Britney újabb szexbotránya (18+)

Kevin Federline, Britney Spears férje úgy tûnik eltökélte, hogy vagy így, vagy úgy, de pénzt kovácsol az énekesnõvel való válásból, méghozzá sokat.

Ha nem sikerül elegendõ pénzt szakítania a vagyonmegosztásból - márpedig a szigorú házassági szerzõdés úgy tûnik, ezt könnyen megakadályozhatja -, piacra dobja a mézesheteik alatt készült házi szexvideót.

forrás: [origo]

A News of the World értesülései szerint Federline-nek már eddig is szép összegeket kínáltak a felvételért, de a fiatalamebre igyekszik feltornázni az árakat, s nem mellesleg zsarolni az énekesnõt, hogy meggondolja magát, és ne kösse magát a szerzõdéshez.

A lap egyebek közt azt is megszellõztette, hogy a válás oka a férj sorozatos félrelépései és prostituáltakkal való ügyei, a válópert Britney egy leleplezõ éjszaka után adta be, s úgy tûnik, a helyzet alaposan elmérgesedett, elkezdõdött az ügyvédek harca a pornófelvétellel megspékelve.

A szóban forgó kazetta egyesek, s fõleg Britney szerint tönkreteheti karrierjét s hírnevét, mint ahogy megtörtént az Paris Hilton esetében is. A négy órás videó a pár nászutas hancúrozásait örökítette meg, abból az idõbõl, mikor még felszabadultan hódoltak a szexnek egy Beverly Hills-i luxusbungalóban.

Britney ekkor még természetesen nem gondolta, hogy vagyonát, s gyerekeit teszi kockára a kamera elõtti bujálkodással, ugyanolyan természetes volt számára a forgatás az ágyban, mint amilyen természetes vol az élete minden egyéb területén.


[origo]