Fejen ülõ élvezet (18+)

Ez a póz egyértelmûen azok közé a szexuális praktikák közé tartozik, amely a nemi területek orális izgatását teszik lehetõvé, és mivel a  szexben mindig mindennek neve van, így ennek is, bemutatjuk hát a queening pózt (a királynõi, amennyiben a nõ használja trón gyanánt partnere fejét) és a kinging pózt (királyi, ha a férfi foglalja el helyét a nõ feje fölött).

forrás: [origo]

A helyzetet általában kikötözéses vagy szadomazo szex közben alkalmazzák, és a játékban legtöbbször van egy domináns és egy alázatos szereplõ. Legismertebb formája a queeningnek, amikor a nõ partnere fölé térdel, hogy az szájával izgathassa. Durvább formája elsõsorban a pornófilmekbõl lehet ismert, amikor a férfi erõs lökésekkel hatol ki-be a nõ szájába. Hasonlít a kinginghez az úgynevezett "teabagging" pozíció is, amikor a férfi a nõ arcára, homlokára helyezi nemi szervét illetve herezacskóját. Ez általában férfi sztriptíztáncosok szokása.

A queening némileg hasonlít a fojtogatásos szexre, amennyiben mindkét esetben nehézkes a levegõvétel, ám queening közben nem szándékos az oxigénmegvonás, ellenben a partner testsúlya, a nyirkosság, a nemi illatok és a sötétség a szexuális izgalom közvetlen kiváltói. A hatás fokozása érdekében a partner fején ülõ fél kezeit meg lehet kötözni, de az erre a célra kifejlesztett queening-szék is bevethetõ.

Ez a speciális szék megkönnyíti és egyben tökéletesíti a pozitúrát. Az alacsony ülõalkalmatosságot a partner feje fölé kell helyezni, és a széken található nyíláson keresztül könnyedén kivitelezhetõ a nyaldosás. A szadomazót kedvelõk részére különbözõ szíjakkal és bõrkötésekkel is felszerelik a queening-székeket, hogy az "alávetett" felet a székhez kötözhesse a domináns partner.

Az említett székhez hasonlít az úgynevezett smotherbox (fojtódoboz), amit szintén a nemi területek orális izgatására terveztek. Ezen a székféleségen két nyílás található. Az egyik függõleges irányban a nyakra illeszkedik, míg a másik vízszintesen az orális stimulálás miatt lett kialakítva. A szerkezet azért kapta a fojtogató jelzõt, mert az áldozat csakis azon a nyíláson keresztül juthat levegõhöz, amin a domináns fél ül.

A dobozt belülrõl kipárnázzák, hogy a fej ne mozdulhasson el, illetve olykor lakattal is ellátják, hogy a partner végképp kiszolgáltatott legyen.  A speciális székeket sokan azért nem szeretik bevetni, mert pontosan azt az elemet zárja ki az erotikus játékból, ami a pozitúra pikantériáját adja, méghozzá az ülõ fél testsúlyából származó izgalmakat. Klausztrofóbiásoknak nem ajánlott!


[origo]