Atom-pénisz, a természetes Viagra

Afrika nyugati partvidékén Sao Tome-ban "Pilolo Atomico" - vagyis Atom-pénisz" néven palackozzák a barna csodakeveréket, ami vágykeltõ hatásáról vált híressé - olyannyira, hogy még az ország elnöke is gyakran emlegeti.

Egy régi recept alapján az õslakosok a Pao-fa kérgét alkoholba áztatva fogyasztották mindenféle gyomorpanaszok és fájdalmak ellen. Ennek a csodaszernek az ötletét használta fel Miss Pombo, amikor kikísérletezte a serkentõ italt, amit mára már kávé gyanánt is szívesen fogyasztanak, a tapasztalatok szerint ugyanis több kilométert tud megtenni gyalogszerrel minden nehézség nélkül, aki az italt fogyasztja.

A Pilolo Atomico brandybõl és különbözõ fák kérgeibõl készül, míg a keserû íz ellensúlyozására fahéjjal és egyéb különleges fûszernövényekkel ízesítik a fõzetet. Aki afrikai utazása során meg kívánja vásárolni az italt, Pilolo Atomico néven nem fog ráakadni az üzletek polcain, ugyanis a \"pilolo\" - vagyis a pénisz szó - miatt a hatóságok ezen a néven nem engedélyezték a csodaszer forgalmazását. Persze nincs olyan, aki ne ismerné az italt, így hamar szert tehetünk rá, ha kérdezgetni kezdünk az eladóktól. A biztonságos szex fontossága miatt pedig minden üvegcse mellé ingyen óvszert kap a vásárló.


[origo]