Cicipumpa avagy a melltréner (18+)

Mire jó: Szexuális segédeszköz nõknek, mely szexuális aktus közben a mellett érzékennyé teszi. Kevés nõnek erogén zónája a melle, a cicipumpával ez a terület is okozhat meglepetéseket. Feszesebbé, teltebbé tesz, mellfetisisztáknak ajánljuk.

Hogy néz ki: Bõrbarát szilikonból készült, cicire illeszkedõ harangok, pumpával. Némelyiket leeresztõ szeleppel is ellátják.  Ez utóbbi hasonlít a gumimatrac pumpájához. A harang mindenféle nõi mellre jól illeszkedik, így hatalmas vákuumot tud képezni. Kapható elektromos motorral (ez 3 ceruzaelemmel mûködik) vagy anélkül.

Hogyan használjuk: A harangokat tegyük szorosan a mellre, majd kezdjük el pumpálni. A pumpálás vérbõséget idéz elõ, a mellek megduzzadnak, feszesek lesznek. Maga a pumpálás nem juttat el az orgazmushoz, csak elõsegíti azt a terület érzékenységének fokozásásával. Partnerünket elkápráztathatjuk a telt és duzzadt mell látványával, és a terület izgatása is hatásos élményt nyújt. Leszbikusok közösen is használhatják!

Van-e veszélye:  A cicipumpa, vagy melltréner gyakori használata, a túlpumpálás miatt érzéketlenné teheti a melleket, emellett sajnos a kisebb mellû nõk rászokhatnak, hiszen olcsóbb, mint a szilikon. Az elektromotoros stimulálót víz környékén ne használjuk.

Mennyibe kerül: Az elektromos melltréner ára 15 000 - 20 000 Ft, míg a sima 6 000 - 10000 Ft között mozog. A boltokban ugyanazok a termékek vannak, így érdemes az alacsonyabb árakra vadászni.

 


 


[origo]