A sivatagi kirándulás

Bár nagyon várta a napot, Hans mégsem tudott eljönni velünk a sivatagba, váratlan megbeszélése akadt egy épp Marokkóban járó partnerével, így én egyedül csatlakoztam a belga pároshoz. Hans azonban lelkemre kötötte, mindent kövessek el, hogy Charles jólérezze magát. Hmmm. Vajon mit értett ezalatt?

forrás: [origo]

A szálloda mögötti parkolóban beszéltük meg a találkát délelõtt tízre. Kilenckor hívtam Gérard privát számát, mivel idõközben megkaptam tõle, hogy ha szükségem van rá, azon hívjam. Épp zuhanyoztam, mikor kopogtak. Kinyitottam az ajtót, ott állt Gérard, elegánsan, öltönyben, vele szemben én, vizesen, meztelenül. Adtam neki egy puszit és behívtam. Kimentünk a teraszra, ahonnan be lehetett látni az egész utcát, úgy vizesen kifeküdtem a nyugágyra, hogy a reggeli napsütés megszárítson.

Széttártam combjaim, Gérard kezébe nyomtam a borotvát, hátradõltem, s figyeltem. Puncim már borostás volt, kissé irritált. "Ma kimondottan szépnek kell lennem" - mondtam neki, "ügyes légy!" nyugodtan, komótosan borotvált és kibeszéltük az éppen aktuális pletykákat. Közben elõvette farkát, s én mókásnak találtam az öltönynadrágból elõtörõ merev vesszõjét. Mikor végzett, felállt, hogy farkát belémtolja, de én gyorsan felálltam a nyugágyról, megköszöntem a borotválást és útjára küldtem.

Magamra kaptam egy ujjatlan, fehér pamutblúzt, mely a köldökömig ért és mindössze három gombja volt, egy miniszoknyát a butikból, szintén fehéret, ami oldalt egy pattintásra levehetõ volt, nem is kellett kibújni belõle, fehér szandált és fekete napszemüveget. Hosszú barna hajam hátul összefogtam, s már kész is voltam.

A parkolóban találkoztunk. Egy terepjárót béreltünk, sofõrrel. Fiatal, morgós, szakállas arab férfi volt. Charles elõre ült a sofõr mellé, Vivienne és én pedig hátra. Órákon keresztül autóztunk és még mindig lakott területen voltunk. Jókat csevegtünk, zenét hallgattunk, Charles végig felénk fordulva utazott. Hoztak vodkát, már megittunk fél üveggel, úgyhogy remekül éreztük magunkat.

Az utazás során blúzom gombjait fokozatosan kioldottam, már csak a legalsó gomb fogta össze a ruhát, épp a köldököm felett, tehát ragyogó rálátás nyílt mindkét mellemre, melynek láthatóan mindannyian örültünk. Vivienne-en is fehér blúz volt és egy khaki színû miniszoknya. Egymás mellett ültünk ugyan, de egymás felé fordultunk az ülésen. Bugyi rajta sem volt és a miniszoknya teljesen felcsúszott, így egész pinája kint volt, amit sorozatosan szemügyre vettem. Bár leszboszi szerelemben még nem volt igazán részem, nagyon vonzónak találtam azt a fele szõrös, fele kopasz puncit.

Vivienne szólt, hogy napozzunk egy kicsit, s ezzel rögtön ki is bújt blúzából. Követtem példáját. Charles-nak egyre jobban tetszett a dolog és már a sofõr is sûrûn pislantott a visszapillantó tükörbe. Hátradõltem, Vivienne rábukott bal mellemre. Gyengéden nyalogatta és harapdálta, majd erõsebben, majd újból gyengéden, stb, közben én jobb mellbimbómat csipegetve farkasszemet néztem Charles-lal. Már a sivatagban jártunk. Charles szólt a sofõrnek, álljon meg.

Vivienne és én gyorsan ledobtuk miniszoknyánkat is, leugrottunk az autóról és elkezdtük anyaszült meztelenül kergetni egymást a sivatagban. Charles roppant élvezte, elõvette digitális fényképezõgépét és rengeteg képet készített rólunk. A sofõr is lelkesedve fogadta a rögtönzött showmûsort. Vivienne-nel belehemperegtünk a homokba és hatalmasat csókolóztunk. Visszamentünk az autóhoz. Charles megfogta Vivienne-t, rátolta a motorháztetõre, elõvette farkát és ott elõttünk hatalmasat élvezett Vivienne puncijába.

A sofõr teliszájjal vigyorgott. Visszaültünk az autóba , most Vivienne és Charles hátra, én a sofõr mellé. Még mindig teljesen csupaszok voltunk. Oldalra fordultam, hogy szemben legyek a sofõrrel. Szélesre tártam combjaim, jobb lábam feltettem a mûszerfalra és pinámmal játszadoztam. Rettenetes lucskos voltam már az izgalomtól és puncimból folyamatosan csordogált a lé, melynek nagyon kellemes, hûsítõ hatása volt, ahogy a szél ráfújt. A sofõr többet nézett a lábam közé, mint az útra. Idõközben ugyanis találtunk egy utat, mely egy közeli faluhoz vezetett.


Kisvártatva meg is érkeztünk az eléggé lepusztult településre. Valami kajáldát kerestünk, mert baromi éhesek lettünk. Vivienne már felöltözött, én is visszahúztam blúzom, de a miniszoknyát nem. Találtunk egy büfét asztalokkal, székekkel, napernyõkkel, így hát kiszálltunk a kocsiból és célba vettük. Nem sok ember volt a környéken rajtunk és néhány helybélin kívül. Írtó izgi volt, hogy begombolt blúzban, de köldöktõl lefelé csupaszon, meztelen puncimat mutogatva sétálok az utcán.

forrás: [origo]

Igyekeztem abszolút természetesen járni, mintha mi sem történne, napszemüvegem rajtam, így kerülve el a nemkívánt szemkontaktust. A helybéliek, fõleg férfiak, de néhány asszony is volt köztük, egy-két gyerek, meglepõdve, de - és hát fõleg a férfiak - kitörõ örömmel, füttyengetve dícsérték bátorságom. Leültünk az egyik asztalhoz, mellettem Vivienne, velünk szemben Charles. Hátradõltem a székben, combjaim széttártam, hogy Charles könnyedén bámulhasson. Bámulta is pinámat, csakúgy, mint a szemben lévõ asztalnál a férfitársaság és a pincér.

Leadtuk a rendelést: Charles egy üveg sört, Vivienne egy jéghideg ásványvizet, én pedig egy sört "és egy jéghideg ásványvizet a puncimra". A pincér nem tudta, jól hallotta-e, ezért megismételtem: "és egy jéghideg ásványvizet a puncimra". Vivienne és Charles kapcsolt, helyeseltek, jó ötlet. Ekkor megjött a sofõr is, leült közénk. Õ is ásványvizet kért. Pár perc múlva már jöttek is az italok.

Lerakta õket az asztalra és várt, hogy mi történik. Levettem napszemüvegem, belenéztem a szemébe, mosolyogtam egyet, s lassan elkezdtem csorgatni puncimra a jeges ásványvizet. Mindent tekintet rámmeredt, a beszélgetések abbamaradtak és érdeklõdve figyelt mindenki. Lassan csorgattam a levet. Felhúztam lábaim, bokáim a széken, kissé hátracsúsztam és egyik kezemmel széttártam ajkaim, a másikkal pedig csorgattam lukamba a vizet. Vivienne segített, én két kézzel nyitottam szét ajakaim, hogy mindenki jól lássa, õ meg csorgatta belém a hûsítõt.

Fejem hátradöntöttem, szemeim lehunytam és halkan, majd egyre hangosabban nyögdécseltem, ahogy Vivienne idõrõl-idõre egy-egy jégdarabot dugott belém és húzogatta ki-be. Fantasztikus érzés volt. Mikor kürült a pohár, Vivienne leguggolt elém és fejét lábaim közé dugta. Fogtam a söröm és végignézve a körbenállókon kacsintottam egyet: "Egészségetekre!" Lassan szürcsöltem a söröm, Vivienne meg nyalta pinám. A hangulat egyre kellemesebb lett, Vivienne-t felváltotta Charles, majd a sofõr következett, aki roppant hálás volt nekem ezért.

Majd ismét Vivienne. A nyelveket idõközben ujjak egészítették ki, 2-3-4 ujj, illetve a sofõr még kulcscsomóját is feldugta nekem. Azt hiszem három orgazmusom volt azalatt a 15-20 perc alatt, míg megittuk italainkat. Ideje volt lelépni. Összeszedtük magunkat és szóltunk, fizetnénk. A pincér és a tulaj hallani sem akart róla, meghívtak minket és hívtak, hogy jöjjünk máskor is. Hmmmm. Ez a reakció már ismerõs valahonnan :) Itt Marokkóban mindent ilyen könnyû megszerezni? Viszonzásképp adtam a pincérnek és a tulajnak egy-egy puszit és kértem egy doboz Coca-Colat az útra.

Vivienne-nek az az ötlete támadt, hogy ha már itt vagyunk, nézzük meg a falut. Még vagy egy órát sétáltunk hármasban, én persze továbbra is pinámat mutogatva a falu barátságos lakóinak. Betértünk pár üzletbe, henteshez, postahivatalba, egy utcai csapnál lehûtöttem forró puncimat a járókelõk nagy örömére, majd visszasétáltunk a kocsihoz és hazaindultunk. Hátul ültem Vivienne-nel, megint levetkõztünk meztelenre, a fiúk elöl pedig sûrûn nézegettek a hátsó ülésre.

A Coca-Colas dobozt óvatosan begyömöszöltem Vivienne puncijába, akinek marha jólesett a hûvösség odalenn. Hanyattfeküdtem az ülésen és Vivienne rögtön elkezdte habzsolni puncim. Csodás volt. Egészen hazáig nyalta a pinám, miközben én hátradõlve néztem az eget átszelõ felhõket. Az út végén a sofõrt sem kellett kifizetni, õ is értékelte az eseményeket. Ez a kiruccanás volt életem egyik legõrültebb napja. Charles-t sikerült meggyõznöm, hogy kössön üzletet Hansszal. Este Hansnak mindent elmeséltem, aki roppantul sajnálta, hogy nem lehetett jelen.


[origo]