Azt is elmondja, mekkora? (18+)

No persze vérmérséklettõl és a baráti kapcsolatok milyenségétõl is függ, ki mit enged kiszivárogtatni hálószobatitkaiból, de abban szinte biztos lehetsz, hogy kibeszélnek, méghozzá nagy kedvvel. És hogy mit is?

A méretet? Igen.
A legkényesebb kérdés sok férfi szerint az, hogy a lányok esetleg megtudják, mekkora hímtaggal büszkélkedhet, mert persze a legendákat könnyebb fenntartani, mint a tényeket felvállalni. Függetlenül attól, hogy a nõk tudják, nem a méret, hanem a keménység és a technikai tudás a lényeg, azért olykor kitérnek rá, milyen egyedekkel hozta õket össze a sors. Megnyugtatásul szolgáljon, hogy pontos adatokkal képtelenség szolgálni, legfeljebb összehasonlító értékeket osztanak meg egymás között. Nem mérõszalagon demonstrálnak, de az extrém értékekhez képest egészen biztosan viszonyítanak. A szeretett férfi adottságait, ha nem is feltétlenül diszkréten, de mindenképp jóindulattal kezelik, attól tehát nem kell félned, hogy a kocsmába lépve egy lánysereg sokat tudóan mustrálgat majd. A városban kószáló XL-es egyedeknek hamar híre mehet, a valóság azonban csak ritkán derül ki.

forrás: [origo]

A technikád? Igen.
No igen, innentõl kezdve valóban kellemetlenné válhatnak a dolgok, mert ez az, amit biztosan megbeszélnek egymással, és errõl beszélnek a legtöbbet. Változó, hogy részletekbe menõ elõadásokba bocsátkoznak vagy csak elégedettségüknek (vagy épp ellenkezõjének) adnak hangot, a lényeg, hogy a szexuális élet milyensége állandó téma. Ne gondold azonban, hogy mindez gonoszság csupán, a nõknek egymás élményeit magukba szívni ugyanolyan tapasztalat, mint saját aktusaikban elmerülni. Mindebbõl tanulni valóban lehet, a problémák megbeszélése, információk kicserélése a késõbbiekben saját párkapcsolatban is hasznos lehet.  Konkrétumokról hosszú kapcsolat esetén annyiban lehet szó, hogy kinek mi a kedvenc póza, mi az, amiben a kedves felülmúlhatatlannak bizonyul. A rövidebb, futó kalandok esetén már nem ennyire visszafogott a hölgykoszorú.

Gyakoriságod? Igen.
Persze mindenkit izgat, mennyi az átlagos szeretkezések száma egy hónapra lebontva, ez azonban nehezen derül ki még a csajok között is, mert számokkal nem dobálóznak. Természetesen szóba kerül a mikor és mennyit téma is, de ennek leginkább akkor van jelentõsége, ha pozitív vagy negatív irányba kilendül az inga. Ha valamiért megritkult a szexuális együttlétek száma, általában egy "már nem is dugunk" szomorú kijelentéssel kezd az illetõ. Másik pólus a "nem tudom, mi van, de nem bírunk lekattanni egymásról mostanában" - típusú lelkesedés. A leggyakoribb mégis az "úristen, milyen jót dugtunk tegnap délután" - kijelentések csoportja, amibõl gyakoriságra szintén nehezen lehet következtetni.

Nyitottságod? Igen.
A szexuális élet teljességéhez elengedhetetlen, hogy a pár meg tudja osztani egymással vágyait, fantáziáit, esetleges problémáit. Hogy ez kettõtök között milyen gördülékenyen zajlik, valóban fontos, s ha ennek hiányában problémák merülnek fel, ez szintén a barátnõi beszélgetések témája lehet. Persze a szépítés itt már erõsen mûködésbe léphet, nem feltétlenül osztja meg barátnõd elégedetlenségének minden részletét, de hogy a problémát felveti, az egészen biztos. Tartsd hát észben, ha te nem hallgatod meg a csajod kívánságait, más biztosan megteszi helyetted!


Mire gerjedsz? Részben.
Talán ez a legszerteágazóbb és legellentmondásosabb téma. Ha baráti társasága eleve nyíltan szexközpontú, szóba kerülhetnek az esetleges fétisek, de inkább saját, mint partneroldalról. A legjobb barátnõ azért tisztában lehet vele, ha feligat a menstruáció, a szõrösség, a combfix vagy a kötözés, de szélesebb körben valószínûleg ez marad leginkább titokban, hisz ha a téged felizgató és általatok meg is valósított álmok kellemetlen helyzetbe hozhatják õt, inkább megtartja magának. Futó kalandorok itt is rosszabbul jönnek ki a történetbõl, de fogadjuk el, õk minden szempontból a leghálátlanabb helyzetben vannak.

forrás: [origo]

Hogy élvezel? Mit csinálsz utána? Nem.
Pontosabban fogalmazva, ha komoly párkapcsolatban éltek, nem mondja el. Ha szeretõ vagy, vagy egyéjszakás kaland voltál, természetesen. Az utójáték vagy a szex utáni viselkedés pedig már nem annyira érdekes, hogy erre szót vesztegessenek, így ritkán érintik a témát. Persze abban is biztos lehetsz, ha egyszer szóba kerül, ömlenek majd belõlük a szavak, az exek furcsa szokásairól, hülye orgazmusokról, vicces nyögésekrõl.

Kibeszélnek tehát, mégpedig alaposan. De diszkrétek is olykor, nagyon. Legintimebb titkaitok nem teszik a boncasztalra, pedig lételemük a meg- és kibeszélés. A barátnõsdi komplex dolog, anyák, orvosok, pszichológusok, szexológusok, okoskodók és tanácstalanok, vihogósak és komolyak is egyben. És õszintén, te talán nem osztod meg piszkos kis titkaidat a haverokkal? Ne aggódj, hamarosan utánanézünk ennek is.


[origo]