A szexbútor

A szeretkezéseket segítõ bútordarabok nem az elmúlt évek leleményes vállalkozóinak fejébõl pattantak ki, az embereknek mindig is igényük volt arra, hogy különbözõ szerkezetekkel színesítsék együttléteiket. Ismertek fából készült szexasztalok a XIX. századból a földmûvesek világából, de az arisztokrácia is elkészítette a maga, selyemmel bevont, aranyozott lábú szexbútorait. A falakon belül ugyanúgy folyt a szabad szexualitás, mint manapsgág, csak a falak kinyíltak. Százéves szadomazo bútorok kerülnek elõ, bilincsekkel, kikötözõs elemekkel, de még vizeletfetisisztáknak készült alj nélküli árnyékszék is látható például a prágai szexmúzeumban. Keleten ugyanígy kialakultak a szexhez fûzödõ segédbútorok, s sokat munkálkodtak a Káma Szútra pózainak legszélesebb spektrumát megvalósítani képes darab megalkotásán is.

forrás: [origo]

Mára a szexuális kiszolgálóipar bõvülésével egyre szélesebb körben válnak ismertté az egyre professzionálisabb és designosabb erotikus berendezések, s az igények növekedésével oda is eljutottunk, hogy egy-egy darab kellemes praktikusságán túl még lakásunk dísze is lehet. Ilyen legnagyobb kedvencünk a tantraszék, ami - bár aranyárban mérik -, nyugodtan maradhat a nappaliban akkor is, ha anyósék jönnek látógatóba, legfeljebb keleti masszázsfotelnek képzelik majd, esetleg ebéd után ejtõznek benne. Az ezer dolláros bútor tetszés szerinti anyagokkal és színekkel rendelhetõ, de az arányok, a méretek gondos kísérletek eredményeképp jöttek létre. Minden létezõ pózban - vagy legalábbis azokban, amiket általában bevet az ember - segítséget nyújt az ágy. Alátámaszt, szintbe hoz, ráadásul minden póznak többféle variációja is kivitelezhetõ segítségével, és nem kell az egyensúly vagy a kilók megtartásával elterelni figyelmünket a lényegrõl.

Létezik olyan szexágy is, ami különféleképpen variálható, szintén megállja a helyét ártatlan bútorként, egyenesen kanapévá alakítható. Mivel különálló elemeket kell mozgatni a variáláshoz, nem bizos, hogy a legkényelmesebb szex közben, s az sem biztos, hogy legózni akar az ember szeretkezés helyett, de annak, aki a kettõ az egyben megoldásokat kedveli, és pont tévézõ fotelre is szüksége van, tökéletes választás lehet.

Egyszerû és nagyszerû az a kempingszékhez hasonlító csodaszerkezet, ami mindössze egy fém vázból és két gumipátból áll, de minden szexpózba beilleszthetõ. Aki azonban a szexis bútordarabok híve, válassza az óriásfotelt - amin kettõnél több ember is jól megfér -, a nedves játékokhoz kifejlesztett tornaszivacsot, a formálható, gyûrhetõ szexpárnát, vagy a különbözõ méretû ékekbõl álló szexfotelt.


[origo]