Ökölbe szorítva (18+)

Az öklözés (fisting) az angol ököl (fist) szóból ered, és olyan szexuális gyakorlatot jelöl, amikor az egész ököl - ritka esetben két-három ököl - merül el a hüvelyben, illetve a popsiban. Habár már a Káma Szútra is említést tesz a technikáról, a fisting csak a nyolcvanas évek vége fele jelent meg a pornóban, s mára már megannyi internetes oldal és magazin szakosodott a témára.

forrás: [origo]

Kivitelezés
Az öklözés során henger alakúra kell formálni a kézfejet, és elsõ lépésben elõször az ujjakat, majd szépen óvatosan, csavaró mozdulatok kíséretében az egész kézfejet kell a nyílásba becsúsztatni. (Sokan a kézfejen túl a csuklót, sõt a kar egy részét is elsüllyesztik partnerükben). Amint a kéz szerencsésen bejutott a hüvelybe - vagy a popsiba -, ökölbe lehet szorítani a kézfejet, és kezdõdhet az izgatás. Nõk számára különösen a G-pont stimulálása jelent nagy élményt, és elõfordul, hogy a csúcsra is eljutnak öklözés közben. Nõk és férfiak öklözése a különbözõ anatómiai adottságok miatt eltér egymástól, ugyanis a nõk medenceszerkezete szélesebb, mint a férfiaké, és az õ esetükben az ököl felhelyezése jóval könnyebb.

Vaginális öklözés
A vaginális fisting nagyon sok nõ számára intenzív szexuális élményt jelent, amit nagyon kitartó gyakorlás elõz meg. Kezdetben csak néhány ujjat lehet a hüvelybe bevezetni, és majd csak az izomzat, illetve a szövetek nyúlása után válik lehetõvé egy egész ököl felhelyezése. Mivel hüvely-fisting esetén a szülõcsatornáról van szó, a megfelelõ mértékû tágulás könnyen elérhetõ. Nagyon sokan öklözéssel maszturbálnak, amihez elengedhetetlen a megfelelõ pozitúra kikísérletezése. Általában térdelõ helyzetben, az egyik láb felemelésével lehet a kézfejet könnyedén a hüvelybe felhelyezni. 

Anális öklözés
A popsi öklözése esetén különös óvatossággal kell eljárni, ugyanis az emberi hátsó anatómiailag sokkal szûkebb, kisebb, és nem ekkora mértékû tágulásra lett megtervezve. Éppen ezért az anális behatolás során kezdetben csak pár ujjal kísérletezzünk, csak a késõbbiekben próbálkozzunk az ököllel. És kizárólag akkor, ha ellenállhatatlan vágyat érzünk ennek kipróbálására. A legnagyobb problémát a hüvelykujj illetve a tenyér legszélesebb részének felhelyezése jelenti. Egy különleges csavaró-technikával, jó adag síkosítóval és sok-sok próbálkozással ez is menni fog.

Technikák haladóknak
A \"Punch-Fisting\" során a kézfejet speciális eljárással, hirtelen mozdulattal helyezik be a nyílásba. Ezt csakis és kizárólag nagy tapasztalattal rendelkezõk csinálják, ugyanis fokozottan balesetveszélyes, és nem igazán ajánlott ez a technika. A \"Double-Fisting\" egyszerre több megoldást is jelenthet. Elõfordul, hogy az egyik ököl a hüvelyben, míg a másik a popsiban tevékenykedik. Nem ritka azonban, hogy mindkét kézfej a hüvely mélységeiben kutakodik. A szadomazót kedvelõk úgy vezetik be a két kézfejet a vaginába vagy a popsiba, hogy oldalirányú mozdulattal szét lehessen feszíteni a csatornát, és tökéletes betekintést lehessen nyerni a végbélbe, illetve az anyaméhbe. Ezt a technikát gaping-nek is nevezik.

A \"Triple-Fisting\" esetén már három kézfej felhelyezésérõl van szó, de már messze nem szexuális izgatásról, mint inkább látványosságról van szó. Nem véletlen, hogy csak néhány vad pornófilmben találkozhatunk ezzel a technikával. Férfikéz helyett csak nõi öklökkel lehet a triple-fistinget kivitelezni, hiszen a férfiak kézfeje jóval nagyobb. Otthoni kipóbálásra semmiképp nem ajánlott!!!

Kockázat
A fisting alkalmazása szexuális tapasztalatot és kölcsönös bizalmat igényel. Semmiképp nem szabad a technikát erõltetni, ha az egyik partner nem szeretné azt. Nem csak a befogadó partnerre nézve veszélyes ez a szexuális játék, de a kivitelezõ fél számára is túl sok, és sokkoló lehet az eljárás. Kellõ óvatosság hiányában a popsi és a hüvely komoly sérüléseket szenvedhet, ami nagyfokú fájdalommal és megannyi kellemetlen utóhatással járhat. Legrosszabb esetben szakadás is bekövetkezik, amit nem lehet orvosi beavatkozás nélkül helyrehozni. Ennek elkerülése végett érdemes nagyon sok idõt szánni a gyakorlásra, és nem szabad spórolni a síkosítóval sem.


[origo]