Segédeszköz - Nagy ököl (18+)

Mire jó: Ajánlott a manapság divatos csoportos fist szexhez, vagy egy romantikus estéhez partnerünkkel, akinek ánusza vagy vaginája bármikor benyel egy nagy öklöt. Maszturbálásra is kiválóan alkalmas.

Hogy néz ki: Életnagyságú, bõrbarát gumiból készült ököl, könyék hosszúságú. Méretei: kb. 40 cm hosszú és 8 cm széles.

Hogyan használjuk: Nem mindegy, kivel vagy kikkel használjuk. Ha közös csoportszexhez lesz pajtás, anális szexben ajánlott gumikesztyût húzni rá (mint saját öklünkre ilyen partikon), mert a végbél sérülékeny és vérzékeny. Ha édeskettesben élvezkedünk, és csak partnerünket kényeztetjük, a gumikesztyût elhagyhatjuk. Behatolás elõtt tágítsuk ki partnerünket egy erre a célra alkalmas tágítóval, vagy izgassuk fel nyelvvel, kézzel.  A síkosítóra és a higiéniára mindenképpen nagy hangsúlyt fektessünk.

Van-e veszélye: Kifejezetten fájdalmas élmény síkosító nélkül befogadni egy öklöt, ezért fokozottan figyeljünk egymásra (anális szexnél fõleg) és a biztonságra.

Mennyibe kerül:  A piacon kevés boltban tartják, általában a bizarr kategóriában találhatók , s a legtöbb helyen ugyanaz a termék kapható. Ára: 8 000 Ft-tól 10 000Ft-ig

 


[origo]