Hálószobakellékek

Az elsõ darabok

Szexuális tapasztalatszerzésünk során általában olyan, ártatlan darabokkal indítunk, amik inkább szükségszerûek, mintsem izgatóak, mint például az óvszer vagy a síkosító. Késõbb aztán egyre bátrabban lépkedünk elõre, ki erre, ki arra, de a kínálat és a többségi érdeklõdés alapján feltehetõen olyan eszközökkel gazdagodunk, mint a dildó, a vibrátor, a szexi fehérnemûk vagy jelmezek, a bilincs, a guminõ, a mûvagina, a kötél, a péniszpumpa, a farokgyûrû, a gésagolyó - hogy a közismertebb darabokat említsük. Természetesen van, aki a mostanában egyre divatosabb szadomazo szexben próbálgatja szárnyait, így fétisének szükségszerû kellékei (a bõrruha, szájpeckek, tûk, cipõk,...), azaz a szadomazo szex és egyéb extra szexuális szokásainak tárgyi kiegészítõi lapulhatnak a fiók mélyén vagy a szoba közepén.

forrás: [origo]

Vizuális csábítók

A segédeszközökön túl tengernyi lehetõség kínálkozik arra, hogy feldobjuk nemi életünket, s ezeket bárki könnyûszerrel megvalósíthatja saját hálószobájában. A legfelkapottabb kiegészítõ nem más, mint a tükör, méhozzá a plafonra szerelve vagy az ágy körül úgy elhelyezve, hogy teljes rálátást biztosítson az eseményekre. A tükörkép keltette vizuális ingerek, az összeforrt, kikötözött, olajozott testek, a kéjtõl torz arcok látványa valóban izgató, s bár a feng shui útmutatásai szerint hálószobába nem való tükör, mégis ez a leggyakoribb és sokszor legelsõ stimuláló berendezési tárgyunk. A tükrön túl sokan  különbözõ kikötözõ rendszereket építenek a hálóba, az ágy négy lábához erõsíthetõ csukló, illetve bokabilincs a legegyszerûbb megoldás, de hobbibarkácsok csigarendszert is építhetnek az ágy köré. A falra vagy a plafonba szerelt karabiner segítségével köteleket esetleg láncokat mozgathatunk, de egy áttetszõ anyag segítségével alkalmi baldachint is létrehozhatunk.

Vizuálisan de verbálisan is izgatóak lehetnek az erotikus képek vagy olvasmányok. Egy-egy jól megválasztott szexi vagy meghitt kép a falon kellemes és szexre csábító hangulatot áraszthat, s ennek nem kell feltétlenül explicit szexuális tartalommal bírnia, azaz nem pornóképet, hanem ízléses, mindkettõtök számára valmiért izgató illusztrációt válasszatok. A hálóban elhelyezett albumok, képeskönyvek közös nézegetése is lehet az elõjáték része, s a mûvészi aktfotók, a szexualitással, pornóval, erotikával foglalkozó minõségi könyvek nemcsak praktikusak, de szépen is mutatnak a polcokon

A különféle szexbútorok is hatásos és szexuálisan fejlesztõ kiegészítõk lehetnek, ha nem sajnáljuk a pénzt az igényes és funkciójáról nem árulkodó tantraszékre, még esztétikai élménnyel is gazdagodunk. Akadnak, akik a maszatolós, folyós, sikamlós, italokkal és különféle étkekkel kapcsolatos szexuális praktikákra esküsznek, amihez erõsen ajánlott a vízhatlan, puha szexszõnyeg, s ebbõl is beszerezhetõ (vagy varrható) olyan darab, ami stílusában, színeiben illik a hálóhoz. Ugyanez áll a párnákra is, amik nagy számban és összeillõ szín és formavilágban igazi fülledt, keleti hangulatot áraszthatnak. A párnák szerelmesei tucatszámra szerezhetnek be különféle méretû puha vagy keményebb darabokat, amik között, fölött, akár az ágyon,akár a padlón szeretkezni szintén élmény lehet. az óriás szexpárna - bár eredeti funkcióját tekintve gruppenszexre tervezték - ugyancsak nagyon kedvelt darab lehet a hálószobában.

Minden érzéken át

A baldachin, az ágy fölé akasztott aktfotó, a sarokba felállított diszkrét bárpult (hogy egy korty pezsgõhöz, hideg vízhez vagy éppen jégkockához könnyen hozzájussunk), a szûrt, sejtelmes fények, a színes világítás, a gyertyák az illatos virágszirmok, a selymesen és finoman omló szextakaró mind olyan romantikus kiegészítõk, miknek szexuális tartalmát sokan megkérdõjelezik, de ne felejtsük el, hogy a szex összes érzékünkön keresztül hat, s különlegességét, mélyebb tartalmát megfelelõ körülmények között élhetjük át igazán.

Éppen ezért érdemes egy távirányítóval felszerelt kis hifit is elhelyezni a szobában, hogy a háttérzene is kéznél legyen. Egy megfelelõen válogatott CD gyûjteményt vagy saját készítésû, szexre tervezett válogatást is helyezzünk készenlétbe.

Van, aki durván szereti

Az ártatlan és finom hálószobai kellékeken túl azok, akik nem érik be holmi kis stimulálókkal és hangulatkeltõkkel, egész szerkezeteket, függeszthetõ hálót, múmiazsákot, kínpadokat, állványokat, berendezéseket is beszerezhetneki, netán saját kezûleg építhetnek, hogy a partnert kifeszítve, függesztve, szorítva, hintáztatva, ostorozva, tûkkel ékesítve és ki tudja még milyen állapotban szexualizálja. A komolyabb szerkezetek valójában szexkamrává változtatják a hálószobát, annak pihenõ funkciója nagyban csorbul, így érdemes ezeket egy másik helyiségben felállítani. Persze így vagy úgy, de minden hálószobának megvan a maga titka, különleges praktikája, amihez senkinek semmi köze, fõleg nem gyermekünknek, a takarítónõnek, netán kíváncsiskodó szüleinknek - éppen ezért, amennyire lehet, ajánlott diszkréten elrejteni a felnõttes játékszereket.


Rejtõzés

Igazán szexuális hálószoba esetén, amiben képtelenség elrejteni az óriás szerkezeteket, a tükörplafont és tükörfalakat, ahol a szexpárnák, a vízhatlan szexszõnyeg, a szerelemhinta méretébõl kifolyólag nem rejtehtõ el, ajánlott szokásaink közé integrálni a hálószoba kulcsos zárását, illetve a belépés következetes tiltását. Szoktassuk hozzá környezetünket ahhoz, hogy a hálószoba privát szféra, a belépés - csõtörést, tûzvészt és egyéb vis major eseteket leszámítva - szigorúan tilos. Mivel azonban óriás szexbútorokkal csak a háztartások elenyészõ töredéke rendelkezik, ezt a megoldást valóban csak szélsõséges esetekben kell alkalmazni. A többi kelléknél szinte kivétel nélkül elegendõ az elrejtés, illetve az észrevétlen beolvasztás technikája.

forrás: [origo]

Fiókok, plüssmackók

Nem kötelezõ, de érdemes olyan helyet keresni kellékeinknek, ahol, ha a sürgetõ helyzet úgy kívánja, könnyen elérhetõvé válnak. Nincs annál rosszab, mint amikor azért kell félbeszakítani az elõjátékot, mert elõ kell kotorásznunk a kulcsot, ami az éjjeliszekrény fiókját nyitja, amiben benne van az a széf, amiben a farokgyûrûnket tároljuk. Nem érdemes túlbonyolítani az eszközök elrejtését, felesleges a hat helyen záródó páncélszekrény, a csillárba rejtett lakatkulcs, a kép mögé vésett titkos doboz, és ki tudja még milyen betörésálló megoldások, olykor a legpraktikusabb ötletek érik a legtöbbet.

Mindenki számára ismert bútordarab a kulcsos éjjeliszekrény, amit egyetlen mozdulattal könnyûszerrel kinyithat az ember, ráadásul kéznél van, praktikus és megszokott bútordarab. További hasznos ötlet például a párna - vagy, akit rávisz a lélek - a plüssmackó, amik könnyûszerrel befogadnak pár eszközt. Nincs annál kézenfekvõbb megoldás, mint az ágyon heverõ díszpárna, amibõl a szeretkezés megakasztása nélkül egyszerûen elõhúzható az óvszer, a bilincs, vagy éppenséggel egy vibrátor. A párnához hasonló - feltûnés nélküli, költségkímélõ megoldás - a cipõsdoboz is. Ki gondolna arra, hogy a huszonhat cipõsdoboz egyike bilincset és G-pont vibrátort rejt, nagy valószínûség rajtunk kívül senki. (Persze a segédeszköz és egyéb kellékek cipõsdobozban való tárolása megkívánja, hogy valamivel kibéleljük a dobozt, illetve a kellékeinkre húzzunk valami védõréteget).

Ami a híg, folyékony, sikamlós kellékeket illeti, tároljuk õket elõírásszerûen, azaz többnyire lezárva, állítva, hûvös helyen. Választhatjuk a fürdõszoba egyik polcát is a szexuális kiegészítõknek, de egy mûanyag doboz is kiválóan megfelel a célra. Egyszerûen kaparjuk le róluk a címkét - hogy senki ne olvashassa el, ez egy erotikus masszázsolaj vagy citromízû síkosító -, és feltûnés nélkül rakjuk be a sampon és a borotvahab mellé (senki nem feltételezi, hogy szexuális serkentõvel bökjük ki a szemét). A gyermeki kíváncsiság ellen mind a mai napig bevált technika a legmagasabb polc, ha pedig olyan magas a gyerek, hogy eléri a sikamlós szereket, feltételezhetjük, hogy abban a korban van, mikor már felvilágosítást adhatunk a flakon tartalmát illetõen.


[origo]