Szex határok nélkül (18+)

Süppedõs szõnyegen
Nyáron minden, még a szex is kicsit más. Levetjük a zárt ruhát, könnyebb parfümöt permetezünk magunkra, bõrünk barnára sül, és másképp fogadjuk a másik nem közeledését is. Minden felfokozottá, érzékivé válik. De miért várjunk egy egész évet a nap pezsdítõ sugaraira, mikor a legnagyobb télben is megtaláljuk a perzselõ sugarakat? Szinte minden szappanoperában és szerelmes filmben szerepel a kandalló, amint sárgán izzik benne a tûz, és az égõ fahasábok meghitten ropognak. A dolog nem véletlen! Páratlan érzés a kandalló elõtt forró testtel egymásba olvadni, miközben a tûz melege kellemesen simogat, a lángok sejtelmes figurákat festenek testünkre. A valódi romantikához szükség van még egy süppedõ szõnyegre, puha szõrmére, nem maradhat el a jégbe hûtött, finom pezsgõ, vagy a viselésre alkalmatlan, de az érzékek felkorbácsolásához elengedhetetlen  fehérnemû és a tûsarkú cipõ. Persze ha nincs kandallód, egy jól befûtött szoba és gyerták, mécsesek végtelen sora ugyanazt az érzéki hangulatot eredményezi.

forrás: [origo]

Forró vízsugár
Tengerben szeretkezni ugyancsak felülmúlhatatlan érzés. Az ember teste súlytalanná válik, bõrét hullámok nyaldossák, a só fokozza a szomjúságot, és miközben egyesül kedvesével, a végtelen égbolt öleli át mindkettõjüket. Ezt a helyzetet természetesen nem helyettesítheti semmilyen ötcsillagos techinka, de a hangulat megteremtésével próbálkozhatunk. A zuhanyzó és a fürdõkád sem véletlenül tartozik a kedvelt szexhelyek közé. A vízsugárral szabadon játszhat az ember, oda irányítva azt, ahol a legjobban esik. Fokozhatjuk az izgalmat a hõmérséklet állandó változtatásával, a hideg-meleg kettõs pezsdítõleg hat a vérkeringésre, és olykor az elsõre kellemetlen érzésektõl gerjed be igazán az ember. 

Fényûzõ vacsora
Egy pokolian drága, ötcsillagos hotelnek megvan a maga varázsa. Tündöklés és csillogás mindenütt. Pazar koktélok, rafinált fények, ízléssel kialakított úszómedencék, sokfogásos konyhai remekek, és így tovább. Nyugodtan mondhatjuk, még a csapból is a luxus folyik. Ha az ember ilyen környezetbe csöppen, mindent megtesz, hogy a legjobbat hozza ki a helyzetbõl és persze magából is. A drága ruhák, a hibátlan smink mellett a gyomorban ott mocorog az érzés, hogy szexuális életünket is megajándékozzuk egy kis pompával. A luxus érzése azonban szûk pénztárca mellett is átélhetõ. Elég, ha a szent cél érdekében összespórolunk egy kis pénzt, és olyan nemes falatokat vásárolunk, melyeket a hétköznapokban nem engedhetnénk meg magunknak. Legyen az egy üveg minõségi bor vagy méregdrága francia pezsgõ, tengeri herkentyû, ínyenc csokoládé, francia sajtok, a lényeg, hogy egymással - netán egymásról - fogyassza el õket az ember. Ez ugyanolyan érzéseket ébreszthet bennünk, mintha Monaco tengerparti szállodájában fogyasztanánk el kedvesünket vacsorára.  Kötelezõ, hogy néha "beleférjen" egy kis fényûzés.

Csukott szemmel, álmodozva
Minden ember életében létezik egy hely, ahová egyszer az életben szeretne eljutni. Lehet a cél Las Vegas, az egyiptomi piramisok, a brazil karnevál vagy éppen a transzszibériai- vasút, ha valóra válik az álom, felejthetetlen lesz egy életen át. A beteljesült álom színhelyén szeretkezni: nincs ehhez fogható. Lehet, hogy a valóságban olyan rosszul sikerült az együttlét, mint még soha, a hely varázsa azonban fokozza az élményt. Ha valaki még csak most rakta volna össze a repülõjegy árának a felét, akkor se búslakodjon. Lehet, túlságosan egyszerûen hangzik, de ha mûködésbe hozod fantáziádat, elképzeled, hogy pontosan ott, annak a városnak, abban a bizonyos szállodájában, a negyedik emeleten, egy városra nézõ szobában, a muskátlis erkélyen hatolsz be hátulról kedvesedbe, miközben õ magába szívja a látványt, garantáltan felizzik a hagulat. Izgalmas lehet, ha nem egyedül fantáziálunk, hanem képzeletünk képeit megosztjuk partnerünkkel. Hallgassunk helyi zenét, avassuk be õt is az álmainkba, meséljük el neki, miként él bennünk a város, a hely, ahová már oly régóta vágyunk. Az ábrándba belefûzve az erotikát és a szexet, már nem is olyan távoli az a hely.


[origo]