Tunis

Mikor magamhoz tértem, egy gépkocsi hátsó ülésén feküdtem. Azt hittem még mindig a kisbuszban vagyok. De ekkor vettem észre, legnagyobb csodálatomra, hogy fel vagyok öltözve. Az egyik laza nyári kosztümöm volt rajtam, végig begolbolva, és egy pár szandál. Felriadtam, hogy mi történt? Elõl egy középkorú, öltönyös arab férfi vezetett. Észrevette, hogy felébredtem és üdvözölt. Megkérdeztem tõle mi történt? Elmesélte, hogy egy ismerõse szólt neki, hogy vigyen el Tunisba. Kilõttem magam a fûvel, ezért nem emlékszem semmire. Jól esett, hogy a fiúk nem használták ki a helyzetet, sõt, megmosdattak és felöltöztettek. Az anyósülésen ott volt a sporttáskám is. Elõremásztam és megnéztem minden megvan-e? semmi nem hiányzott. Elaludtam.

forrás: [origo]

Mikor újból felébredtem, már Tunisban voltunk. Szállodát kerestünk. Hamarosan találtunk is, egy ötcsillagos luxusszállodát! Felkísértek minket, majd lefeküdtünk aludni. Ruhástul aludtam el. Reggel, mikor felkeltem, már javában tûzött a nap. Letusoltam, felhívtam a recepciót és kértem reggelit. Egy fiatal arab lány volt a szobapincért, kedvesen és mosolyogva nézte meztelen testemet, ahogy behozta az ételt. Megkérdeztem tõle nem tudja-e hová lett az a férfi, akivel tegnap este megérkeztem? "Hagyott egy üzenetet önnek" - mesélte - "Azt üzeni, foglalja el magát, estére megjön." Kérdésemre, hogy hol lehet a szállodában napozni, megemlítette, hogy van egy úszómedence, ahová le szoktak menni a vendégek. Beszéd közben sûrûn nézegette melleimet és idõnként puncimat is. Mosolyogva rákérdeztem, miért néz engem? "Nagyon szép teste van, asszonyom. Irigylem." Ez jól esett. Közöltem vele, hogy reggeli után lemegyek a medencéhez, ott várom a férfit.

A kiadós reggeli után felhúztam egy fürdõköpenyt és lifttel lementem a medencéhez. Elég sokan voltak a medence körül. Férfiak és nõk napoztak, beszélgettek, kártyáztak és koktélokat iszogattak. Egy nõ volt monokiniben, egy testesebb idõs asszony, mindenki más fürdõruhában. No, gondoltam, megint én leszek a kakukktojás. Ledobtam magamról a köpenyt és beugrottam a vízbe. Úsztam néhány hosszat, majd kiszálltam és kerestem egy üres nyugágyat. Elfeküdtem, lecsuktam a szemem és szárítottam melleimet és puncimat a tûzõ napon.

Kis idõ múltán egy férfihang szólított meg. Kinyitottam szemem és láttam, a mellettem lévõ nyugágyról egy férfi beszél hozzám. Angolul beszélt, de gyorsan átváltottunk franciára. Érdeklõdött mikor érkeztem, mi járatban vagyok Tunisban, stb. Spanyol üzletember volt, amolyan sármos típus. Idõnként lenézett melleimre és lopva néha punimat is habzsolta szemeivel. Körülnéztem és láttam, mások is megbámulják testemet. Nyújtózkodtam egyet, felhúztam egyik lábam, oldalra dõltem a spanyol José felé és úgy helyezkedtem, hogy kinyíló puncimat jól lássa. Vörösen lógott ki belõle duzzadt húsom. Szép látvány volt, én is megnézegettem néha magamnak, nyíltan, így felbátorítottam Josét, hogy õ is nyíltan bámulja pinám.


Szexet nem akartam. Bár én jól bírom, a tegnapi azért még nekem is sok volt. Arról az élvezetrõl viszont nem tudok lemondani, hogy egy idegen férfi sóvárogva csodálja kitárt pinám. Hatalmas élmény volt, ahogy beszélgettünk az idõjárásól, s közben mindketten mereven bámultuk nedvesedõ puncim. Bár mindenféle hülyeségrõl cseverésztünk, a téma egyértelmûen lábam között hevert. José a viharfelhõkrõl beszélt, én meg lenyúltam jobb kezemmel, szétnyitottam ajkaimat, kivillantottam csiklómat és vörös húsomat, majd felnéztem Joséra és visszaszóltam: "De ugye nem lesz vihar, kedves José? Szeretnék még napozni."

forrás: [origo]

José alaposan megvizsgálta csiklómat és csurgó levemet, majd ezt válaszolta: "Magával, hölgyem, élvezet még a napozás is!" Mosolyogtam. "Kicsit felforrósodtam, le kell hûtenem magam. Menyjünk úszni" - szóltam, s belevetettem magam a vízbe. José követett. Úszkáltunk egy darabig. A nyugágyhoz visszatérve hasra feküdtem, s kértem Josét kenyjen be napolajjal. Élvezettel, lassan, simogatva kente be hátam, fenekem és lábaim. José egymásután rendelte nekem a koktélokat, miközben csevegtünk ártatlanul tovább.

Mikor már meguntam, megfordultam, s kértem Josét kenyjen be most elõl is. Komótosan masszírozta melleimet, bimbóimmal játszadozott, csipkedte, csavargatta, húzogatta õket, tenyerével simogatta hol egyik, hol másik mellem. A medence körül ülõ többi vendég csak néha pillantott ránk, hisz nem illendõ másokat bámulni. Aztán hasam és puncim következett. Puncimat csak kívülrõl kenegette, nem nyúlt belém. Lehunytam szemem és hagytam, hogy sokáig simogassa pinám. Élveztem a melegséget, ami elárasztott és a meleg napsugarakat és csöndesen kortyolgattam a koktélom. Szeretem a szállodai medencéket, mert itt a sok gazdag ember között "legálisan" lehet anyaszült meztelen az ember. Ami pár méterrel arrébb, a lobbiban bûntetendõ, az itt természetes. Ki is használtam hát az alkalmat.

Megéheztem. Szóltam Josénak, ideje ebédelni. Felhúztam a fürdõköpenyt, besétáltunk az épületbe. José elkísért a szobámhoz; itt én felvettem egy miniszoknyát és csak úgy, toplessben bezártam az ajtót és mosolyogva löktem oda Josénak: "Kész vagyok, indulhatunk." Egy emelettel lejjebb, egy újdonsült ismerõsénél lesz az ebéd. "Jó" - válaszoltam. Elindultunk, végig a folyosón, le a lépcsõn és végig a másik folyosón. Három emberrel találkoztunk, mindegyik széles mosollyal köszönt ránk. Kedvesek. Megérkeztünk. Négyen voltak már a szobában, egy házaspár plusz két férfi. Üzleti ebéd volt, mint kiderült. A társaság elõször meghökkent, majd kitörõ örömmel fogadta fedetlen kebleimet, beleértve a nõtagot is. Kedélyes társaság volt, kellemes hangulatú ebéd és beszélgetés. Szívesen nézegették melleimet, én pedig idõnként beledugtam ujjam a vörösborba és bekentem vele mellbimbóimat, hadd ágaskodjanak. Ezt az ismétlõdõ szertartást széles mosoly kísérte részükrõl. Erotikus volt valóban.

Ebéd után Josénak dolga volt és pedig visszamentem a medencéhez lubickolni és sütkérezni. Már  kezdett sötétedni, mikor a medence szélén felbukkant Marc, a tegnap esti arab fickó. Odajött hozzám, leült mellém és nézegette testem. Õ még nem látott meztelenül, újdonság volt neki minden amit látott. Váltottunk pár szót és felmentünk a szobába. Én itt rögtön ledobtam a fürdõköpenyt és egész este meztelen voltam. Marc szemlátomást élvezte meztelenségem, és hát persze én is...


[origo]