Szadomazo kezdõknek (18+)

Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a kínzások, a szeretkezés közbeni fájdalom egy külön világ sajátjai, pedig valójában a legtöbb pár szexuális életében felfedezhetõk szadomazo elemek, igaz, legtöbbször nem kerülnek komolyabb kapcsolatba a kötözõs-ostorozós világgal.

Ha már fogtad le valaha a párod szeretkezés közben, ha sziszegtetek mocskos szavakat, ha paskoltad már a fenekét, kítûnõ alapról indulsz a huncut szex komolyabb világa felé. Semmi szükség rá, hogy vagyonokat költs különbözõ segédeszközökre, ketrecekre és dominajelmezekre, mivel a szadomazo elsõ és legfontosabb kelléke a fentiek fényében egész biztosan a birtokodban van már, s ez nem más, mint saját fantáziád.

Az elsõ lépés - mint minden szokatlan fordulat elõtt - természetesen az, hogy nyíltan megbeszéljétek egymás közt, mi lenne, ha kicsit másképp csinálnátok azt, amit eddig is csináltatok. A nyílt kommunikáció a siker titka, így nyugodtan szegezd neki a kérdést, mit szólna, ha legközelebb az ágyhoz kötözve hagynád, azt tegyen veled, amit csak akar. Ezt az ajánlatot nehéz lesz visszautasítani, pláne, ha nem rántasz elõ azonnal egy szegecses bilincset az ágy alól, hanem megelégszel a fürdõköpeny kötözõjével is.

forrás: [origo]

Érdemes azonban odafigyelni a kedves reakcióira, mivel lehet, kellemetlen emlékek fûzõdnek a kikötözéshez vagy a lefogáshoz, és ha eddig nem mondta el neked, nem valószínû, hogy ilyen helyzetben áll elõ vele. Viszont komoly traumát okozhatsz, ha kérdés nélkül, vagy egyszerû figyelmetlenségbõl fakadóan fájdalmas emlékeket idézel fel benne.

Ha egyszerû elemmel kezdtek, sokkal könnyebb továbbmenni, az új élmény hatására akár az elsõ alkalommal elkaphat a hév mindkettõtöket, és alig várjátok, hogy legközelebb még messzebb merészkedjetek. Mielõtt azonban nagyon belelendülnétek, érdemes pár alapszabályt tisztázni, hogy semmiképp ne záruljon kellemetlen emlékekkel szexuális történetetek ezen fejezete.

Állapodjatok meg olyan szabályokban, amik lehetõvé teszik, hogy mindketten biztonságban érezzétek magatokat mind fizikálisan, mind pszichésen. Érdemes kijelölni két olyan szót, amelyek szituációbeli jelentése szent és sérthetetlen. Sokan kifejezetten izgatónak találják, ha a sûrû "ne, ne, hagyd abba kérlek" tiltakozásokra fittyet hányva a kínzás folytatódik, így hasznos lehet egy egyértelmû jelzés arra az esetre, amikor azonnal meg kell állni.

Ugyanígy jelezheti a kínzott azt is, hogy lassíts, kicsit ugyan fáj, amit csinálsz, de azért ne hagyd abba. Ezekkel a kódokkal ne vicceljetek, legyen ez az egyetlen, amit komolyan vesztek, hidd el, jól fognak jönni, és nem is annyira nevetséges, mint ahogy hangzik.


Ha kötözésre kerül sor, használjatok laza, finom anyagból készült kötözõt. A bilincs vonzó alternatíva, és bizonyos helyzetekben kifejezetten szexi is, fõleg a rózsaszín pihékkel bevont darabok, de kezdetben nem a legcélszerûbb, mert tényleg sérülést okozhatnak, ha sokáig viseljük õket, vagy ha erõszakkal szabadulni próbálunk belõle. A bõr karkötõkkel pedig az a probléma, hogy a cipõhöz hasonlóan eltart egy darabig, míg az anyag felpuhul kissé, és a kemény bõr fájdalmas feldörzsölõdéseket okozhat.

Ha csuklóra kötötözöl, mindig figyelj rá, hogy legalább két ujjad beférjen a kötés és a csukló közé, és semmiképp ne használj ragasztószalagot, szigetelõszalagot erre a célra. A selyem a legpraktikusabb, nem dörzsöl és könnyû kioldani, de azért ne a legdrágább sálat vagy nyakkendõt fogjátok be, mert lehet, hogy vágni kell a végén.

forrás: [origo]

Paskolásnál tartsd észben, sokkal jobb érzés, és tovább is bírható, ha lassan, pici ütésekkel kezded, hogy mind az alany, mind az alany bõre kellõképp bemelegedhessen. Az erõs ütlegelés a legtöbb ember számára kellemetlen és egyáltalán nem izgató, így semmi értelme az alapos elfenekelésnek, fõleg kezdetben. Fontos továbbá, hogy csak és kizárólag húsos, védett területen paskolj, pálcázz, vesszõzz, ostorozz, csontot soha ne érjen ütés! Könyök, térd, nyak, boka, fej ugyanolyan tabu, mint a pofozkodás. Még a tapasztalt szadistáknál is ritkán csattan el a pofon, pedig õk aztán tényleg tudják, mi mennyire fáj testnek és léleknek.

Viasszal csöpögtetni az elõtted elterülõ meztelen testet is egyszerû, olcsó és viszonylag biztonságos játék, ha a megfelelõ gyertyát használod. A legjobb, ha sima fehér, úgynevezett kocsisgyertya van kéznél, a színes, illatosított darabok sokkal melegebbek, könnyen égési sérülést okozhatnak. A méhviaszt kerüld, ez a legmelegebb az összes közül. A has, a mellek és a mellkas bátran viaszozható, és ugye minél magasabbról csorgatod a gyertyát, annál kevésbé lesz égetõ, mire landol.

Ennyi alapozással készen is állsz a kínzó élményre, és ne feledd, a szadomazo játékok nem azt jelentik, hogy teljesen új szexuális szemléletet kell elsajátítanod, nem kell rabszolga és domina szerepeket alakítanotok, egyszerûen élvezzétek ki, hogy úgy, mint a szerelem és a gyûlölet, a fájdalom és az izgalom is karöltve jár.

Vértessy Zsófia


[origo]