Forró napokra


Próbáld ki állva


Létezik néhány póz, ami különösen izgalmasnak bizonyul. Szenvedéllyel szorítsd a falhoz a nõt. Érezni fogod, hogy a szíve majd' kiugrik a helyérõl, ahogy mindketten felizgultok. Próbáljátok ki a szexet állva! Ha ott helyben egymásnak estek, pillanatok alatt el fog menni. Helyezd a hangsúlyt a spontaneitásra. Szexelj a konyhában, vagy egy partin. Állva szexelni nem lehet sokáig, ezért figyelj az egyensúlyra. Támaszd neki a nõt egy bútornak, vagy az adott helyzetnek megfelelõen valamilyen tárgynak.


Felül semmi


Nyáron az elõre eltervezett kirándulások, hegyi túrák, vagy strandolások könnyen végzõdhetnek szextúraként. Fõleg, ha a melegben fokozatosan kerülnek le rólatok azok az izzasztó ruhadarabok. Ha szerettek kint lenni a természetben, és csak megkívánjátok egymást, még egy zsúfolt strandon is könnyû találni olyan helyet, ahol szexelhettek egy jót. Ennek az együttlétnek egyetlen hátránya van, és ez az izzadás. A nyári szerelmi kalandozásokat egyedül ez árnyékolja be. Ellenben tény, ha jó a szex, ez nem jelenthet akadályt.


Szerepcsere


Vedd át a férfi szerepét! Add meg a kezdõ hangot! Te legyél az aktív fél. Ne engedd, hogy a pasi átvegye az irányítást. Ülj rá lovagló ülésben, majd guggolj fölé, és úgy add meg a ritmust. A férfi mindvégig maradjon passzív fél, neki egy dolga van csak, élvezze, amit a nõje csinál. Ha úgy érzed, hogy aktív félként már jól megdolgoztad a pasit, akkor csak simogasd lágyan, és jelezd, hogy most õ következik.


Szórakoztass!


Ha látod, hogy a pasidnak nagyon melege van, és már teljesen kinyúlt, ne heveredj le mellé, hanem szépen lassan kezdj el egyenként megszabadulni a ruháidtól. Esetleg a kedvenc számodra rögtönzött sztriptízt is elõadhatsz. Csak a fantáziád szabhat határt, hogy mit, hogyan dobsz le magadról. A pasid nagyon gyorsan magához fog térni! A legnagyobb melegben is rendelkezésedre fog állni egy jó kis szexre! A sztriptízt ezután bátran elhúzhatod, hiszen a férfi pulzusa már úgyis az egekben van!