Variációk nyalakodásra

Tekintsünk most el a hirtelen feltörõ, szenvedélyesnél szenvedélyesebb, falhoz döngetõs vad szextõl, és koncentráljunk a kettesben, nyugodt környezetben eltöltött idõhúzó nyalakodásra, vagyis az orális szexre.

Ideális esetben a nõ orális izgatását hosszú elõjáték, ölelkezés, csókokkal teli simogatás, vagyis elnyújtott kényeztetés elõzi meg. Ez minden nõnek kellemes. sõt, kell is, ezáltal ellazul és befogadóvá válik. Az asszonyi testet úgy alkotta a természet, hogy nyugalmi állapotban a csikló és a kisajkak jól elrejtve, a combok közt pihennek, az ezeket védõ reflex csak akkor oldódik, ha minden a legjobb úton halad. Általános és nagy számok esetén bátran kimondható különbség, hogy a férfi már rég készen áll a behatolásra, de a nõ azt akarja, muzsikáljon még a testén. Persze vannak, akik szeretik, ha azon nyomban lerántják ruhájukat, csipkedik, paskolják, netán pofozzák vagy ütögetik õket, de ezt momentán ne bolygassuk. A szenvedélyes mûvelõk úgyis jobban tudják, hogy megy ez.

forrás: istockphoto

A finom harapdálást, nyelves cirógatást talán senki sem bánja, sõt. A nyak, haj, fül, arc, mell, fenék, a combok belsõ része és ezer más erogén testrész feletti idõzés mind jó arra, hogy a nõ és persze folyadékai beinduljanak. Alapszabály, azt hinnénk, ilyet mondani sem kell, de tudjuk, hogy érdemes tudatosítani: a nedvességre több mint érdemes várni, mert ez a vágy legfeltûnõbb bizonyítéka: ha nõnk nincs kellõen begerjedve, a punci száraz marad. Az ügyes partner, ha teljesen le akarja venni a hölgyet a lábáról, hosszasan barangoljon nyelvével-kezével a perifériás ingerzónák érzéki birodalmában mindaddig, míg a nõ kitárja ölét.

Hogy milyen póz a nyerõ, egyrészt szituációfüggõ, másrészt persze egyéne válogatja. A leghagyományosabb, mikor a nõ szétterpesztett lábakkal helyezkedik el, akár hanyatt fekve, akár ágynak, asztalnak vagy egyéb tereptárgynak támaszkodva - az örök kedvenc elmerülés a szeméremajkak között. Ezáltal ér célba legkönnyebben a partner, és így kezdhet neki legmagabiztosabban a vénuszdomb mögött húzódó, kincsként õrzött hely feltérképezésének. Ekkor lassan lehet tapogatózni, kóstolgatni, széttárogatni az immár remélhetõleg kellõképpen nyirkos és duzzadt szeméremajkakat, vagy hogy egy VII. századi kínai író szóhasználatával éljünk, megkezdõdhet a "nyíló bazsarózsa" nyalogatása. Persze egy igazán intenzív nyalakodásban nem nélkülözhetõ a kezek, különösen a mutató- és középsõ- vagy akár a hüvelykujjak szelíd bevetése sem a szeméremnyílás egész területén. Az ekkorra rendszerint vérrel megtelt, vörösen pulzáló csikló és az alatta lévõ gát szabad préda, lehet dörzsölgetni, szopogatni, nyelv hegyével rezegtetni, birizgálni, csak a fantáziától és a partnernõi igényektõl függ, hol a határ. Fontos itt is megjegyeznünk, ahogy azt mindig meg is tesszük majd rovatunk anyagaiban, hogy egyedi érzéseit mindig a partnereddel érdemes megbeszélned. Ha csak ezt az egyet el tudjuk fogadtatni veled, szinte mindent tudsz ahhoz, hogy nemi életed egyre teljesebbé és örömtelibbé váljon.

Az egyhangúság elkerülése végett eme komfortos pozíciót fel lehet dobni, például úgy, hogy a lány lábait a partner vállára rakja (legs-up azaz "fel a lábakat" póz). Ezek nyilvánvalóan a legkézenfekvõbb pozitúrák, amelyek tökéletesen megközelíthetõvé teszik az ágyék elülsõ részét. Ha azonban a nõ elsõsorban hátsó felét tárná ki, álljon négykézláb, elterjedtebb nevén, kutyapózba, ám kicsit lejjebb ereszkedve, a partner csúsztassa alá a fejét, és kezdõdhet a dörtidoggi biznisz. Ez a perineumhoz, vagyis a hüvely és a végbélnyílás közötti, idegvégzõdésekben gazdag és nagyon érzékeny területhez enged alapos hozzáférést. Szintén az anális izgatás elõtérbe helyezésének kedvez az úgynevezett 68-as póz, mikor is a nyalogató partner a hátán fekszik, a nõ rátelepszik szintén hanyatt, úgy, hogy a feje a másik irányba néz, ágyéka pedig egyenesen a partner szájáig ér. Így persze nehézkessé válik a csikló orális izgatása, de ez a kezekkel kompenzálható. Feltételezhetõ továbbá, ha a nõ valóban ezeket a fenéknyalós testhelyzeteket preferálja, nagy valószínûséggel szereti, ha ujjazzák is ánuszát...


Dominapóz, ekepóz

Jó erõben lévõ pároknak ajánlható az álló 69-es is. Hogy a férfi meddig bírja tartani a fejjel lefelé pozícionált nõt, többnyire izomzatán múlik, de pornófilmekbõl megtanultuk, egy ideig mûködik és alkalmazható is, ha épp úgy akarjuk. Ennél persze sokkal népszerûbb a lovagló póz: a nõ párja feje felett térdel, és addig ereszkedik le, míg partnere szájával és nyelvével el nem éri punciját. Elõnye, hogy maga választja és irányítja a csípõmozgást, a tempót és a ritmust. Jól jön, ha ilyenkor a nõ tud valamibe kapaszkodni (ágytámla, fal stb). A domina-póz, mikor a nõ áll, a férfi elõtte térdel, többnyire hirtelen nimfománszerû vágyak azonnali csillapítására jó, fõleg szûk terekben, liftben vagy mosdóban.

Persze akadnak egyéb, kényelmetlenebb pozitúrák is. Aki akrobatikus képességekkel rendelkezik, és nem riad vissza az extravaganciától, kipróbálhat különbözõ fordított, nyakatekert pózokat. Hogy például a jógából ismert, amúgy ezermillió oknál fogva áldásos "eke" póz - "halászana" - során a nõ képes-e eljutni az orgazmusig, nehéz elhinni. Képzeljük el, hogy hölgytársunk az iskolás korunkból is ismert "gyertya" tornagyakorlatban lábait kinyújtva vagy akár hajlítva is, de ebben az esetben mindenképp szétterpesztve feje mögé teszi, a partner fölé térdel, így veszi kezelésbe punciját. Legyen akármilyen hajlékony és ellazult is a lány, mikor fokozódik a lihegés, erõsödik a szívverés, és közeleg az eufórikus csúcspont, talán üdvösebb a lábakat visszalendíteni.

Az orgazmus elõtti pár percben fokozatosan kezd elvészni minden visszatartó erkölcsi norma vagy belsõ gátlás, dõlnek a tabuk, a prûd beidegzõdések, ilyenkor a fetisiszta bujálkodás minden formája felszínre törhet. A különféle ételek-italok, egyéb külsõ segédeszközök bevetése is hozzájárulhat az egyre behatóbb enyelgési kontaktus sikerességéhez. Mikor a nõ már valóságos érzéki kocsonyává vált, nyögdécsel, sikongat, két jó lehetõség van a folytatásra. Az egyik, ha már többé-kevésbé kitapasztaltuk, hogyan kell párzó mozdulatokkal kielégíteni egy nõt, és megbizonyosodtunk róla, közel a "vég", akár véget is vethetünk a lent végzett orális nyalifalinak, és a kéjérzetet kiválthatjuk közösüléssel is. Ha azonban nem akarjuk félbehagyni az elkezdett dolgunkat, a legcélravezetõbb, ha az utolsó másodpercekben megszakítás nélkül ingereljük a csiklót egészen addig, míg el nem jut a szexuális izgalom tetõfokáig. Ekkor szépen megvárjuk, míg újra fellélegzik, de az utolsó rángások közepette akár be is hatolhatunk, ilyenkor a nõ örömmel fogadja be az ágaskodó szerszámot.


[origo]