Spermaízesítõ kúra (x)

Eleddig Magyarországon nem létezett hivatalosan bevizsgált spermaízesítõ készítmény, de most új kor köszönthet mindnyájunkra, ha a Love Sweeter beváltja a hozzá fûzött reményeket. A készítmény kúraszerû szedésével a sperma íze megváltozik, és természetes anyagokkal módosítva annak kellemetlen ízeit visszaadja a civilizáció ártalmaitól mentes, kellemes spermaízt.

forrás: [origo]

Eleget hangsúlyozzák dietetikusok és egészségtudatos emberek, hogy milyen fontos a szervezet méregetlenítése, de jó ha tudjuk, ugyanúgy igaz ez az alhas tájékára is. A cigaretta az alkohol, de a sok mesterséges élelmiszeradalék, a stressz és még megannyi tényezõ káros hatását ellensúlyozhatjuk a Love Sweeterrel, ami magas koncentrációban tartalmaz ananászt és petrezselyem kivonatot, hogy ezen õsi praktikákat egyszerûen és eredményesen alkalmazhassuk.

Az ananászban található bromelin legfõbb hatása a szervezetben lerakódott pangó, nyákos anyagok bontása. Gyorsítja az emésztést, miáltal gyorsabban ürülnek ki a szervezetbõl a káros anyagok. A genitáliák vérellátására isközvetlen hatással van, így elõsegíti, hogy a testnedvek íze kedvezõ irányba változzék.  A petrezselyem vértisztító hatása is ezt segíti elõ, de a nemi hormonok képzõdését is serkenti.

Sorolhatnánk a különbözõ élettani hatások végtelen sorát, de legyen elég annyi, hogy mindkét növényt régóta ismeri a különbözõ kultúrák népi gyógyászata, ami egyrészt bizakodásra ad okot, másrészt megnyugtató, hisz nem további kemikáliákkal bombázzuk szervezetünket, hanem egy fordulattal visszatérünk a természethez és eredeti ízeinkhez.

Próbáld ki Te is!


[origo]