Afrikai törzsi pornó (18+)

A Naked Continent címû film történetében pornófilmesen egyszerû, egy japán lányka elindul, hogy megtalálja a Világörökséghez méltó péniszt. Teszi mindezt az afrikai kontinensen, valódi törzsi közösségben, vállalkozó szellemû bennszülöttek után kutatva.

forrás: [origo]

Úgy tûnik, sokakban felvetõdik a kérdés, vajon tisztességes-e az ötlet,  máris viták indultak különbözõ fórumokon a Japánban élõ külföldiek által látogatott oldalakon. A film letölthetõ bemutatójából kiderül, a horogra akadt férfi a gumióvszerrel nem nagyon tudott mit kezdeni, így végül védekezés nélkül élvezett a japán pornóslányba, akit ez különösebben nem zavart.

Hogy mindez a világ HIV-vel leginkább fertõzött kontinensén történt, legalábbis különös, de azon is elgondolkodhatunk, a törzsi közösségeknek vajon valóban a pornón keresztül kell-e bemutatkozniuk a világnak.

A japán furcsaságokkal foglalkozó blogok világa egyelõre várakozással teli, vajon hogyan fogadja mindezt a közvélemény, s vajon tendencia lesz-e belõle, vagy egyszeri próbálkozás marad.


[origo]