Sírásók naptára (18+)

Amerika nem ismer határokat, legyen szó akár erkölcsi, akár kegyeleti kérdésrõl. Temetkezési vállakozók kis csapata, a The Men of Mortuaries nemrég piacra dobta azt a szexis naptárat, amiben izmos férfiak pózolnak lenge öltözékben a gondosan feldíszített koporsó mellett. Elsõ olvasatra az ötlet meglehetõsen bizarrnak tûnik, ám Amerikában hódítanak a szexis sírásók.

forrás: [origo]

Az ötlet megálmodója Ken McKenzie temetkezési vállalkozó, aki saját szakmájának imidzsén próbál valamelyest javítani, a bevételt pedig jótékonysági célra, a mellráktól szenvedõ nõk szervezetének ajánlja. McKenzie nõvére szintén mellrákban szenvedett, és õ volt az, aki a chippendale fiúkról és szexis tûzoltókról készült naptárak láttán viccesen rákérdezett temetkezési válalkozó testvérénél, hogy hol maradnak a sírásók.

A férfi hamarosan újsághirdetést adott fel, és olyan vállakozó kedvû sírásókat kersett, akik szívesen pózolnának az elsõ naptárhoz. A hibátlan testû és jóképû férfiakat összeválogatni nem volt egyszerû feladat, de a képek és az óriási népszerûség magáért beszél. Amerika pedig mint tudjuk, a lehetõségek országa.


[origo]