Bódi Sylvi: Csak szélesvásznú produkciókat vállalok!

- Mindenkit üdvözlök, ez az a hely, ahol azt kéne mondanom, hogy sokat netezek, és nagy rajongója vagyok, de sajnos én ebbõl a szempontból kicsit komplikáltabb vagyok. Gondjaim vannak például, ha lefagy a gép, ezért viszonylag kevés idõt töltök a gép elõtt, de ettõl függetlenül fontosnak tartom. Szoktam nézegetni, hogy hol, merre vagyok, de van saját oldalam is, és igyekszem az e-mailemre érkezõ kérdésekre is válaszolni.

Hogy kezdõdött a pályafutásod? (madden_)
- A gyökerekbõl kell visszagondolni... Szerettem, ha fotóztak, minden gép elõtt ott akartam lenni. Az elsõ igazi megjelenésem 13 évesen volt, amikor beadtam egyfajta pályázatszerûséget, innentõl kezdõdött ez az egész modellkedés. Gyakorlatilag 10 éve. Elég durva visszagondolni, de nagyon sok tapasztalatom van, mintha világ életemben ezt csináltam volna. Sajnos kívülrõl nagyon sokan azt látják, hogy szép vagyok, minden nagyon happy, de ez nagyon kemény szakma, nem csak a csillogás tartozik hozzá, hanem vannak árnyoldalai is. Nem oda való emberek, nem oda való szituációk, ez nem egy leányálom. Magyarországon alapvetõen gyönyörû nõk vannak, és nehéz kitûnni a többi közül. Ehhez kell egyfajta kommunikáció. Én alapvetõen nagyon élvezem a fotózást, extázisban vagyok tõle. Kitapasztaltam már, hogy ki a legjobb stylist, sminkes, és mindig õket kérem fel. Egy fotózás nagyon kemény tud lenni, nehéz egy pozíciót percekig tartani. Rengeteg lemondásról szól. Nem csak akkor kell csinosnak és szépnek lenni, mikor van egy bajnokság, nem csak egy napra kell életünk legjobb formáját hozni, hanem az élet minden napján a legjobbat kell nyújtani. Mindig meg kell felelni, és ez elég komoly kényszer tud lenni.

Az addig oké, hogy szereted, ha fotóznak, de az nem zavar, hogy a fiúk ámulnak-bámulnak a fotóidon? (Puma_)
- Ez egyenesen vele járó dolog. Ki tudja, hogy ezek a fotók milyen célt szolgálnak, kinek a fürdõszobájában, kinek a párnája alatt... Ezt nem nevetem ki, ez egy természetes dolog, mint amikor az ember éhes és eszik valamit. Tudom, hogy ez kikerül a nyilvánosság elé, de egyáltalán nem zavar. Én oda tettem elé az anyagot, aztán hogy õ hogyan használja, az az õ dolga.

Mióta playmate lettél, gondolom több munkát kapsz. Mit csinálsz szabadidõdben? Az, hogy playmate vagy, biztos jár kötöttségekkel. Playboy-promóciókon is részt kell venned? Magyarországon nincs Playboy-nyuszis baseballsapka? (Honeyyycica)
- Mióta én vagyok az év playmate-je, nagyon nagy ugródeszka volt, sok választáson indultam, voltam újságok címlapjain is. Mostanában sokkal jobban benne vagyok a köztudatban. A baseballsapkáról annyit, hogy nem tudom, de ha akarod, akkor Thaiföldrõl hozok neked egy nagyon eredeti sapkát. Egyébként elég kevés szabadidõm van. Rájöttem, hogy én nagyon szeretek pörögni, dolgozni, örökmozgó típus vagyok, ezért magamnak kevés szabadidõt hagyok. Amikor van egy kis idõm, elmegyek jet-skizni, olvasok, barátnõmmel vagyok, családdal, mint egy hétköznapi ember.


Fotók a párnák alatt

Milyen a kapcsolatod a többi playboynyuszóval? Csak munkakapcsolat, vagy lettek barátaid is? (Kriszta73)
- Ez inkább munkakapcsolat, azt mondhatom, hogy szinte mindegyik Playboy-nyuszival jó barátságban vagyok. Van egy nagyon jó barátnõm, akivel sok fotózáson voltam már együtt, õ Hargitai Bea. Vele nagyon jó barátságban vagyok, és nagyon szeretem. Sajnos nagyon nehéz a barátság, hiszen a sok lány egymásnak konkurense, megindulhat az irigykedés, és egy munkát megkap az egyik, a másik nem. Vele olyan kapcsolatba tudtam lépni, hogy nem tekintjük egymást konkurensnek.

A többi itthoni playmate miért nem olyan sikeres, mint te? (getno)
- Ez meglep, mert tényleg sokan így látják. Nem értem, hogy miért engem hívnak, pedig már egy "lerágott csont" vagyok, és mégis mindenhol én vagyok úgy elkönyvelve a köztudatban, hogy ha playmate, akkor Bódi Sylvi. Rengeteg helyre hívnak, nem telik el nap úgy, hogy valahonnan ne kérdeznék meg, hogy mi van velem, vagy ne hívnának meg valamilyen show-ba. Nagyon fontos, hogy hogyan menedzselik magukat a lányok. Tudni kell élni vele, tudni kell, hogy mit vállal az ember és mit nem. Ez nagyon fontos.

El tudnád képzelni magad a filmiparban? (madden_)
- El tudnám magam képzelni akár filmszínésznõként is. Érzek magamon olyan karaktereket, amiket a filmvásznon kifejezésre juttatnék. Ha kapnék egy lehetõséget, akkor mennék, és kipróbálnám, hogy mit tudok. Egyszer már majdnem eljátszottam a gonosz csábítót. Sokat készültem rá, de végül nem lett belõle semmi. Csak szélesvásznú hollywoodi produkciókat vállalok!

Hogy csinálod, hogy ennyire jól nézel ki? (cherry_tomy)
- Egyrészt köszönetet kellene mondanom a szüleimnek, van egy genetikai öröklés (apa jóképû férfi, anya csinos), talán ez a kettõ bennem szerencsésen, illetve az öcsémben is szerencsésen ötvözõdött. Sokat kell tenni érte, sokat járok bokszedzésre, a fitneszt is sokat ûzöm. Vigyáznom kellene az édességfogyasztással, hiszen az a munkám tulajdonképpen, hogy szép legyek... Sokan mondják, hogy milyen jó nekem, hogy kozmetikushoz járok, stb., ez ezzel jár... Ez befektetés.

Mit gondolsz az olyan tehetségkutató versenyekrõl, mint például a Megasztár? (szpetra)
- Én soha nem mennék el ilyenre, mert iszonyatosan rossz hangom van, be kell hogy valljam. A viccet félretéve, nagyon jó ötletnek tartom, mert tánctudással, szépséggel, gyönyörû hanggal fel tudják fedezni a sok embert. A playmate is tehetségkutató, csak erotikusabb stílusban keresnek, fedeznek fel olyan lányt, akiben látnak fantáziát és ismert. Nagyon sok a párhuzam, nagyon sok hasonlóság van, viszont úgy gondolom, hogy a playmate-ekbõl nem biztos, hogy mindenki sikeres lesz, de vannak énekesek, akiknek innentõl kezdve igazán beindul a karrierjük. Az énekesnek is fontos, hogy jól nézzen ki, nem elég csupán a jó hang, de volt rá példa, hogy nem szép megjelenésû hölgyek nagy sztárok lettek.


"Ha gyereket vállalok, befejezem a karrieremet."

Van párod? Mikor szeretnél gyereket? (blazs)
- Igen, jelenleg van barátom, és a tervben áll az, hogy szeretnék gyerekeket is. Mondjuk, benne van az 5 éves tervben. Nagyon bennem van az anyaság érzése, bármilyen furcsán is hangzik, és nagyon vágyom egy kislányra... Úgy gondolom, hogy ha gyermeket vállalok, akkor én befejezem a karrieremet, én nem szeretném - egyesekkel ellentétben - a gyermekemmel fotóztatni magamat. Szerintem ez egy privát dolog, és minden percemet a gyerekemnek akarom adni. Fõállásban anya akarok lenni, úgyhogy addig kell kiaknázni a lehetõségeket, amíg lehet.

Melyik ország a kedvenced Magyarországon kívül? (Andras___)
- Nagyon szeretem Magyarországot, alapvetõen Budapestet. Sok hely van azonban, amit érdemes megnézni: nagyon szeretem Londont, egyszerûen otthon érzem magam, vagy ott van Párizs. A Maldív-szigetek pedig az álomhelyem. Szeretnék minél több országba, minél több helyre eljutni, például Peruba.

Milyen a zenei érdeklõdési köröd? (Screener)
- Most ezt a sablonos választ kell hogy adjam, mert úgy gondolom, hogy sokunknak hangulatfüggõ stílusa van: vannak olyan pillanatok, amikor karibis, spanyolos zenéket szeretek, vagy a "feka" zenéket. Nekem is szoktak írni CD-ket a barátaim, összegyûjtögetik különbözõ elõadóktól.

Van példaképed? (getno)
- Példaképem igazából nincsen, de nagyon sok ember van, akinek szipmatikus a személyisége, nem akarok mindenkire hasonlítani, szerintem mindenki legyen egyéniség. Sokan beleesnek abba a hibába, hogy futószalag-stílusra készítik el magukat, mint például Pamela Anderson. Ha most mondanom kellene gyönyörû nõket, akkor Angelina Jolie-t mondanám. Hasonlóan vadóc természete van, mint nekem, bár van még egy brazil hölgy is, akit nagyon kedvelek.

Köszönöm a vendéglátást, sziasztok.