Csemegekosár vibrátorral (18+)

Mindenki jól ismeri az utolsó pillanatok kissé szerencsétlen mentõötletét, a celofánba csomagolt  csemegekosarat, amit csak le kell emelni a polcról, és az ajándék letudva. Az idõ azonban halad, a világ fejlõdik és szex nélkül semmi nem az igazi. Kávé, desszert, pezsgõ, csoki és tea helyett manapság vibrátor, masszázsolaj, gésagolyó, csiklószívó, ostor, bilincs, farokgyûrû és mûvagina kerül az ajándékkosárba.

forrás: [origo]

Interneten keresztül egyetlen gombnyomással olyan csodakosarak rendelhetõk, amiktõl garantáltan leesik az ünnepelt álla, de az ötlet akkor is hatásos lehet, ha valakit szándékosan kívánunk zavarba hozni. Persze ha valaki nem bízik a világháló nyújtotta szolgáltatásokban, egyszerûen fog egy fonott kosarat, beballag egy szexshopba, és bevásárol minden földi jóból. Az ötlet kiváló lehet legény- vagy leánybúcsúra, sõt, még nászajándékba is.

Azt sem szabad figyelemen kívül hagyni, hogy az emberek többsége, habár kipróbálna ilyen segédeszközöket, az erkölcsi korlátok és a tabuk miatt soha nem venné a bátorságot, hogy bevásároljon a kellékekbõl, így külön szívességet is teszünk, ha ezt megtesszük helyettük!


[origo]