Elke Metzger erotikus naplója (18+)

Elõszó Elke Metzger Naplójához


forrás: [origo]


"Egy ausztriai kisvárosban láttam meg a napvilágot 1962 õszén. Abban az évben, amikor Marilyn Monroe-t holtan találják kábítószer-túladagolás következtében, a Rolling Stones megalakul, s ekkor születik Tom Cruise és Demi Moore is..."

forrás: [origo]

Kamionkaland


forrás: [origo]


"A vékony ruha nem sokáig bírta, pár perc alatt teljesen eláztam. Éreztem, ahogy a hideg esõ a fejemrõl akadály nélkül csurog le a mellemen a lábam közé, majd onnan a lábaimon végig a földre. A vékony szövet teljesen rátapadt bõrömre, a hideg megmerevedett sötétbarna mellbimbóim tökéletesen láthatóak voltak így ruhán keresztül is... "

forrás: [origo]

Amszterdam


forrás: [origo]


"Kis idõ múlva felálltam, letoltam magamról miniszoknyámat, lerúgtam a cipõim, felültem az asztalra, hátamat nekivetettem a falnak, térdeimet felhúztam, combjaimat pedig olyan szélesre tártam, ahogy csak bírtam.Éreztem, ahogy puncimból kicsöpög Jimmy nyála és saját levem keveréke, majd lecsöppen a padlóra..."

forrás: [origo]

Hazautazás


forrás: [origo]


"Odafordultam az ablakhoz, felnyúltam és résnyire lehúztam, hogy egy kis huzatot csináljak. Ahogy felnyúltam, pólóm felcsúszott és elõbújt szõrös puncim. Szemem sarkából figyeltem, ahogy a jólöltözött úriember tágranyílt szemekkel mered hasam alá, majd szemüvegét megigazítva közelebb hajol és úgy szemléli puncim. "

forrás: [origo]

A kiállítás


forrás: [origo]


"Az állandó gyönyör miatt puncim szinte mindig állt az illatos lucsokban, s így tényleg ritka élményt nyújtottam az idelátogatóknak. Idõnként, mikor már nagyon csöpögtem, a helyes, izmos, fiatal teremõr odajött és egy törülközõvel szárazra törölt. Tíz perc múlva azonban már megint nedves voltam. Néha, amikor épp nem volt senki a teremben, nyelvével nyalt szárazra..."

forrás: [origo]

Az üzleti vacsora


forrás: [origo]


"A férfi határozott mozdulattal elkezdte lábujját ki-behúzogatni lyukamban. Lassan, finoman, komótosan, élvezettel. Ez így ment, tíz percig, negyed óráig, néha gyorsított, néha lassított a tempón, kihúzta a lyukból és peckemen lezdett körkörös mozdulatokba, nyomkodta, dörzsölte, pöckölte, ajkaimat masszírozta. Fantasztikusan járt a lábujja..."

forrás: [origo]

Az üzleti találka


forrás: [origo]


"Kissé oldalra dõltem, s úgy helyezkedtem, hogy bal mellem kilógjon blúzomból. Eleinte csak kissé, majd fokozatosan elkõbukkantottam mellbimbóm is. Éreztem a blúz vágásából, hogy a bal mellem teljesen szabadon van. Éreztem a huzatot is rajta, mely az ablakon fújt be a szobába..."

forrás: [origo]

Marokkó


forrás: [origo]


"Bekennéd a testem, Gérard?" Meglepõdött a srác, de nem kellett kétszer mondani.  Leguggolt mellém a földre és elkezdte bekenni csupasz testem, finoman, gyengéden simogatva két kezével. Elõször a hasam, majd a combom, lábam került sorra, kerülve az intim részeket. Fene jó érzés volt. "

forrás: [origo]

A vásárlás


forrás: [origo]


"Kigomboltam a rajtam lévõ blúzt, kibújtam belõle. A tata egy méterre tõlem állt és elvörösödve bámulta csupasz hátam. Ekkor felhúztam az új blúzt, de a gombokat végig nyitva hagytam.  Az anyag éppen hogy egy kicsit átlátszó volt, de vékonyka volta miatt ágaskodó mellbimbóim világítótoronyként álltak ki, és melleim szép formája is tisztán látszott..."

forrás: [origo]

A belga üzlet


forrás: [origo]


A felsõ három gombot kiengedtem a blúzon, így ülõ helyzetben a megfelelõ szögben kissé megdõlve beláthattak hol egyik, hol a másik mellemre. Ezenkívül persze bimbóim nyomatékosan meredtek, mióta megérkeztünk az étterembe.

forrás: [origo]

A sivatagi kaland


forrás: [origo]


Bár nagyon várta a napot, Hans mégsem tudott eljönni velünk a sivatagba, váratlan megbeszélése akadt egy épp Marokkóban járó partnerével, így én egyedül csatlakoztam a belga pároshoz. Hans azonban lelkemre kötötte, mindent kövessek el, hogy Charles jólérezze magát. Hmmm. Vajon mit értett ezalatt?

forrás: [origo]

Beni-Abbés


forrás: [origo]


Aysha hozzámbújt és halkan fülembe nyögött, miközben tágranyílt szemekkel nézte az izgalomtól teljesen nedves és a gyertyafényben csillogó borostás pinám. Ajkaim megduzzadtak és vörösen izzottak a fényes lében. Valóban megkapó látvány volt most puncim.

 

forrás: [origo]

Haoud-el-Hamra


forrás: [origo]


Ki kellett próbálnunk minden egyes gépet, õk pedig boldogan irányítottak bennünket. Kedvencem az a gép  volt, ami a combjaimat erõsítette és a széttárt lábaimat kellett összehúzni súlyokkal. Csodás érzés volt, ahogy lábaimat nyitogattam tágra, hogy lucskos puncimat mutogassam a körülöttem állóknak!

forrás: [origo]

A haoudi vacsora


forrás: [origo]


A srác az est vége felé már nem bírta tovább és elõkapta merev dákóját. Szép és hosszú farka volt. Ütemesen verni kezdte, miközben lucskos puncimat és melleimet bámulta. Vivienne kis idõ múlva Charles jóváhagyásával bekapta a farkat és lassan, ütemesen szopta.

forrás: [origo]

Útban Djidjellibe


forrás: [origo]


Most az ajtónak dõlve, vele szemben ültem, hátamat nekinyomtam az ajtónak, bal lábam az õ ülésén pihentettem, jobb lábam a földön, miniszoknyám köldökömig felcsúszva, blúzom kissé jobbra billent, így jobb mellem fedetlen lett.

 


[origo]