Elindult a melegfesztivál honlapja

A Szivárvány Misszió Alapítvány és a pride.hu együttmûködésében, megújult külsõvel elindult a 12. LMBT Fesztivál hivatalos weboldala. Az elektronikus programmagazinban a folyamatosan bõvülõ programokat napi és téma szerinti bontásban is megtalálod majd, de a keresés is segítségedre lesz felkutatni a kedvedre való programot a négy nap folyamán.
Valamennyi fesztiválhelyszínhez térképet is mellékelünk, amelyen nem csak a pontos címet, de azt is megtalálod, hogy tömegközlekedéssel hogyan juthatsz el az adott helyre.

forrás: [origo]

Ha szeretnél a legújabb fesztiválhírekrõl azonnal értesülni, akkor nemsokára feliratkozhatsz, és így biztos nem kerüli el figyelmedet egyetlen új program sem, de az esetleges mûsorváltozásokról is elsõ kézbõl értesülsz majd.

Egy helyen találod összegyûjtve a korábbi évek programjait, történeti áttekintést a hazai fesztiválokról és azt is megtudhatod, hogy miért is vonul a színes fesztiváli forgatag minden alkalommal keresztül a belvároson.

A programok hamarosan mobiltelefonról is elérhetõk lesznek, így wap-on keresztül bárhol eléred a fesztivál elektronikus programfüzetét!

Ne feledd a fesztivál sikere rajtad is múlik, ezért a hamarosan elinduló e-képeslapküldõ szolgáltatásunkkal barátaidat, ismerõseidet is meghívhatod, hogy együtt ünnepeljük közösségünk sokszínûségét!


(pride.hu)