Extrém segédeszközök

Szexis derelyeszaggató


forrás: [origo]


Egy szúrós kis kerék, egy fogantyú és a bõr idegvégzõdései máris készen állhatnak az érzéki kezelésre.

 

 

forrás: [origo]

Szájpeckek és szájgolyók


forrás: [origo]


A szájra erõsített golyó, kendõ, gyûrû vagy mûpénisz elnémítják és alávetik viselõjét. Az eszköz balesetveszélyes, de a játékszabályok betartásával akár ezzel is feldobhatjuk szexuális életünket.

forrás: [origo]

Mellcsipesz


forrás: [origo]


A mellbimbó intenzív - a fájdalom határait súroló - izgatását teszi lehetõvé a mellcsipesz, ami nem csupán viselõje számára jelent különleges szexuális élményt, már maga a látvány is izgalomba hoz.

forrás: [origo]

Tûk, katéterek, eszközök


forrás: [origo]


Felizgat, ha orvosi eszközök koccannak egy fémtálcán? Beleborzongsz a gumikesztyû csattanós hangjába, lufira emlékeztetõ illatába? A fém és a gumikesztyû nedves találkozásának képzete vagy egy altatási maszk látványa máris izgalomba hoz?

forrás: [origo]

Nagy ököl


forrás: [origo]


Életnagyságú, bõrbarát gumiból készült ököl, könyék hosszúságú. Ajánlott a manapság divatos csoportos fist szexhez, vagy egy romantikus estéhez partnerünkkel, akinek ánusza vagy vaginája bármikor benyel egy nagy öklöt. Maszturbálásra is kiválóan alkalmas.

forrás: [origo]

Öklözõzsír


forrás: [origo]


Ha valaki arra az elhatározásra jut, hogy becses kézfejét saját, vagy más hátsó testnyílásába helyezi, ne feledkezzen meg az öklözõzsír használatáról! Az öklözõzsírt speciálisan a hátsó játékok kedvéért lett kifejlesztve. A zsír különbözik a normál síkosítóktól, hiszen összetevõinek köszönhetõen jóval tömörebb, nem szárad ki, és használói szerint tökéletesen beválik az anális aktusok során.

forrás: [origo]

Dugógép


forrás: [origo]


Bizonyára sokan találkoztunk már szexgéppel (közismertebb nevén fucking machine), ha nem is élõben, de az interneten bóklászva. Bizarrnak tûnik, hogy hús-vér partner helyett valaki egy fáradhatatlan dugattyúzó monstrummal elégíti ki vágyait, arról nem beszélve, hogy hatalmas méreteinél fogva nem a legdiszkrétebb segédeszköz.

forrás: [origo]

Fejen ülõ élvezet


forrás: [origo]


Az orális szexnek éppúgy megvannak a maga pozitúrái, mint a közösülésnek. Ezek közé tartozik az is, ha egyszerûen partnerünk fejére ülünk. Bemutatjuk a queening pózt (a királynõi, amennyiben a nõ használja trón gyanánt partnere fejét) és a kinging pózt (királyi, ha a férfi foglalja el helyét a nõ feje fölött).

forrás: [origo]

Viasz


forrás: [origo]


A viaszcsepp okozta égetõ fajdalom a bõrön kellemes, izgató érzés lehet - persze, csak ha jól csinálják! Az úgynevezett "wax play" azon érzéki játékok egyike, melyekkel az ember megközelíti saját illetve partnere fájdalomküszöbét, és sokszor már magára a fájdalomra várva izgalmi állapotba kerülhet.

forrás: [origo]

Kötél


forrás: [origo]


A megkötözött partner látványa sokakban misztikus vágyakat ébreszt, sokakat pedig elborzaszt. A kötözés a szexualitásnak azon láthatatlan határához viszi az embert, ami úgy rémlik helytelen, mégis pokoli izgató lehet.

forrás: [origo]

Szadomazó


forrás: [origo]


Kis körképet adunk a segédeszközök azon példányairól, amik a szadomazo szex elkötelezettjeinek játékszerei közé tartoznak: kényszerzubbony, vákuumtakaró, szegecses lapát és farokzsák.

forrás: [origo]


[origo]