Cyberszex haladóknak (18+)

A cyberszex egyik továbbfejlesztett változata a Teledildonik, amely kielégítheti a monitor elõtt meredõ-nedvedzõ felhasználót. A találmánynak köszönhetõen a különbözõ chatoldalak ideje - állítólag - lejárt, nem kell többé fáradtságos munkával erotikus üzeneteket pötyögni a billentyûzeten, és nem kell webkamerán keresztül azt lesni, hogy miként vetkõzik a háziasszonyból lett konzumhölgy kemény percdíjakért. A Teledildonik véget vet ennek. Elég, ha a cyberszex során a két résztvevõ szenzorokkal és stimuláló berendezésekkel ellátott gépezeteket - vagy egy speciális anorákot - ölt magára, és távolságokat legyûrve, máris lehetõvé válik a szex.

forrás: [origo]

Az alapfelszerelést nõk számára egy vibrátor jellegû gépezet jelenti, míg az uraknak ugyanez egy kicsi, termoszra hasonlító masina, amelyeket, a használati utasítás szerint, a megfelelõ testrészekre kell erõsíteni. A készülékek egy konverterrel állnak összeköttetésben, ami egyszerûen a monitorra rögzíthetõ. Ezt követõen már csak az ingyenes szoftvert kell letölteni a netrõl, és kezdõdhet a móka. A szoftver fényjelet indukál a képernyõre, és a konverter segítségével beindítja a testre rögzített szexmasinákat. A megjelenõ fényjeleket a bolygó valamely pontján tartózkodó szexpartner az egér segítségével szabadon irányíthatja. A Teledildonikot forgalmazó cég tökéletes megoldásként tekint a találmányra, hiszen amellett, hogy a szexualitással járó fertõzéseket kizárja, még az esetleg válságban lévõ házasságot is megmentheti. Azok a férjek, akik munkájuk révén folyamatosan úton vannak, a cyberszex készülék segítségével virtuálisan bármikor szeretkezhetnek feleségükkel.

forrás: [origo]

A cyberszex ilyen jellegû kiegészítõi szédületes ütemben fejlõdnek, újabb és újabb megoldások születnek a tér legyõzésére. Nem csupán a fent említett cég, hanem a legtöbb segédeszköz-fejlesztõ is látja az üzleti lehetõséget a technika fejlõdésében. A telefonokkal összeköthetõ vibrátorok, hüvelygolyók és csiklóizgatók mellett már az iPodokhoz is kaphatók szexuális segédeszközök, de nagynevû telefongyártók is elkezdték piacra dobni saját stimuláló berendezéseiket. Sõt, már a mûvészet is reagált az elidegenedett szexuális viselkedésre, egy New York-i galériában egy mûvész a mosdóban helyezett el szexuális aktus létesítésére alkalmas berendezést. A legyõzendõ tér ebben az esetben ugyan csak egy fal, az impulzusok nem  digitálisan átalakítottak, de az aktusban részt vevõ partner ismeretlen, és a legkevésbé sincs jelen.


[origo]