HíREK, INFÓK

Szervezz te is masztipartit!

Önkielégítsünk együtt május 26-án! Idén is eljõ a masztrubálás világnapja, s már jócskán benne járunk az önkielégítés hónapjában is. Segítünk, hogy méltóképp ünnepelhess, szervezz te is masztipartit!

Egy éve alaposan kimerítettük a témát, de aki még nem érezte át az önkielégítés ünnepének fontosságát, tájékozódhat itt. Magyarországon egyelõre nem indult kezdeményezés arra vontatkozólag, sportcsarnokokat töltsünk meg maszturbáló férfiakkal és nõkkel, bár hasonlóképp a meztelen kertészkedés és a meztelen biciklizés sem talált követõkre, sõt, a Föld energiamezejét sem mozdítottuk el egyetemes szeretkezésünkkel, de még a békejelet sem meztelen emberek alkotják.

forrás: [origo]

Nincs azonban minden veszve, privát körülmények között is ünnepelhetünk, csak tudnunk kell, hogyan fogjunk hozzá. Mivel nem minden nap invitálunk barátokat egy kis közös masztizásra, körültekintõen kell tehát eljárnod, s mi ebben próbálunk most segítségedre lenni, az alábbi útmutatóval. A legkevésbé sem szokványos egymás társaságában önkielégíteni, de a tabuk ledönthetõk, de legalábbis egy próbát mindenképpen megér, hogy képesek vagyunk-e túljutni a meghívógyártás fázisán.

A legfontosabb, hogdöntsd, milyen mederbe szeretnéd terelni az eseményeket. Nyilván olyan játékszabályokat kell választanod, amik között kényelmesen érzed magad, hisz nyilván te leszel az, akinek oldania kell a feszültséget, fõleg kezdetben. Egy hagyományos házibuli is elég döcögõsen indul legtöbbször, képzeld hát el azt a helyzetet, hogy mindenki tudja, azért vagytok ott hogy kiverjétek, méghozzá együtt - több mint bizarr. Meg kell húzni a határokat, hogy mit szabad és mit nem. Mindenki magával foglalkozik szemlesütve, ha lehet minél nagyobb takarásban, vagy oldott, csevegõs-röhögõs-disznolkodós társaságot hozol össze? A ki kit érinthet meg és milyen körülmények között lehet elévezni típusú szabályokat nem csak magad számára, de a többieknek is nyilvánvalóvá és világossá kell tenned, ezzel sok kínos pillanatnak elejét veheted.

Tapi vagy nem tapi?

Ebbõl ered persze a legnagyobb kérdés. Mindegy, hogy azon fõ a fejed, hogyan tedd kényelmessé a nõk számára a koedukált masztizást, vagy hogy a férfiak homofób tiltakozását szeretnéd letörni, a mindenki csak magát tapizhatja szabály tûnik a legalkalmasabbnak a sikeres végikifejlet érdekében. Nem véletlen, hogy a Mastutbate-A-Thon keretén belül is ez a legfõbb elv, s nem mellesleg ezzel azt is egyértelmûvé teszed mindenki számára, hogy nem egy alattomos kis szexorgiába akarod bevonni õket.

Persze, ha akarod, megengedhetsz bizonyos érintkezést is, de annak is meg kell adnod a típusát. A kézzel besegítés még szóba jöhet, de nemi szervek érintkezése vagy száj és nemi szerv érintkezése már tilos. Esetleg megengedhetsz segédeszközzel történõ behatolást. Nem javasoljuk mindazonáltal, hogy testnedvek cseréje megtörténjen, így ha engedélyezett a  testi kontaktus, érdemes az óvszer vagy egyéb biztonságtechnikai eszköz (kesztyû, dental dem) használatát kötelezõvé tenni. Akárhogy is döntesz, légy biztos benne, hogy mindenki megértette a szabályokat, mielõtt belekezdenétek, és hogy bele is egyezik azokba.

A közösségi kötelezettség is lehet egy szabály, hisz ha mindenkinek egy térben, a többiekkel együtt és egymás szeme láttára kell kielégítenie saját magát, az különlegesebb élményt garantál, mintha klikkesedve esetleg párokra bontva történne meg ugyanez egy viszonylagosan egységes térben.

Alkohol, serkentõk?

Nagy kérdés, hogy mi a feszültség oldásának legcélravezetõbb módja, hogy valamilyen legális tudatmódosító szer segítségével oldjuk a gátlásokat, vagy egyszerûen el kell kezdeni, lesz, ami lesz? A döntés nehézsége abban rejlik, hogy legalább annyi veszélyt rejt magában az ivás, mint amennyit segít, mert könnyen lehet, hogy a megmámorosodott fejek felülírják a szabályokat és máris kicsúszik a kezekbõl az irányítás.


Meghívottak, meghívó

Ha mindent eldöntöttél, már csak a vendéglista összeállítása és a meghívók elkészítése van hátra, no meg persze a szórakoztatás megszervezése. Nyilván ez a baráti összejövetel gondosabb szûrõt igényel, a szóba jöhetõ barátokat meg kell vizsgálnod, nem vallásosak-e, nem prûdek-e, nem szüzek-e, nem terhesek-e, nem gátlásosak-e és ehhez hasonló kizáró vagy zavaró tényezõk. Emberismeretedet is bevetheted, hogy eldöntsd, kitõl várhatsz pozotív visszajelzést és aktív részvételt. Mérlegelned kell, be akarsz-e engedni párokat, amivel kockáztatod a ne érjünk egymáshoz szabály azonnali megszegését, de elõnye is lehet a páros felállásoknak, kedvcsináló és feszültségoldó hatása lehet, fõleg, ha belevaló, excentrikus barátaidról van szó, akik élveznék, ha a figyelem központjában lennének.

forrás: [origo]

Ha összeállítottad az álomlistát, nekifoghatsz a meghívó megírásának, amit különösen alaposan kell megszerkesztened, a meghívottaknak tudniuk kell, mi az apropó, mi az összejövetel valódi célja, mik a játékszabályok, mit kell viselni, mi kell hozni, és egyáltalán, mi az, amit vársz tõlük. Ne feledd, fontos az egyenes nyelvezet, ami talán esetlenül hangzik írásban, de mindenképpen nélkülözhetetlen abból a szempontból, hogy mindenki eldönthesse, részt akar-e, részt tud-e venni a fergeteges masztipartin. Szögezd le azt is, hozható-e vendég, vagy sem. Ez is kétélû fegyver, lehet feszélyezõ is, de lehet az ismeretlenségenk köszönhetõen oldó hangulatú is.

Elõkészületek

Ha mindent átgondoltál, ha mindenkit meghívtál, ha vendégekre is számíthatsz, és ha maradtak még barátaid, akkor nincs más hátra mint beszerezned az elengedhetetlen kellékeket. Szükséged lesz rengeteg lepedõre, amivel letakarhatod a bútorokat, ez késõbb a takarítást is megkönnyíti és te sem úgy közlekedsz majd a lakásodban, az este után, mint egy nagyüzemi, üzemen kívüli swingrklubban, ahol sose tudhatod, mibe ülsz épp bele. Vásárolj be rengeteg óvszert, gumikesztyût, esetleg dental demet, nehogy rajtad múljon a biztonságos szex. Ezeket helyezd a játéktér közepére, esetleg kisebb adagokban elosztva több helyre. Ugyanígy tégy a vizes alapú síkosítóval is, amibõl ne egy nagy tégellyel, hanem sok kicsivel készülj, de pénztárcakímélõ megoldásként a meghívóra is ráírhatod, mindenki hozzon magával kenõanyagot.

Szexjátékok tekintetében nehéz  a kérdés, itt is javasolt, hogy mindenki hozza a magáét, tekintve, hogy bevásárolni egy bulira valót nem a a legolcsóbb mulatság. Mindazonáltal egyet-kettõt te is bedobhatsz a közösbe, ám ennek használata csak óvszerrel történhet. Nedves törlõkendõkkel pedig ne fukarkodj, papírzsebkendõ is legyen kéznél nagy mennyiségben, ezt is, és kis szemeteseket is több helyre tegyél a helyszínen.

Fontos még a megfelelõ világítás is, a csillárt és minden felülrõl érkezõ fényforrást felejts el, koncetrálj a hangulatfényekre, a visszafogott, meleg színekre, esetleg gyertyákra, Ha nincs ilyesmid, az olvasólámpát is letakarhatod egy színes sállal, a lényeg, hogy diszkrét félhomály uralkodjon a helyiségben, ami láttat és takar is egyben.

Jégtörõk

Fel kell készülnöd arra a pillanatra, mikor mind összegyûltetek, a vendégek szembesültek a ténnyel, hogy komolyan gondoltad, esetleg te szembesültél a ténnyel, hogy ezt tényleg megtetted, és ott álltok feszengve a lepedõhegyekre halmozott zsepik és kotonok közt. Hogy felkészülten tudj túllendülni a kínos pillanatokon, javasoljuk a következõket:

Ha alkoholtilalom van, de akkor is, ha nincs, valamilyen szexuális játék lassan oldhatja a feszültséget. Lehet ez egy készen kapható társasjáték, vagy egy egyszerû sztiptízpóker is, a lényeg, hogy lassan és észrevétlenül megfelelõ hangulatba kerüljön a társaság. Szexfilmek, pornófilmek vetítése is elengedhetetlen, ha megoldható, több készüléket is állíts a szobába, hogy mindenki kényelmesen nézhesse õket, s azért is, hogy legyen választék. Videokamerával rendelkezõk azt is megtehetik, hogy két részre osztják a társaságot, és az egyik szobában tévén keresztül nézhetõ, mi történik a másikban. Beválhat az is, ha sztriptíztáncosnõt béreltek, de egy vállalkozó kedvû pár is gondoskodhat a hangulat felfûtésérõl.

Ne feledd, május 26-án rajtad a világ szeme, s szeretettel várjuk a beszámolókat a sikeresen lezajlott masztipartikról!


[origo]

 

Forrás:origo.hu


CLONEBOY Dildo-Kit flesh

CLONEBOY Dildo-Kit flesh

Szexshop ajánlat: A Cloneboy péniszmásoló szett egy új termék a piacon, melynek célja, hogy teljesen valósághű ...
CLONEBOY Dildo-Kit flesh
Cikkszám: 100038777
Ár: 9 900 Ft
SexTivity társasjáték

SexTivity társasjáték

Népszerű dolog a felnőtt társaságban a szexről beszélgetni. Ez a játék segít, hogy bemutasd mily...
SexTivity társasjáték
Cikkszám: 10048515
Ár: 16 190 Ft
Lust Date társasjáték

Lust Date társasjáték

Lust Date ..egy buja randevú. A páros szexjáték. A játék egy pár részére készült, de ha merészen egy har...
Lust Date társasjáték
Cikkszám: 1048497
Ár: 7 660 Ft
Társasjáték - Sex Hunting 1

Társasjáték - Sex Hunting 1

Szex Társasjáték, mellyel fel lehet dobni a kapcsolatukat. A játék menete: A párok közül az egyik (bármelyikük...
Társasjáték - Sex Hunting 1
Cikkszám: 1003682
Ár: 6 890 Ft
 HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN

HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN

HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MANMÁGIKUSAN VONZZA A HÖLGYEKET50 ml flakonSemleges illatú ...
 HOT PHEROMONE NATURAL SPRAY MAN
Cikkszám: 1004279
Ár: 11 570 Ft
Egységár: 231 Ft / ml
Méret:50 ml
BIOglide neutral, 40 ml

BIOglide neutral, 40 ml

Szexshop ajánlat: BIOglide egészségügyi sikositó zselé
BIOglide neutral, 40 ml
Cikkszám: 1038776
Ár: 2325 Ft Akciós ár: 2 190 Ft
Egységár: 55 Ft / ml
BIOglide neutral, 150 ml

BIOglide neutral, 150 ml

BIOglide egészségügyi sikositó zselé hos...
BIOglide neutral, 150 ml
Cikkszám: 1038777
Ár: 4 270 Ft
Egységár: 28 Ft / ml
Erotisin Fluid Forte 10 ml

Erotisin Fluid Forte 10 ml

Szexshop ajánlat: Szexuális teljesítmény és szexuális önbizalom fokozó. A cseppet férfiak és nők egyaránt a...
Erotisin Fluid Forte 10 ml
Cikkszám: 1038774
Ár: 5511 Ft Akciós ár: 6 280 Ft
Egységár: 628 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
 Hot Pheromone Natural Spray Woman

Hot Pheromone Natural Spray Woman

Szexshop ajánlat: HOT WOMAN PHEROMON NATURAL SPRAYMÁGIKUSAN VONZZA A FÉRFIAKAT45 ml-es flakon...
 Hot Pheromone Natural Spray Woman
Cikkszám: 1004281
Ár: 11 570 Ft
Egységár: 257 Ft / ml
Méret:45 ml
exxtreme Libido Caps woman 10 darabos

exxtreme Libido Caps woman 10 darabos

Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: Kardamon, zab, zselatin, guarana, muira...
exxtreme Libido Caps woman 10 darabos
Cikkszám: 100038839
Ár: 6 680 Ft
HOT Delay Spray - késleltető

HOT Delay Spray - késleltető

Szexshop ajánlat: Hűsítő és nyugtató spray külső használatra a férfi nemi területeken, melynek késleltető hatás...
HOT Delay Spray - késleltető
Cikkszám: 100038806
Ár: 5 140 Ft
exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos

exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos

Növényi összetevőket tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula. Összetevők: Kardamon növényi eredetű por, zab pehel...
exxtreme Libido Kapszula woman 2 darabos
Cikkszám: 100038840
Ár: 1 860 Ft
Louisiana Lounger

Louisiana Lounger

The Ultimate Sex Machine!In the inflatable, anatomically shaped lounger is at the foot end made the shock compo...
Louisiana Lounger
Cikkszám: 100038848
Ár: 99 790 Ft
Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel

Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel

Szexshop ajánlat: A nagy sikerű felnőtt társasjáték második része, kicsit kibővülve. 3 féle nehézségi fokba...
Szex társasjáték - Sex Hunting 2 DVD-vel
Cikkszám: 1003683
Ár: 7 290 Ft
Extrém Fetish fantázia szopóálarc

Extrém Fetish fantázia szopóálarc

Amikor a széles nyitott, nem elég széles, a Fetish Fantasy Extreme Spider Gag fogja a munkát! A szélsőség...
Extrém Fetish fantázia szopóálarc
Cikkszám: 1048525
Ár: 6 950 Ft
Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 30ml
Cikkszám: 1008559
Ár: 2702 Ft Akciós ár: 2 590 Ft
Egységár: 86 Ft / ml
Anyag,Méret:szilikon-30 ml
Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml

szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika területén minden has...
Megaglide szilikon classic síkosító - 15ml
Cikkszám: 1008558
Ár: 2067 Ft Akciós ár: 1 590 Ft
Egységár: 106 Ft / ml
Anyag,Méret:szilikon-15 ml
Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml

Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml

Szexshop ajánlat: szilikon bázisú sikosító noknek és férfiaknak Kezdettol fogva egy csúcstermék. Az erotika te...
Megaglide szilikon classic síkosító - 100ml
Cikkszám: 1008560
Ár: 4 490 Ft
Egységár: 45 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
EROS Explorer - Análspray 50 ml

EROS Explorer - Análspray 50 ml

Szexshop ajánlat: Végbélnyílás ellazító spray, mely ápolja a bőrt és rövid időn belül ellazítja a végbélnyílás ...
EROS Explorer - Análspray 50 ml
Cikkszám: 1008539
Ár: 8897 Ft Akciós ár: 7 540 Ft
Egységár: 151 Ft / ml
Méret:50ml
pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető

pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető

Szexshop ajánlat: Szexuális serkentő, késleltető spray férfiaknak, deszenzibilizáló, természetes hatóanyag desz...
pjur med PRO-LONG spray - 20 ml spray késleltető
Cikkszám: 100038821
Ár: 5 390 Ft
STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA

STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA

Szexshop ajánlat: Speciális krém,amely segíthet csökkenteni a pénisz érzékenységét. Az a pénisz, amelynek kiseb...
STAY UP DELAY CREME 40 ML - LAVETRA
Cikkszám: 100038807
Ár: 2 890 Ft
Delay Creme

Delay Creme

Hűsítő és nyugtató krém külső használatra a férfi nemi területeken, melynek késleltető hatása lehet. Használata...
Delay Creme
Cikkszám: 100038817
Ár: 5 140 Ft
Drop Sex

Drop Sex

Szexshop ajánlat: Izgató hatású, vágykeltő csepp, nőknek és férfiaknak egyaránt. Használat: az aktus ...
Drop Sex
Cikkszám: 1002910
Ár: 2 670 Ft
Egységár: 134 Ft / ml
Anyag,Méret:drops-20ml
Flutschi Original - 50ml

Flutschi Original - 50ml

Kiváló minőségű, vízbázisú síkosító! A Flutschi több mint 25 éve készít luxus minőségű, világszerte elismert és...
Flutschi Original - 50ml
Cikkszám: 1002863
Ár: 1 990 Ft
Egységár: 40 Ft / ml
Anyag,Méret:gel-50ml
RHINO Long Power Cream - 30ml

RHINO Long Power Cream - 30ml

A Rhino szelíd módszer arra, hogy célirányosan és sikeresen befolyásoljuk az idő előtti magömlést. A kérmet spe...
RHINO Long Power Cream - 30ml
Cikkszám: 100038801
Ár: 5 110 Ft
LANGZEIT MANNER CREME

LANGZEIT MANNER CREME

LANGZEIT MEN-CREAM A nemi aktus meghosszabítását szolgáló krém.Ezt a krémet azok a férfiak használják akik a sz...
LANGZEIT MANNER CREME
Cikkszám: 100038808
Ár: 4 760 Ft
Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc

Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc

Szexshop ajánlat: Tartsa alázatos inkognitó ezzel Spandex 3-Hole Hood tól vágyálom. Ez a kényelmes nyitott s...
Fetish Fantasy Series Spandex 3 Hole Hood szopóálarc
Cikkszám: 1048526
Ár: 7 990 Ft
RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml

RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml

A Rhino szelid módszer arra, hogy célirányosan és sikeresen befolyásoljuk az idő előtti magömlést. A krémet köz...
RHINO Verzoegerungscreme f. Maenner PE 5 Stueck 30 ml
Cikkszám: 1004267
Ár: 4814 Ft Akciós ár: 4 970 Ft
Egységár: 166 Ft / ml
Méret:30 ml
RETARD 907

RETARD 907

Fujja be a péniszt a szexuális aktus előtt 5 perccel. Hosszabítja a szexuális aktus időtartamát, késlelteti a ...
RETARD 907
Cikkszám: 100038819
Ár: 3 190 Ft
XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml

XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml

A krém használatával legyőzheti a merevedési zavarokat és késleltetheti az idő előtti magömlést. A krémet 5 per...
XXL CREME PE 5 férfiaknak 50 ml
Cikkszám: 1004263
Ár: 3776 Ft Akciós ár: 3 200 Ft
Egységár: 64 Ft / ml
Méret:50 ml
Glide 4 You Szilikonos síkosító

Glide 4 You Szilikonos síkosító

Szexshop ajánlat: A szilikonnak köszönhetően sokkal tovább síkosan tart mint a vizes bázisú anyagok így sokkal ...
Glide 4 You Szilikonos síkosító
Cikkszám: 1008549
Ár: 3 590 Ft
Egységár: 36 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém

Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém

Szexshop ajánlat: Orgazmuskrém a hölgy részére. Pár gyengéd masszírozó mozdulat a csikló és hüvelybemenet körny...
Inverma - MADAME ORGAZUM CREAM - Női orgazmus krém
Cikkszám: 1002681
Ár: 5817 Ft Akciós ár: 5 260 Ft
Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1

Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1

Perfumy nöknek 13ml / d2 damskie fruity jadore Minden ember kibocsát magából feromonokat (szexuális illatanyago...
Pheromon Parfüm - spray - refil 13ml / női Gyümölcsös 1
Cikkszám: 1003012
Ár: 1 540 Ft
Egységár: 118 Ft / ml
Anyag,Méret:spray-13ml
V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml

V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml

Nőknek készített stimuláló krém, melynek használatával erősítheti az izgalmi állapotot, növeli a vérbőséget, el...
V-Activ STIMULATION CREAM for WOMEN PE 5 Stueck 50 ml
Cikkszám: 1004272
Ár: 3776 Ft Akciós ár: 3 970 Ft
Egységár: 79 Ft / ml
Méret:50 ml
Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc

Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc

Szexshop ajánlat: Tartsa Tárgy Silent és engedelmes ezzel cipzár Head Hood. Készült Nyújtható lycra Fabric, ...
Fetish Fantasy Zipper Head Hood szopóálarc
Cikkszám: 1048527
Ár: 10 500 Ft
Klitorisz-krém (Itch)

Klitorisz-krém (Itch)

Szexshop ajánlat: A szexuális vágyra várni? - nagy hiba! Itt a bizonyíték: kenj egy kevés krémet a klitoriszra ...
Klitorisz-krém (Itch)
Cikkszám: 1002722
Ár: 4 760 Ft
Erotisin Csepp-10ml

Erotisin Csepp-10ml

Szexshop ajánlat: EROTISIN Szexuálenergetika,libidóizgató és potenciát erösítö készítmény gyakori nemi közösülé...
Erotisin Csepp-10ml
Cikkszám: 1002725
Ár: 4 990 Ft
Egységár: 499 Ft / ml

Jelenleg nem rendelhető!
Anál mosó

Anál mosó

Töltse fel vizzel a gumitartályt, majd rakja rá a "permetező" fejet! A gumilabda megnyomásával viz spriccel sze...
Anál mosó
Cikkszám: 1003466
Ár: 4 870 Ft
Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;

Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;

100% szilikonból készült, gyorsmozdulatos és labda gyűrűs készlet. 40, 45 és 50 mm átmérőjű.
Szilikon gyűrű készlet; Átlátszó; 40, 45, 50 mm;
Cikkszám: 1031667
Ár: 3 260 Ft
V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml

V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml

Merevedési gyengeségekre és teljesítménynövelésre. Egy újhegynyi krémet kell felvinni a péniszre és a herékre, ...
V-Activ PENIS POWER CREAM PE 5 Stueck 50 ml
Cikkszám: 1004271
Ár: 3776 Ft Akciós ár: 3 970 Ft
Egységár: 79 Ft / ml
Méret:50 ml
Delay Personal Spray - 50ml

Delay Personal Spray - 50ml

Szexshop ajánlat: Késleltető spray segít az ejakuláció késleltetésében azáltal, hogy a férfi nemi szervet érzés...
Delay Personal Spray - 50ml
Cikkszám: 100038803
Ár: 2 480 Ft
Happy Lady vágyfokozó

Happy Lady vágyfokozó

Szexshop ajánlat: A puritán megjelenés az egyik leghatásosabb tartalmat rejti. Ez az egyik legkiválóbb női izga...
Happy Lady vágyfokozó
Cikkszám: 1002723
Ár: 5345 Ft Akciós ár: 5 790 Ft
Egységár: 290 Ft / ml
Méret:20ml
FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP

Nőknek készült harang formájú vibrációs motorral kiegészített segédeszköz, mely a vaginára helyezve a hozzá kap...
FF EXTREME VIBRATING PUSSY PUMP
Cikkszám: 100038849
Ár: 14 210 Ft
Felcsatolható üreges vibrátor

Felcsatolható üreges vibrátor

Élethű kialakítású felcsatolható péniszköpeny vibrációval. A pénisz belül üreges, így a péniszed bele tudod hel...
Felcsatolható üreges vibrátor
Cikkszám: 1003350
Ár: 7 280 Ft

Jelenleg nem rendelhető!
HOT MAN POWER CAPS  PE 5 Stueck 60 Stk.

HOT MAN POWER CAPS PE 5 Stueck 60 Stk.

Táplálékkiegészítő szer.Elősegíti a vérbőség kialakulását és növeli a szexuális teljesítőképességet. Csak termé...
HOT MAN POWER CAPS  PE 5 Stueck 60 Stk.
Cikkszám: 1004264
Ár: 8 760 Ft
Méret:60 Stk.
Jelenleg nem rendelhető!
 

Szex társasjáték

pénisz hosszabító

Egyéb termékek Szállítás Korábbi keresések Külső keresések ÁSZF 2006-17 Erotika Aruház - Online szexshop © Minden jog fenntartva info@erotikaaruhaz.hu

Szexshop

Vibrátor

Vibrátorok

Zselés vibrátorok

Művagina

Guminő

Síkosító

Legénybúcsú ötletek

Leánybúcsú ötletek

Szex társasjátékok

Szex ajándékok

Pénisz gyűrű

Pénisz hosszabbító Készlet Művagina Péniszgyûrû Pénisz erõsítõ Ajándékok, Ötletek Vágykeltõ, serkentõk Női fehérnemű Vibrátorok cyber anyagból Zselés vibrátorok Kétvégû pénisz Kétágú/többfunkciós pénisz G-pont vibrátorok Csikló hüvely vibrátor Műpénisz Hüvely anál vibrátor Hüvely anál golyók Síkosító Vákum pumpák Tapadókorongos Szexi Kötények Harisnya Férfi tanga, ferfi tanga Kétrészes,bikini ruha Szett,sima ruha Nõi bugyik Kesztyûk Necc ruhák Szexi kiegészítõk Krémek Vágyfokozó Masszázs olaj Anál vibrátor, anál eszköz Péniszköpeny Női ízesített síkosítók Bilincsek Korbácsok, paskolók Maszkok Egyéb S/M kellékek Lufik Ehető fehérneműk Fém vibrátorok Mûanyag vibrátorok Deréköv Erényöv Harisnyatartó Karabíner Láncok Mellény Melltartó Nyakörv Póráz Szájpecek Szíjak, szíjruhák Tanga Zabla Parfümök, illatok, feromonok Vibráló tanga Gumi férfi, gumi pasi Legénybúcsú ötletek Leánybúcsú ötletek Hinták Férfiaknak felcsatolható pénisz Nőknek felcsatolható pénisz Művagina-Fleshlight Punci pumpák Késleltetők Szexgépek sexshop - szexshop - sexshop - szexshop
Guminő, Vibrátorok, Vibrátor rendelés, Síkosítók, szexshop, gumibaba, szexuális eszközök