok adottságait is kihasználhatják. A párok azzal is a doggerek segítségére sietnek, hogy egy elemlámpa vagy az autó fényszórójának fényével jelzik helyzetüket.

Ha a játék másik oldalán veszel részt, azaz te szeretnéd, hogy mások rátok találjanak, igyekezz olyan helyszínt választani, ahol viszonylag könnyen megtalálnak, és mégis rejtve van. A fényjelzést bátran használhatod, ez nemzetközileg ismert és figyelt jel, így ha magányra vágysz, lehetõleg kerüld ezeket, hogy véletlenül se értsenek félre.


Érdemes arra is figyelni, hogy a meginvitált kukkoló lásson is valamit, így ha az autóban produkcióztok, tekerjétek le az ablakokat, de az ajtót csak akkor hagyjátok nyitva, ha többet is megengedtek, nem csak a kíváncsi szemeket akarjátok szórakoztatni. Persze a profik kéretlenül nem rontanak rátok, de jobb az óvatosság.

A kukkoló csak abban az esetben avatkozhat az eseményekbe, ha ezt szavakkal vagy gesztusokkal jelzik, de még ekkor is van pár szabály, amit kötelezõ betartani. Soha ne légy agresszív, soha ne erõltess többet, mint amennyit megengednek neked!

Minden esetben védekezz, ez neked is és alkalmi partnereidnek is fontos, mivel ismeretlenül bonyolódtok szexuális kapcsolatba, így nem érdemes a bizalomra építeni, attól függetlenül, hogy maga a helyzet meglehetõsen intim.

forrás: [origo]

Tiszteld a partnereidet, fõleg a nõt, a fórumok tapasztalatai alapján gyakori probléma, hogy a nõket nem megfelelõen kezelik, így csak akkor érintsd meg, ha engedélyt kapsz rá, és úgy, hogy az semmiképp ne legyen bántó, fájdalmas vagy megalázó, ne feledd, megtisztelnek azzal, hogy beavatnak együttlétük titkaiba.

Takarítsatok el magatok után, szedjetek össze minden apróságot, az óvszer csomagolását, magát az óvszert, zsebkendõket, egyebeket. Ez nem csupán a környezetvédelem miatt fontos, de a higiénia és a diszkréció miatt is. Ha a parkõr vagy egy járõr rendszeresen szexre utaló kellékeket talál egy bizonyos helyen, idõvel garantált a rajtaütés.

Vigyázzatok értékeitekre! Ez mindkét félre igaz, pénztárcák, ha lehet, ne legyenek elérhetõ helyen, sosem lehet tudni, kivel hoz össze a sors. Tanácsos az autó ajtajait zárva tartani, így semmiképp nem érhet kellemetlen meglepetés, sõt, ha a motort sem állítjátok le, azt is jelezhetitek, egy rossz mozdulat, és már itt sem vagytok. Túl hosszan azért ne pöfögjetek!

Sajnos az óvintézkedéseket nem mindenki tartja be, így Angliában az egészségvédõ intézményeknek már be kellett avatkozniuk, a doggereket tömörítõ weboldalakon hirdetéseket helyeztek el, amelyekben arra hívják fel a figyelmet, a szex ezen formája különösen veszélyes a szexuális úton terjedõ betegségek, például a HIV vagy a Chlamydia elszaporodásában.


[origo]