A közszemérem ellen (18+)

A következmények, amelyekkel ilyen helyzetben számolnunk kell, különfélék lehetnek, a letartóztatástól kezdve (közszeméremsértés) a szimpla megaláztatáson és vörösödésen keresztül kockára tehetjük állásunkat, jó hírünket is, így aki ijedõs, és nem felizgatják, hanem lelohasztlják az efféle eshetõségek, inkább maradjon a biztonságos keretek között. A szabad szerelem megszállottjait pont a lebukás veszélye fûti, a lebukást esetleg õk maguk provokálják, de ez a vonal messze visz minket. Elõállhatnánk tanácsokkal is, hogy milyen ruhadarokat célszerû viselni (szoknya, cipzáros nadrág!!), de ezek részben idõjárásfüggõk, részben a spontaneitás kegyetlen gyilkosai, mivel alaptételünk, hogy a vágy egyszer csak megtalál. De hol is?

forrás: [origo]

Szülõi ház
No igen, a legelsõ hely, ahol lebukhatunk, és rendszerint le is bukunk, az saját hajlékunk. Ez a lebukás más, mint a többi, mert elvileg az egyetlen hely, ahol biztonságban ûzhetnénk a szexet, viszont rokonok elõtt kínos helyzetbe hozni magunkat a lehetõ legrosszabb. A vacsoraasztalnál illedelmesen mosolyogva nyilván mindenki arra gondol majd. (Olyan ez, mint mikor önkielégítés közben nyitnak az emberre, és az illetõ úgy csinál, mintha nem történt volna semmi. Vagy ami még rosszabb, sûrû elnézések közepette csendben beteszi maga mögött az ajtót.) Ha egy háztartásban élünk a szülõkkel, ha nem, igyekezzünk a lehetõ legdiszkrétebben megoldani a szerelmes egyesülést. Feltételezzük, hogy az apai/anyai házba komoly kapcsolataidat viszed, így egy kósza dugóka a mosógép tetején elkerülhetõ és elkerülendõ, mert mindnyájatok érdeke, hogy a baráti viszony fennmaradjon, az pedig garantált, hogy ha apuka rajtakap, amint a kislányát szereted épp a fészerben, nem leszel a szülõk kedvence.

Munkahely
Legendák szerint viszonylag gyakori, hogy titkos munkahelyi viszonyok és szexuális aktusok helyszíne lehet a fénymásoló vagy a tárgyaló, de racionális keretek közé szorítva a számokat is nyilvánvaló, hogy van, volt és lesz is munkahelyi szex. Kórházban az ügyeletesek nem csak a filmekben múlatják egymással az idõt, bár nekik még egyszerû dolguk van, hisz szoba is, ágy is akad dögivel. Egy irodában már más  a helyzet, csak akkor lehet probléma, ha napközben kezdjük kaparni a falat, és a kolléga egyre csak izgat, hisz ott van, és néz, chaten kétértelmûzik, ráadásul az internet is megfûszerezi mindezt szexuális impulzusaival. (Hogy a munkahelyi toaletteket legalább annyian keresik fel maszturbatív céllal, mint ahányan üzemszerû használat végett, nyilván mindnyájan sejtjük.)

Ahány munkahely, annyi megoldás, kivételesen az irodaház-zombik vannak legjobb helyzetben, itt ugyanis megszámlálhatatlan mennyiségû zeg és zug áll rendelkezésre, egy-egy félreesõ, zárható helyiség ideális megoldás lehet. A kulcsot mindig fordítsátok rá, mert ha szigorúak a szabályok, kírúgás fenyegethet, és egyébként is rém kínos, ha rátok nyitnak. Jó esetben nem tûnik fel, ha egy negyed órára eltûnsz az asztalod mellõl, de azért érdemes fedõszöveggel is készülni, csak a biztonság kedvéért. Zárás után egyszerûbb a helyzet, ilyenkor szoktak kitörni az asztalok lábai, amik a papírhalmot elbírják ugyan, de az ütemes rázkódástól megadják magukat. És még valami: a kamerák! Mindenképp nézzetek körül, nincs-e belsõ kamerarendszer, ha nem szeretnél a postafiókodban kissé elmosódott, de felismerhetõ felvételt találni saját fenekedrõl.


Könyvtár
Bizony, minden egyetemista jól ismeri a kemény vizsgaidõszakokat, mikor a szorgalmas tanulás mellett kökemény pasizás/csajozás folyik a büfében, és nemegyszer az egész napos összezárás után egyszerûen  nem megy tovább, azonnal a végére kell járni a friss izgalomnak. A helyszín elvileg rizikós, mivel a könyvtárosok és az olvasók is folyamatos cirkulációban vannak, így a látszólag félreesõ helyek is kockázatosak, mivel bármikor betévedhet egy mongol szakos, akinek épp arra van dolga. Nem is beszélve a kamerákról, amelyek rendszerint minden olvasóteremben szép számmal jelen vannak.

A mosdó elvileg jó ötletnek tûnik, de általban nem egyszemélyesek és nagy a jövés-menés, nem javasoljuk hát. Van azonban a könyvtárnak egy nagy elõnye, mégpedig a rejtélyes raktárrendszer, ami általában az olvasótermek alatt húzódik, néha több emelet mélységben. Ha tényleg fût a vágy, és bevállalós is vagy, próbálj lejutni ezekre az emeletekre, és idõvel megatlálhatod a  tökéletes helyszínt. (Csak csendben súgjuk meg, az egyik fõvárosi könyvtár katakombáiban valódi kis szerelemodú van, a lebukás veszélye csak akkor kúszik kilencven százalék fölé, mikor más kiút nem lévén, megnyomod a lifthívó gombját....)

forrás: [origo]


Park, utca, sikátor
Sokszor az egyetlen kézenfekvõ megoldás a közterület, ahol annyira szem elõtt vagytok, hogy az már nem is feltûnõ. Azért az alapvetõ biztonságra figyeljetek (úgy is), keressetek tereptárgyakat, amelyek mögé el lehet bújni, menekülõutakat, amerre el lehet futni, és soha, semmilyen körülmények között ne feküdjetek vagy üljetek a földre! A föld koszos. A falak durvák, a ruhák szakadnak. Autóban is csak látszólag vagytok biztonságban, a rendõrök, de a leskelõdõk is garantáltan odagyûlnek, ha a parkoló járgány izzad, inog, nyöszörög. Úgy tûnik tehát, ez a lehetõ legrosszabb megoldás az összes között, csak a sztárok nem tanulnak saját hibáikból, George Michael is visszaesõ lebukó. 


Szórakozóhely
Legyen az kocsma, bár vagy komoly szórakozóhely, a pityókás szerelem ezeken a helyeken igen gyakori. Mellesleg különös hangulatot kölcsönöz az estének egy jó koncert után kicsit szexelni a mosdóban. Mert hol máshol lehetne? Ez az egyetlen lehetõség (kivéve kerthelyiségek, de a környezõ bokrokban néha nagy a tumultus), különösebben nem tudsz rejtve maradni, lányok-fiúk jönnek-mennek, így csak abban reménykedhetsz, hogy voltatok annyira diszkrétek és csendesek, hogy nem húztátok ki senkinél a gyufát, és nem kígyózik a sor az ajtó elõtt, ahonnan majd ketten távoztok. Mindazonáltal szégyenkezésre nincs okotok, mindenkivel megesik, a hangulat oldott, és hát végül is dugtatok egy jót, nincs ezen mit szégyellni. Ha még szex közben lepleznek le rosszindulatú szemek vagy fülek, könnyen kaphattok egy pohár vizet a nyakatokba, de hidd el, ezt még túl lehet élni...


[origo]