Hírességek análcsarnoka (18+)

A celebritybuttplugs.com oldalán a kezdõcsapatot személhetjük meg, azon népszerû emberek leképezett mását, akik érdemesnek találtattak arra, hogy fejformájukat anál plugként mintázzák meg.

forrás: [origo]

Eddig három termék és három híresség közül választhatunk, nevezetesen George Dubya Tush, aki elálló füleivel szerezhet különleges örömöt, Smell Gibson, aki egy csataüvöltéssel hatol belénk (nem véletlen, hisz ez a Bravefart Edition), valamint a mostanság megunhatatlan és kihagyhatatlan Parass Hilton közül, aki tökéletes vonalvezetésével, áramvonalasságával simul a felhasználóba.

De ez még nem minden, hisz ha akarjuk, különleges, egyedi megrendeléseket is leadhatunk, így segédeszközként láthatjuk viszont fõnökünket, szerelmünket vagy kedvenc sorozatszínészünket is, de a gyártók örömmel fogadják az ötleteket a hírességek csarnokának bõvítésére is.

Az anál plugok természetesen a szórakoztatáson túl elsõdleges funkciójukat is tökéletesen betöltik, rugalmas szilikonból készülnek, és kialakításuk is figyelembe veszi a felhasználói igényeket.


[origo]