Szexuális játékszerek

Dildó

A dildó pénisz alakú erotikus játékszer, de nem vibrál. Önkielégítésre és társas játszadozásra egyaránt megteszi. Nem helyettesítheti az embert, de jól lehet gyakorolni vele. Segítségével felfedezheted szexuálisan érzékeny pontjaidat, és tapasztalatokra tehetsz szert. Az enyhén hajlított végû példányok segítségével például megkeresheted a G-pontodat. A dildó segítségével tökéletes szexuális önismeretre tehetsz szert, és ennek köszönhetõen teljes mértékben uralhatod szexualitásodat. Szabályosan megtanulhatod, milyen behatolás van kedvedre.

A dildó beszerzése

Ahol vibrátort kapni, ott általában dildókból is változatos készletbõl válogathatsz. Nyugodtan menj be egy szexboltba, vedd szemügyre a készletet. A választék pazar. Vicces, komoly, kicsi, nagy, karcsú és termetes darabok számtalan színváltozatban kelletik magukat a polcokon. Kapható minden: gumi, kaucsuk, rugalmas mûanyag, szilikon, bõrszerû, üveg, kõszerû, akril, alumínium, valamint õsrégi fa és bõr. Legnépszerûbbek a szilikonból készített dildók, mert könnyen tisztíthatók és törhetetlenek. Dildó van egyfejû, van kétfejû, sõt több. A kétfejûek izgalmas társas szórakozásra kitalált eszközök.

Ben-Wa golyók

Ez az õsi játékszer két, cseresznye nagyságú fémgolyóból áll. A vaginába helyezve múlathatod az idõt vele tánc közben, ugrókötelezéskor, szökdécseléskor és a hintaszékben üldögélve. Mozdulataid hatására a golyók egymáshoz koccannak, és kellemesen, finoman rezgetik a hüvelyt. Ezt a hatást sokan kedvelik. Az erõsebb élvezet kedvéért irányítsd egyenesen a G-pontodhoz a Ben-Wa golyókat.

Gyöngyök

Vastagabb damilra fûzött szilikon vagy plasztik gyöngysorok többféle méretben kaphatók. A gyöngysor különbözõ méretû szemekbõl áll. A síkosítóval alaposan bekent gyöngyszemeket egyenként kell bejuttatni a végbél legalsó traktusába, és csak lassan, óvatosan szabad kihúzni az utolsó gyöngyszemnél, illetve a damilnál fogva. Sokan azt szeretik, ha az orgazmus csúcspontján húzzák ki belõlük a gyöngyöket. Mielõtt elõször játszanál vele, ellenõrizd, nehogy bármelyik szemen hegyes vagy éles rész legyen, mert az vérzõ sebeket ejthet a végbeleden. Kivétel nélkül mindig kend be síkosítóval, és használat után mosd le alaposan.


[origo]