Az arabok szexet, a magyarok fétist keresnek (18+)

Egyiptom, India és Törökország városaiból kerestek legtöbbször a szex szóra, nyelvek szempontjából a vietnámit szorosan követi az arab és a török, a legtöbb találat pedig Pakisztánból érkezett.

Az elsõ tíz ország közül hét muszlim, amire több magyarázat is elképzelhetõ. Lehet a limitált angol nyelvû szókincs eredménye, így a szûkített kategóriák, a speciális szexuális érdeklõdési körök helyett csak annyira futja: szex, míg a világ többi része célirányosan keres. De persze lehet, egész egyszerûen csak arról van szó, ezen országok és népek lakói szimplán ki vannak éhezve a meztelen testek látványára, és ezt a lehetõ legegyszerûbb és legegyértelmûbb módon akarják csillapítani.

Manchester és Birmingham a világ leglelkesebb pornóvadász városai, a dobogósok mind angol nyelvterületekrõl kerültek ki, Dél-Afrika, Új-Zéland és Ausztrália áll az elsõ három helyen.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a mell népszerûbb a fenéknél, viszont az arabok között ez utóbbi kenterbe veri a melleket. Rejtély. Dél-Amerikát egyértelmûen a homoszexualitás érdekli jobban a heteroszexualitásnál, az anál is itt a legnépszerûbb, a hetero-homo egyszerûsített keresõszavak esetén pedig Belgium és Hollandia lett a leghomóbb.

Magyarországot úgy tûnik a fétis hozza lázba, itt a hatodik, fétis party-ban a második helyen állunk. A legnépszerûbb magyar szex és pornó keresõszavakról egyébként a websztárból lehetsz naprakész.


[origo]