Súgógép (18+)

Mint tudjuk, minden a focivcal kezdõdött. Még a teretmtés is, hisz a labda éppoly gömbölyû, mint a világ. Ezért aztán végképp nem kell elmenned annak a nem is létezõ végére, hogy olyan dögös csajra akadj, mint Natalia. Már csak azért sem, mert elhoztuk neked. Az orosz csajok nem csak dögösek és bevállalósak, de ha beleesnek egy pasiba, akkor még a párthatározatok sem tántoríthatják el õket a kapcsolattól.

forrás: [origo]

Hát ez történt ebben az esetben is. Ráadásul a kisasszony kiszemeltje egy olyan orosz focista, akit az utolsó pillanatban még a lengyel válogatottba is meghívtak. Damian Gorawski ugyanis az FK Moszkva tehetséges hátvédje. Ám az utosló pillanatban mégis dugába dõlt a terv. És hogy ekkor mit nyilatkozott a gyönyörû lány? "Õszintén megmondva egy kicsit megnyugodtam, mikor megtudtam, hogy Damian nem megy a világbajnokságra" - árulta el találkozásunkkor kicsit félénken Natalia Siwiec, aki már hivatalosan is a menyasszonya az FK Moszkva tehetséges hátvédjének.

forrás: [origo]

Na ez még váratlanabb meglepetés volt, mint az, hogy Damian nem megy a vébére. De a Németországba induló válogatott focistákat nem hagyta faképnél Natalia. Mielõtt távozott volna, minden csapattag fülébe súgott egy-két kedves szót, hogy a németeknél sikerüljön valami... És hogy azután mi történt? Olvsad el a CKM szeptemberi számában!


[origo]