Szexrekordok (18+)

A legbuzgóbb szeretõ
Ha hinni lehet a mondásnak, Szaud-Arábia egykori királya, Ibn-Saud olyan heves vérmérsékletû férfi volt, hogy ifjúságától egészen idõs koráig, minden áldott este minimum két-három hölgyet "fogyasztott el" vacsorára. Óvatos becslések szerint ez közel húszezer szexuális kontaktust jelenthetett.

A legdrágább szerelmi szolgálat
Robert Redford egymillió dolláros tisztességtelen ajánlata Demetrius Poliorcetes ajánlatához képest aprópénz. A macedón királyt ugyanis a görög kurtizán, Lamia úgy lenyûgözte szexuális szolgáltatásaival, hogy 3 800 kiló aranyat (kb. 70 millió Euro) ajándékozott a lánynak, hogy hosszútávon csak az õ szeretõje legyen.

A legelsõ bordélyház
Már idõszámításunk elõtt tudták, hogy jobb üzlet aligha létezik, mint a szex. Az elsõ nyílvános bordélyházat idõszámításunk elõtt 549-ben egy Solon nevezetû törvénytisztelõ görög kereskedõ és utazó alapította meg.

Szexuális világrekord
Jon Dough pornószínész egyetlen nap alatt 55 nõt juttatott el az orgazmusig. Egy Houston nevû amerikai nõ, 1999-ben megrendezte a világ legnagyobb gang-bang-jét. Tíz óra leforgása alatt 620 férfit elégített ki.

Egy óra alatt átélt legnagyobb számú orgazmus
Dr. William Hartman és Marilyn Fithian (Kalifornia) tanulmánya szerint egy nõnél egy óra alatt 163, egy férfinél pedig 16 orgazmust regisztráltak. A kísérletben résztvevõ 751 személy összesen tízezer órát töltött a vizsgálati laboratóriumban.

Leghosszabb ideig tartó orgazmus
Master és Johnson 1966-os publikációja szerint egyes nõk akár negyvenhárom másodpercig tartó orgazmust is átéltek már. Férfiak esetében az átlagos orgazmus kb. három-nyolc másodpercig tart, ezt azonban légzéstechnikával és gyakorlással akár tíz másodrercig is el lehet nyújtani.

A leghosszabb szexuális együttlét
Dr. Vernon Colemann kutató szerint Mae West filmsztár és szeretõje Ted egyik szexuális együttléte tizenöt órán keresztül tartott.

A legnagyobb orgia
Feljegyzések szerint, Krisztus elõtt 200-ban, egy római fesztiválon (Bacchanalia), egy kultikus szekta hétezer tagja vett részt a titkos orgián.

Ki fosztotta meg a legtöbb lányt szüzességétõl?
Cook kapitány, tengeri útjai során, 1777-ben jutott el a csendes-óceáni Tonga - szigetekre, ahol Fatafehi Paulah király uralkodott. A szigeten csak a király rendelkezett az elsõ éjszaka jogával. Az akkor nyolcvan éves király bevallotta a kapitánynak, hogy naponta általában nyolc-tíz nõt foszt meg szüzességétõl. Ennek alapján a király, hosszú élete során több, mint 37.000  nõt defrolált.

A legtöbb szeretõ
A római császár, Augustus Julia (K.e. 39-14.) lánya összesen 80.000 férfivel létesített szexuális kapcsolatot.  Fékezhetetlen szexuális étvágya miatt Pandateria szigetére számûzték.

A legveszélyesebb szexuális praktika
Hong Kong-ban egyes japán prostituáltak különleges és nagyon drága szexuális kalandra hívják vendégeiket. Az úgynevezett "Sampan"-lány kihajol egy csónakból úgy, hogy feje a víz alá merüljön. A vendég hátulról hatol a lányba. A vaginában, a fulladáshoz közeli állapotban görcsök lépnek fel, melyek különlegesen stimulálják a hímtagot. A prostituált, röviddel eszméletvesztése elõtt kiemeli fejét a vízbõl, majd az aktus, a csábító görcsök ellenében tovább folytatódik. A halálesetek számát nem jegyezte fel a krónika.

A legolcsóbb prostituált
A bangladesi határ közelében fekvõ indiai faluban, Petrapole-ban élõ asszonyok alkalmanként már tíz rupiáért (kb. 22 Euro cent) nyújtanak szexuális szolgáltatásokat.

Legtöbb nemi erõszakot elkövetõ személy
Haj Muhhamad Mustapha Tabet, ötvennégy éves marokkói rendõrfõnök hét év alatt összesen 518 nõn követett el erõszakot.


[origo]