Rakjuk fel szájjal! (18+)

A biztonságos szex nélkülözhetetlen kelléke az óvszer, viselése azonban sokak számára még mindig nyûg, és inkább vállalják a kockázatot, semmint a kis latexsisak viseletét. Ezen a hozzáálláson gyökeresen változtathatnak azok a nõk, akik elsajátítják az óvszer szájjal való felhelyezését. A mûvelet némi gyakorlással közel hatvan másodperc alatt felhelyezhetõ, és az élmény hatására valószínûleg senki ember fia nem fogja többé ellenezni a  gumi használatát. Sõt, talán még rá is szokik.

forrás: [origo]

Ahhoz, hogy profi módjára gördítsük partnerünk merevedõ hímvesszõjére a gumit, fontos, hogy pár alapvetõ technikával megismerkedjünk, hiszen jó, ha fulladásos rohamok, köhögés, vagy félrenyelés (ne adj isten lenyelés) nélkül végzõdik a kényeztetés.

A profi óvszerfelhelyezõk azt tanácsolják, hogy ízesített, de semmiképp se síkosított óvszert válasszunk, a legtöbb síkosítnak ugyanis borzalmas íze van (fõleg azok, melyek spermaölõt is tartalmaznak), nem beszélve arról, hogy a sikamlós darabot felhelyezni nem épp egyszerû. A technika nélkülözhetetlen eleme, hogy partnerünk pénisze merev legyen, és a játékot ne egybõl az óvszer kicsomagolásával kezdjük. A hatás fokozása érdekében kenhetünk egy kis síkosítót a hímvesszõre (rövid masszázzsal egybekötve), megkönnyítve ezzel az óvszer felhelyezését, nem beszélve arról, hogy még jó is.

Amennyiben sikerült kiválasztani az ízre és méretre minden kívánalmat kielégítõ darabot, és a férfi is megfelelõ izgalmi állapotba került, óvatosan bontsuk fel a kis tasakot. Tartsuk észben, hogy körmünkkel és fogainkkal könnyen megsérthetjük a gumit, ami könnyen elszakadhat. Az óvszer peremét finoman tartsuk meg ajkainkkal (illetve fogainkkal), míg a spermazsákot (a gumi csúcsán kialakított kis sisakot) szorítsuk nyelvünkkel a szájpadláshoz úgy, hogy ne maradjon benne levegõ. Ezt követõen fogjuk meg partnerünk hímvesszõjét, kezünkkel tartsuk egyenesen, stabilan.

Amennyiben az illetõ hímtag körülmetélt, úgy nem kell ügyelnünk az elõbõrre, ellenkezõ esetben viszont a gumi felhelyezésekor mindenképp húzzuk hátra a fitymát. Ha ez is megvan, óvatosan közelítsünk a hímvesszõ csúcsa felé, és finoman gördítsük rá a gumit. A spermazsákot nyomjuk a hímvesszõ csúcsának úgy, hogy levegõ továbbra se kerülhessen alá. Amennyiben ezt a részletet is sikerült tökéletesen kivitelezni, akkor nincs más hátra, minthogy ajkainkkal a pénisz tövéig görgessük a gumit. A fogakat igyekezzünk ajkainkkal eltakarni, hogy a gumi ne sérülhessen.


[origo]