Rúzsvibrátor és telefondildó (18+)

Nem mindenki kezeli lazán szexualitását, sokakat bánthat a segédeszközök vulgaritása, egyértelmûsége, annak ellenére, hogy szívesen használnák ezeket. Jó hír, hogy végre rájuk is gondoltak, és a tervezõk hétköznapi tárgyakba rejtették a vibrátorok e leleményes alfaját.

forrás: [origo]

De nem csupán a hétköznapi szégyenlõsség, hanem a praktikusság is motiválhatja ezek vásárlóit. Ha például hosszú útra indulunk, elõfordulhat, hogy mások is belenéznek táskánkba, így jól tesszük, ha diszkréten kezeljük a segédeszköz kérdést.

Nyilván egyikünk sem szeretné olyan helyzetben találni magát, hogy egy egész reptér személyzete a véletlenül bekacsolt vibrátor kapcsán ismerkedjen meg velünk. Ráadásul még a terrorista elhárító egységeket is csomagunkhoz hívhatják, ha valamilyen érdekes formájú tárgy vibráció kíséretében életre kel. Ilyenkor jön jól a telefon vagy rúzs alakú vibrátor, hisz ezek még átvilágítás esetén sem árulkodnak gazdájuk perverzióiról.

Arról az elõnyrõl pedig még nem is beszéltünk, hogy senki nem fog gyanút, ha egy társasági eseményen egy rúzzsal vagy egy mobillal a kezünkben távozunk a mosdó felé, ahol aztájn ahelyett, hogy bepúdereznénk az orrunkat, egy kiadósat vibrizünk. Munkahelyen pláne.


[origo]