A japánok nem nyalnak (18+)

Az orális szolgáltatást elutasító férfiak számtalan magyarázattal szolgálnak arra, hogy miért érzik kellemetlennek vagy egyenesen visszataszítónak a nyalást. A Weekly Playboy igyekezett feltérképezni a jelenség hátterét, és arra jutott, hogy három alapvetõ csoportba oszthatók az undorodó, jellemzõen húszas éveikben levõ férfiak.

forrás: [origo]

Ezek szerint vannak a traumások, akiknek egy nõi nemi szerv látványa már önmagában borzasztó. A közömbösek, akiket egyszerûen nem érdekel, és azok, aki undorodnak mindentõl, ami nyers húsra emlékeztet, legyen az egy sushi vagy egy punci. A férfiak ráadásul nyíltan vállalják is mindezt, s meg is magyarázzák, mi az, ami miatt úgy érzik, erõszakot kéne tenniük magukon, ha alábuknának.

"Lássuk be, nem a világ legszebb dolgáról beszélünk" - mondja az egyik megkérdezett, aki a fenti kategóriák szerint a traumások közé tartozik. Egy másik fiatal férfi undora ennél tovább megy: "Az összes szõr beakad a fogaim közé. De kézzel sem nyúlok oda, mert büdösek lesznek az ujjaim."

Az idõsebb generáció rosszalva szemléli a fiatalok lázadásást, úgy gondolják, egyszer minden férfi életében eljön a perc, mikor igenis meg kell tanulni nyalni. "Ha a férfiak többé nem kuporodnának a nõk lába közé, az egyenesen Japán végét jelentené" - nyilatkozta Goro Tameiki, aki szexfilmek rendezésével keresi a kenyerét. De nem õ az egyetlen, aki kétségbeejtõnek találja ezt az újfajta finnyáskodást.

A nõk kezdik úgy gondolni, ha a férfiak így állnak a dologhoz, nekik sem kötelességük az orális szolgáltatás. Külön bosszantónak tartják azt is, hogy általában azok a férfiak hiszik, hogy péniszük behelyezésével egy nõt boldoggá lehet tenni, akik még életükben nem juttattak el nõt a csúcsra.

Mielõtt az indulatok nagyon elharapóztak volna, egy lelkes kutató tudományos magyarázatokkal igyekezett alátámasztani az orális szex zuhanórepülésének valódi okait. Ezek szerint az emberek megváltozott étkezési szokásai (és az ennek következtében a testekben felhalmozódott foszfor) megváltoztatják a szimpatikus és paraszimpatikus idegrendszer kapcsolatát, ami felborítja a normális viselkedést, és sokféleképp megnyilvánuló kiegyensúlyozatlansághoz vezet. Ha valaki csökkent szexuális vágyról vagy erekciós zavarokról beszél, Dr. Yamanaka szerint a paraszimpatikus idegrendszer alulmûködése áll a háttérben.

Mindez persze nem feltétlenül magyarázza meg, hogy a nyalás miért jelent különleges kivételt a többi szexuális aktivitás mellett, azaz miért ez az egyetlen, amiben ez a mûködési zavar megnyilvánul, de a probléma súlyosságát, azaz a lázadás nagyságát jelzi, hogy tudományos szinten is foglalkoznak a kérdéssel.


[origo]