Öklözõzsír (18+)

Akik határozottan élvezik az anális szex nyújtotta örömöket, sokszor az ököl használatától sem riadnak vissza. A segédeszközök tervezõi és gyártói tisztában vannak a szexéhes emberek bizarr és perverz szexuális kívánalmaival és az abban rejlõ veszélyekkel, így olyan termékeket dobnak a piacra, amik maximálisan kielégítik az õ igényeiket is.

forrás: [origo]

Minden bizonnyal ezek közé tartozik az öklözõzsír (anal lube) is, ami speciálisan a hátsó játékok kedvéért lett kifejlesztve. A zsír különbözik a normál síkosítóktól, hiszen összetevõinek köszönhetõen jóval tömörebb, nem szárad ki, és használói szerint tökéletesen beválik az anális aktusok során. Közösülésre a zsír nem alkalmas, mert a peniszt a sûrû zsírral bekenni nem valami élvezetes.

A test melegétõl a sûrû zsír kicsit felolvad, de semmiképp nem folyik el, és csak ritkán kell újabb réteget felvinni. A segédeszközökrõl és a bõrrõl is könnyen eltávolítható. A tökéletesség kedvéért az öklözõzsír különbözõ illatokban kapható. Felhívjuk a használók figyelmét, hogy az öklözés a veszélyes szexuális technikák közé tartozik, és fõ a hatványozott óvatosság!


[origo]