Hálószobajátékok

Név: mûvaginák-mûpuncik

Mire jó: Férfiak önkielégítéskor használják, a közösülés érzetét utánozza, ha kézzel mozgatják a péniszen.

Hogy néz ki: Készülhet szilikonból, zselés anyagból, szivacsos, vagy üreges változatban, vibrációs készülékkel, vagy anélkül. Többféle változat létezik, lehet hengeres formájú, aminél az anyag rugalmassága imitálja a hüvelyi szorítást és az üreges rész kialakításától függõen ingerelheti a makkot, a farok tövét, vagy az egész péniszt. Létezik nagyobb méretû, laposabb változat, mely igen élethûen utánoz egy igazi puncit. Legtöbbször zselés anyagból készül, a hüvely szorítását kézzel kell kiváltani. Ez a változat is megtalálható beépített vibrátorral, ami a makkot birizgálja. Kapható még pumpás verzió is, itt a szorítást egy felfújható tömlõ végzi, melynek erõssége szabályozható, szintén gyártják vibrátorral ellátva.

Hogyan használjuk: A mûpuncit értelemszerûen a közösülés imitálására kell használni. Célszerû bekenni valamilyen síkosítóval, ezután beledugni a szerszámot, és a fajtától függõen kézzel mozgatni, vagy normális dugást utánzó mozdulatokat végezve élvezni az általa nyújtott gyönyört.

Van-e veszélye: Ha valaki nem keni be síkosító géllel, kidörzsölõdést okozhat.

Mennyibe kerül: A legolcsóbbak 3000 Ft körül kezdõdnek, határ a csillagos ég.....

 

Név: Farokgyûrû

Mire jó: Leginkább azok a férfiak használják, akik szeretik a hosszan tartó, "lankadatlan"szexet. Ha egyedül, maszturbáláshoz veszed fel, akkor is tartós keménységet eredményez, de párban használva is folyamatos, minden szempontból kielégítõ merevedés érhetõ el vele, persze csak akkor, ha már legalább félkemény állapotban kerül a farok tövére. Teljesen ernyedt szerszámból ez sem varázsol dorongot!

Hogy néz ki: Többféle létezik belõle, mind az anyagot, mind a fazont illetõen.
Lehet egyszerû fémgyûrû, mûanyag karika, vagy puha, de rugalmas anyagú szilikongyûrû is.  Létezik patentos bõr övecske, vagy gumiszalag, esetleg gumicsõbõl hajlított megoldás is, amit szorító kapoccsal, vagy fékezõ gyönggyel látnak el. A kínálatnak csak a fantázia szab határt.

Hogyan használjuk: Lényege, hogy a merevedõ pénisz tövére felhúzva elszorítsa az ereket, és ezzel a barlangos testekben marasztalja a vért, ami miatt hosszú ideig keményebb marad a szerszám. A rutinos versenyzõk úgy is használják, hogy a farkuk töve mellett a zacsiban a két golyót is a gyûrûbe fogják.

Van-e veszélye: Ha csak arra használjuk amire való, kicsi a sérülés veszélye, elélvezés után amúgy is általában lankadás áll be, ami miatt könnyen lecsúszik. Ha elhibázzuk a méretválasztást, akkor a fix karika lehet, hogy félmerev állapotban felhúzható, de a kemény pénisznek túlságosan szoros lesz, erre nagyon oda kell figyelni!

Mennyibe kerül: A legolcsóbbat már 1000 Ft körül megkapod, de a legjobbakért 10 ezer felletti árat is elkérhetnek.


 


Anál plug és vibráló delfin

Név:  Anál plug

Mire jó: Anális közösülés elõtt célszerû a lyuk tágítása, hogy ne fájjon a behatolás. Ezek az eszközök épp e célt szolgálják. Segítségükkel könnyebben megtanulható a reflexszerû zárás akaratlagos befolyásolása, illetve a záróizom ellazítása. Férfiak és nõk egyaránt használják.

Hogy néz ki: Többféle létezik belõle, általában kúpos formájú eszközök, a végükön a kézben tartáshoz szükséges fogó résszel. Többféle méretben és különbözõ lágy vagy kemény szilikon, gumi, mûanyag, üveg anyagokból készülhetnek, mindenkinek egyéni teherbírására bízva a választást. A legmodernebbekbe vibrátort is építenek az ellazítás rásegítésére.

Hogyan használjuk: A behatolás elõtt a fájdalmas élmények elkerülése érdekében, elõször síkosítóval kenjük be az eszközt, majd óvatosan, fokozatosan egyre mélyebbre haladva, a popsiba toljuk a tágítóplug-ot. Ha kellõ lassúsággal csináljuk, a záróizom úgy lazul el, hogy utána könnyebben magába fogadja egy férfi szerszámát.

Van-e veszélye: A legfontosabb, hogy "ne rontsunk ajtóstól a házba", tehát óvatosan, fokozatosan kell alkalmazni, és nagyon fontos, hogy használjunk síkosítót, mivel ez a tájék kevésbé termel ilyen anyagot, nem úgy, mint a hüvely. Ha túl erõteljesen, vagy gyorsan, és nem kellõ "csúszóssággal" járunk el, igen fájdalmas, nehezen gyógyuló, és könnyen elfertõzõdõ mikor-repedések keletkezhetnek a végbélnyílásom és környékén, hosszan tartó kellemetlenséget okozva tulajdonosának.

Mennyibe kerül: Az egyszerû változatok 1500 Ft-tól megvásárolhatók a vibrátoros, különleges anyagúak akár a 10 000 Ft-ot is meghaladhatják.

 

Név: Vibráló delfin

Mire jó: Szexuális segédeszköz nõknek, mely a csiklót és a hüvelyt egyaránt izgatja. Segítségével a nõk tapasztalatot szerezhetnek saját érzéki élményeikrõl, a mennyekbe repíthetik magukat, a férfiak csak szemtanúk lehetnek.

Hogy néz ki: Nõi bugyi formájú stimuláló, ahol a nõi nemi szervnél, egy delfin van. A delfin anyaga szilikon, teste a csikló izgatását szolgálja, míg a farka a hüvelyi orgazmust segíti elõ. Hossza kb. 8,5, átmérõje kb. 4 cm. A bugyi része állítható gumipántokból áll. A delfinhez tartozik egy vibrációt elõidézõ eszköz, amin személyre szabottan állítható a rezgés erõssége akár 8 fokozaton.

Hogyan használjuk: Ajánlatos víz alapú síkosítóval bekenni használat elõtt, ezután vegyük fel, mint egy bugyit, persze meztelenül. Üljünk bele a delfinbe, orrát helyezzük a csiklóra, farkát igazítsuk a hüvelyhez. A vibrációt a kis eszközön (a vibrálón) állítsuk (elõtte érdemes megnézni, van-e benne elem), ajánlatos elõször a legalacsonyabb fokon kezdeni. A stimulálás élménye fantasztikus, egészen szokatlan, ember által nem elõidézhetõ. Az se baj, ha félénk vagy, gátlásaid hamar elmúlnak, és partnered is kedvelni fogja a nem mindennapi látványt. Használat után ajánlatos fertõtlenítõ folyékony szappannal és vízzel lemosni. Leszbikusok kerüljék a közös használatot!

Van-e veszélye: A legtöbb stimuláló elektromos, ezért kerüljük a víz közelségét. Fájdalmat nem okoz, egyetlen komoly veszélye a rászokás, pontosan amiatt, mert partnerünk efféle gyönyört nem képes adni.

Mennyibe kerül: Különbözõ árakon mozog a piacon: 5800 - 10 000 Ft, a vibrálótól függõen. Az erõsebbek egyértelmûen drágábbak. Jó tanács: ha van már otthon stimuláló, nem árt megkérdezni az eladót, hogy használható-e a delfinnel az a vibráló, és ha igen, hogyan. Fertõtlenítõ folyékony szappan is kapható szexboltokban, ára 900 - 2000 Ft között mozog.


Gésagolyók

Név: Gésagolyók

Mire jó: Leginkább nõk használják, akik hüvelyizmukat szeretnék erõsíteni, vagy csak élvezni az orgazmust hétköznapi helyszíneken. Lehetnek gésagolyók a postás lányban munka közben, a pénztárosnõben vagy akár fõnöknõnkben is. Észre sem vesszük. Általában maszturbáláskor kerül elõ, de mivel rendszeres használata erõs hüvelyizmokat eredményez, késõbb akár a pingponglabdát is lövöldözhetünk hüvelyünkbõl. Partnerünknek is meglepõ élményeket szerezhetünk edzett izmaink mozgatásával.

Hogy néz ki: Többféle létezik belõle, mind a méretet , mind az anyagot illetõen. Általában több gömb van összekötve egy zsinórral, lehet kisebb, vagy nagyobb, színes vagy fém, tetszés szerint választható. Tartozik hozzá egy zsinór, a kihúzó zsinór. Vannak olyan gésagolyók is, melyekhez többfokozatú vibráló csatlakoztatható.

Hogyan használjuk: Használata elõtt síkosító ajánlott. A golyókat egyesével, óvatosan dugjuk a hüvelybe, a kihúzó zsinórt pedig tartsuk a másik kezünkben. A golyók felhelyezésével a gyönyör érzése a hüvely mozgatásával érhetõ el. Némelyik golyó belsejében kisebb pattogó golyók találhatóak, melyek ide-oda hullámzásukkalmélyen lüktetõ érzetet keltenek. A vibráló golyókat a legalacsonyabb fokozattal ajánlatos kezdeni.

Van-e veszélye: Nagyon oda kell figyelni a kihúzó zsinórra! Ha véletlenül mégis felcsúszna a hüvelybe, a szüléshez hasonló erõs hüvelytolás segíthet megszabadulni a golyóktól. A használattól függõen fertõtlenítsük, pláne, ha valaki annyira bevállalós, hogy anális élményeket próbál szerezni vele. A vibrálós golyókkal kerüljük a vizes élményeket.

Mennyibe kerül: A legolcsóbbat már 1000 Ft körül megkapod bármelyik szexboltban, 5000 Ft körüli a legmagasabb árkategória.


[origo]