Fõtt-sült pénisz (18+)

Az ázsiai konyhákban szinte minden megtalálható a tányéron, ami valaha mozgott, így a rovarok mellett az állatok péniszei is. Pekingben november óta egy külön erre specializálódott étterem is várja az ínyenceket. Itt a tehetõs üzletemberek és politikusok szamár, bika, jak, kutya, de akár tigris péniszek és heregolyók között válogathatnak, akár nyersen, akár sülve vagy fõve akarják elfogyasztani azokat.

forrás: [origo]

A menüt a pincér alaposan elmagyarázza, hisz nem mindegy, melyik állati hímtagnak milyen élettani hatása van. Az vagy, amit megeszel - tartja az ottani mondás, s bár a vendégek többsége a férfiasság erõsítése érdekében érkezik az étterembe, mindenkinek más az, ami a legmegfelelõbb.

A tapasztaltabbak már tudják, mit keresnek, a kezdõknek leginkább a vegyes ízelítõt ajánlják, ami hartféle péniszt és négy fajta heregolyót tartalmaz. Ezt az asztalnál, fondue jellegûen készítik el. A kanadai fókapénisz 220, míg a tigrisfallosz (amire másfél hónapot  kell várni) 5700 dollárba kerül.

Az üzlet vezetõi szerint ízre nem igazán van különbség a fajok között, de egy üzleti tárgyalás során jelentõsége lehet, hogy kutyát vagy tigrist kínálunk-e tárgyalópartnereinknek, s nem utolsósorban az ára miatt. Hogy az állatvédõk elõbb-utóbb tiltakozni fognak, nem vitás, fõleg a védett tigrisek és fókák tálalása miatt, bár az étterem állítólag csak öregség miatt elhullott állatok hímtagjaival kereskedik.


[origo]