Befektetési tanácsadás

Vizes kaland - Ha nyaralni indulsz, ne hagyd ki a tavakat sem!

forrás: [origo]

Ez kifejezetten nyári sport. A változékony, hideg-meleg áramlatok izgatják a bõrt és a szexuális étvágyat is növelik. A szabadban elég sok tóban lehet csinálni, persze csak úgy, hogy a többi fürdõzõ ne háborodjon fel! A legjobb, ha valami kis eldugott tavat kerestek, de vigyázzatok a bányatavakkal. Ajánljuk inkább a Balcsi vagy a Velencei-tó eldugottabb, nyugisabb részeit. Ha még a pikkelyesek is a te kukacodra mennek, te vagy a legnagyobb király a halpiacon. Csak aztán jövõre nehogy rólad mintázott kis porontyok kavarják a vizet!


Partiõrség - Kimerített az utazás? Akkor a parton légy kemény!

Állítólag a legjobb hely a szeretkezésre a homokos tó- vagy inkább tengerpart. Legjobb az olyan hely, amilyet a filmekben is láthatsz. A homok világos és a víz a partot nyaldossa. Menjetek ki a csajoddal napközben és borítsátok magatokra a fonott árnyékolót, aztán már kezdõdhet is a kemény hancúrozás. Furcsa érzés, de jól mûködik, mert a csajokat izgalomban tartja, hogy megláthatják õket. A forró homok alaposan meg fog izzasztani mindkettõtöket. A tudósok szerint a meleg homok csökkenti a stresszt és így felszabadultan eshettek egymásnak. Csak egy dologra kell vigyáznod: nehogy a csupasz fenekeddel érintsd a homokot!

Erdei iskola - Ha szeretnél a csajodnak olyat nyújtani, hogy örökké emlékezzen rád, vidd az erdõbe!

forrás: [origo]

Legjobb szex a világon? Csakis az erdõben! A legjobb, ha a lány hanyatt fekszik, te pedig a lába közé térdelsz és magadhoz húzod. Samuel Torrent, a Columbia Egyetem kutatója kétezer embert kérdezett meg, milyen élmény fák alatt csinálni. A lányoknak bejött, mert állításuk szerint így sokkal mélyebben lehet behatolni. A vizsgálatok szerint ez még fokozható azzal, ha a fenyõk alatt csináljátok. A fák ugyanis ontják magukból az illóolajokat és azok a központi idegrendszerre gyakorolt hatásukkal növelik az élményét. Állítólag a magnézium és a kálium felelnek a szexuális erõért. Már csak a tûlevelekkel kell vigyázni!


[origo]