Testhû vibrátorok (18+)

Bizonyára többen találkoztak már olyan segédeszközökkel, melyek felülete elsõ ránézésre és tapintásra a valós bõr érzetét keltette, és valóban, az úgynevezett cyberskin (bõrazonos) segédeszközöket pontosan azzal a céllal tervzeték, hogy visszaadják a bõr valamennyi tulajdonságát, és az eszköz használója azt érezze, hogy igazi szerszámmal van dolga. A cyberskin segédeszközök anyaga olyan csúcstechnológián alapuló gumiszerû polimer (vagy termál-mûanyag), minek rugalmas és puha szerkezete adja a testhû érzést. Az anyag nem hideg, hamar testhõmérsékletre melegszik, hajlékony, továbbá olyan formát ölt, amilyet az éppenséggel bele, rá vagy a köré helyezett testrész megkövetel.

forrás: [origo]

A cyberskin borítású segédeszközök között megtaláljuk a dildókat, a vibrátorokat, a mûvaginákat, az análjátékokat és a péniszgyûrûket, és ki tudja még mindent. A dildók között manapság találni olyat, amin külön mozgatható az elõbõr, amit a finoman kialakított frenulum erõsít a makkhoz, de ha élethû herezacskóval (benne természetesen a herékkel) találkozunk, akkor se lepõdjünk meg, a profizmus ugyanis nem ismer határokat.

A cyberskin vibrátorok esetében nem árt tudni, hogy a borítás kicsit elnyeli a rezgést, így vásárlás elõtt mindenképp kérjük meg az eladót, hogy indítsa be nekünk a kiválasztott darabot, nehogy alulrezgés miatt maradjunk le az örömrõl (Profi cyberskin-vibrálók javaslatai alapján válasszunk olyan vibrátort, ami vékony cyberskin borítású, hogy a rezgés garantáltan érezhetõ legyen). Aki azonban nem szeretné újabb kiadásokba verni magát, vegyen egyszerûen cyberskin-kiegészítõket, amit könnyûszerrel az otthoni vibrátorra rögzíthet. A vibrátorpótlékok megszámlálhatatlan formában hozzáférhetõk, mindegy, hogy tüskés, bogyós vagy eres pótlékot húzunk a mûpénszre, a finom anyag nem okoz majd csalódást.

Ami a cyber-farokgyûrût illeti, felhelyezése egyszerû, használata pedig biztonságos. Habár az anyag ellenálló, mégsem szorítja a hímvesszõt annyira, hogy maradandó sérüléseket okozhasson a férfinak. Aki igazán finom élményre vágyik, vásároljon olyan kétfunkciós gyûrût, amivel a klitorisz izgatását is megoldja egy füst alatt. Ha pedig már a klitorisznál tartunk, a csiklóizgató segédeszközöket egyre gyakrabban borítják cyberbõrrel, hiszen anyagának köszönhetõen valóban olyan érzetet kelt, mintha parnterünk puha ajka csüngne az intim részeken, nem beszélve a cyberskin-vagina nyújtotta férfias örömökrõl. A hímvesszõt szorító meleg, hússzerû anyag szinte tökéletes imitációja a nõi hüvelynek (de ha úgy kívánjuk, akkor találunk cyberskin segédeszközt végbél utánzatban is). A cyberskin játékok kiválóan alkalmasak kezdõ análozóknak, hiszen a felület puhasága, és formálhatósága miatt csak kis eséllyel okoz sérüléseket a popsin.

Beszámolókból kiderült, hogy a cyberskin anyagú segédeszközök nem csak a testen belül váltanak ki kellemes hatást, de azok nyalogatása, simogatása is érzéki élmény lehet. Bánjunk óvatosan a cyberskin darabokkal, hiszen a testhû matéria legalább olyan érzékeny, mint az emberi bõr, vagyis ne eresszük bele a fogunkat és ne karmolásszuk durván. Aki tehát az igazán a kemény dolgokat szereti, semmiképp ne válassza az ilyen kényes borítású eszközöket, inkább maradjon meg az ellenállóbb termékeknél.

Használati utasítás

A porózus felület miatt nagy gondot kell fordítani a játék tisztítására, amit meleg vizzel és szappannal végezzünk, majd papírtörlõvel vagy törülközõvel töröljük finoman szárazra. A játékokra semmiképp ne vigyünk fel hintõport, anális használatkor pedig mindenképp húzzunk rá egy óvszert (fõleg ha többen vagyunk a játékra). A cyberskin segédeszközök jól viselik a síkosítót, ne spóroljunk hát vele. Mindenképp vizes alapút válasszunk, ugyanis a szilikon és az olaj alapú síkosítók roncsolják az anyagszerkezetet.


[origo]