Elemi ösztön

CKM: Mi inspirált arra, hogy ilyen zseniálisan pont a sarokra parkolj?
Kapócs Zsóka: Teljesen egyszerû az indok. Szeretek minél közelebb megállni a bejárathoz.
CKM: Tolatás?
K. ZS.: Az is remekül megy. Egyébként nagyon szeretek vezetni. Amikor megvettem ezt a autót, mindenki figyelmeztetett, hogy Zsóka, figyelj, mert ez sokkal nagyobb, mint az elõzõ volt. Mondtam, oké. Na az elsõ alkalommal be is hajtottam egy zsákutcába, és ahogy tolattam kifelé, leradíroztam két autót.

forrás: [origo]

CKM: Mi lett? Néztek, hogy ez meg a Kapócs Zsóka?
K. ZS.: Akkor nem, mert senki nem volt ott, de a rendõrökkel történt már ilyesmi. Õk nagyon szeretik a csinos lányokat. Egyszer meg belementem valakibe. Épp SMS-eztem, és nem néztem föl. Azt hittem, hogy elindult a sor, közben meg nem. A pasi tök normális volt, megismert, tudta, hogy ki vagyok, a csajának meg teljesen bedurrant a feje. Fõleg akkor, amikor láttam, hogy sietnek, és megadtam a srácnak a telefonszámom.
CKM: Voltál hasonló helyzetben, amikor már a megjelenéseddel is arattál?
K. ZS.: Elõfordult egypárszor.
CKM: Mi a reakció? Pofákat vágnak, beszólnak...
K. ZS.: Volt már ez is, az is.
CKM: Ahogy azt a mondás tartja, az erõsebb kutya...
K. ZS.: Tudod, én nem úgy járok szórakozni, hogy játszom a híres embert. Az egy dolog, hogy általában fel vagyok dobva és ezért hajlamosak az emberek rám figyelni. De van, hogy én megyek arrébb. Ennyit segítek azoknak, akiken látom, hogy rajtuk már csak a defibrillátor segítene...

forrás: [origo]

CKM: Akkor toleráns vagy.
K. ZS.: Inkább próbálok az lenni.
CKM: Te pöccentél már be csaj miatt, aki rászállt a pasidra?
K. ZS.: Lehet próbálkozni, de ha hülyének néznek, azt utálom. Én nem nyomulnék más pasijára. Arra is mérges vagyok, ha egy pasi engem bámul, miközben ott a csaja mellette. Át tudom érezni, hogy mit érezhet a csaj abban a helyzetben, mert nekem nagyon rosszul esne. Persze közben a nõk úgy tudnak nyomulni, ahogy én nem. Annyira könnyen adják magukat, miközben ordít a szemükbõl, hogy hahó, itt vagyok. Annyira bosszant, mert közben azt hiszik, hogy nem látom. De szerencsére mindig kulturált férfival voltam együtt, és ebbõl soha nem volt gond.
CKM: Egyébként bevállalós csaj vagy?
K. ZS.: Ha arra gondolsz, hogy elsõ alkalommal kapható vagyok-e, akkor természetesen nem a válasz. Nagyon nehezen tudom elfogadni valaki érintését, és valószínûleg ezért is volt kevés barátom. De ha már együtt vagyunk, és sikerült befogadnom, akkor persze más.


[origo]