A belga üzlet

Hans megismerkedett egy szimpatikus belga üzletemberrel, Charles-lal, akivel gyorsan meg is beszélt egy közös vacsorát a szálloda éttermében. Az asztalnál ültünk, én már túlvoltam az elsõ Martinimen, mikor megérkeztek. Charles olyan negyvenes, pocakos, hosszú barna hajú, kék szemû férfi volt, szmokingban, elegánsan. Hölgytársa, Vivienne nálam magasabb, kb. 180 cm, hosszú barna göndör hajjal, fekete szemekkel, vékony, csinos testtel. Hosszú, fekete estéjiben volt, fekete cipõben, némi ékszerrel. Gyönyörû nõ volt, s állandóan mosolygott.

forrás: [origo]

Rajtam a butikban "vásárolt" arab motívumokkal tarkított világos blúz és hosszú fekete szoknya. Hans kérésére a felsõ három gombot kiengedtem a blúzon, így ülõ helyzetben a megfelelõ szögben kissé megdõlve beláthattak hol egyik, hol a másik mellemre. Ezenkívül persze bimbóim nyomatékosan meredtek, mióta megérkeztünk az étterembe. Hans lelkemre kötötte, hogy Charles-t meg kell gyõznöm, mert óriási üzlet jöhet létre vele. Engem az üzlet sosem érdekelt, s míg a férfiak próbálták egymást meggyõzni, én Vivienne-nel elegyedtem szóba. Kellemes társalgás volt, közben jöttek a különbözõ fogások, s láttam, ahogy Charles idõnként lopva rám, pontosabban mellemre bámul.

Véletlenül levertem a szalvétám, lehajoltam hát érte, s ekkor, az asztal alatt vettem észre, hogy Vivienne szoknyája kissé el van forgatva, mert a hasíték, mely a derekától egészen a ruha végéig ér, s eredetileg oldalt helyezkedik el, most középre lett húzva, s pont puncijánál vált szét, így közvetlen rálátás nyílt Vivienne felettébb érdekes micsodájára. Húsos, nagy ajkakkal, amik hosszan lógtak ki belõle, de ami igazán érdekes volt: puncijának bal fele teljesen kopaszra vágva, míg jobb fele sûrû bozontosra hagyva. Jópár másodpercig bámultam, mert mikor felnéztem az asztal alól, mélyen szemembe nézett és lassan, hosszasan elmosolyodott.

A vacsora folyt tovább, s láttam, Vivienne vonzalma irántam egyre nõ. Vidáman beszélgettünk és borozgattunk, míg vártuk a desszertet. Lenéztem blúzomra, lassan kigomboltam még két gombot, s finoman félrehúztam a blúzt, hogy bal mellem kilátsszon. A blúz már olyan laza volt, hogy egész bal mellem kint volt. Ekkor megjöttek a desszertek. A pincérfiú majdnem ledermedt a látványtól, de Hans intésére gyorsan odébbált. Vivienne-nel tovább csevegtünk, õ hol mellemre, hol szemeimbe bámult, Charles mereven meredt bal mellemre, s én lopva az asztal alá pillantva észrevettem, hogy Charles jobb keze Vivienne puncijában matat.

Felemelõ érzés volt, hogy egy intelligens üzletember, miközben bal mellemet bámulja, barátnõjét ujjazza az asztal alatt, aki szintén bal mellemet bámulja. Hans eközben, mintha mi sem történne, folyamatosan beszélt Charles-hoz, aki csak buzgón bólogatott. Hiába, Hans érti a meggyõzés apró fortélyait :) A vacsora hamarosan véget ért, de megbeszéltük, hogy két nap múlva együtt elmegyünk a sivatagba kirándulni.


[origo]