Óvszerszabászat (18+)

Passzentos és majdhogynem észrevehetetlen óvszerek készítését vállalja a magyarul "Életöröm" névre hallgató kölni cég, adja hírül az Ananova internetes magazin. Aggodalomra azonban semmi ok, ugyanis a szabó mérõszalagját és tûjét mára felváltotta a csúcstechnológia, és a férfi merevedõ tagjáról speciális program segítségével készítik el azt a háromdimenziós képet, melynek alapján legyártják a sajátos óvszert.

Az anatómiailag is tökéletes képmás birtokában pedig kezdõdhet a mestermunka, hiszen olyan óvszert gyártanak a megrendelõ úr számára, amire joggal preparálhatják jövendõbeli viselõjének monogramját. És ezt meg is teszik. A mûalkotásokkal vetekedõ óvszerek különlegessége ugyanis éppen az egyénileg megálmodott részletekben rejlik. Sajátos vastagsága, ízesítése, felülete és színe mellett a megrendelõ egyéb extra kívánságaira sem mondanak nemet. A termék luxusárucikknek minõsül, ugyanis egy garnitúra, az egész procedúrával együtt hatszáz és ezer euró között alakul.

A célcsoport tehát egyértelmû: azon férfiak csoportja, akiknek már szinte mindenük megvan, még nem akarnak apává válni, a szexuális úton terjedõ betegségeket is számításba veszik, rendelkeznek némi mûvészi vénával, pontosan tudják, hogy mit akarnak és számukra csupán aprópénznek számít az összeg, amit a termékért ki kell fizetniük.


[origo]