Tüskés óvszer nemi erõszak ellen (18+)

Az agresszív óvszer megálmodója egészségügyi dolgozóként sokszor találkozott nemi erõszakot szenvedett nõkkel, s az ötletet is az egyik áldozat adta, mikor felsóhajtott: "bárcsak fogak lennének a hüvelyemben". A tökéletes védekezés ötlete ezzel megszületett, csak a fejlesztésre, majd a tökéletesítésre kellett várni.

forrás: [origo]

A Rapex használata olyankor javasolt, mikor a nõ veszélyes helyre készül egyedül, ha ismeretlen emberrel randevúzik, ha valakinek társaságában nem érzi magát biztonságban, vagy ha erõszakoskodó élettársa ellen próbál bizonyítékot szerezni. A Rapex egy applikátor segítségével helyezhetõ a hüvelybe, gyorsan és könnyen, így olyan esetben is használható, ha éjjel ránktörik az ajtót, és még van pár percünk az ismeretelen férfival való szembesülésre. A felhelyezett eszközbõl semmi sem látszik, így a támadó nem készül fel arra az élményre, hogy a behatolás pillanatában apró tüskék százai fúródnaka  bõrébe.

Az erõszakos közösülés ellen védõ óvszer magát a behatolást nem tudja ugyan megakadályozni, de a támadó egy mozdulatnál többre nem lesz képes, mivel a kis henger, amit a nõ hüvelye rejt, azonnal rászorul az illetõ péniszére, mégpedig az óvszer belsõ felületét borító apró fogacskák segítségével. A pénisz kihúzásakor a Rapex vele együtt távozik a hövelybõl, a tüskék, akár az apró horgok beleakadnak a bõrbe,  így a szerkezet eltávolításához orvosi segítség szükséges, különben a férfi nagyobb bajt okoz magának, mint amibe eddig keverte magát.

Ezzel a védekezési móddal a nõ több szempontból is megvédi magát. Az erõszakos közösülés nem folytatódik a behatolás után, ezzel elkerülhetõk a komolyabb sérülések. A terhesség és a nemi betegségek miatt nem kell aggódni, mivel nem történik meg az ejakulálás, és maga a Rapex is elválasztó felületet képez a két szerv között Használata megkönnyíti a támadó azonosítását, mivel ha az illetõ orvoshoz fordul, a kórházban tudni fogják, hogy szerezte a sérülést, és megteszik a megfelelõ hivatalos lépéseket. Ha pedig mindez nem lenne elég, a nõ a lelki trauma helyett némi diadalt élhet át, hisz képes volt megvédeni magát, és valószínûleg egy életre elvette az illetõ kedvét a szexuális erõszaktól.

A Rapex három méretben kerül forgalomba, kicsi, közepes és nagy kiszerelésben. A felhelyezõ applikátor az eltávolításban is segít, a szerkezet tüskéi beleakadnak, így használat után a balesetveszély, a véletlen belenyúlás veszélye is minimalizálódik. A Rapex egyszer használatos, a tervek szerint minden olyan boltban beszerezhetõ lesz, ahol óvszert árulnak, és nem kerül majd sokkal többe, mint egy átlagos gumi.


[origo]